Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ........

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

Με αφορμή τις ήπιες δηλώσεις τουΠειραιώς Σεραφείμ κατά των σιωνιστών, με σφοδρότητα όλος ο εβραϊκός κόσμος έσπευσε να καταδικάσει τον Ιεράρχη ζητώντας την "κεφαλή του επί πίνακι" λες και δεν έχει το δικαίωμα να έχει και να εκφράζει την οποιαδήποτε, αρεστή ή όχι στους υπολοίπους άποψη.Απορίας άξιον βέβαια είναι γιατί κανείς από τον εβραϊκό κόσμο της Ελλάδος και αλλού-συγχωρέστε μας αν είμαστε απληροφόρητοι-δεν έσπευσε να ενημερώσει και να κατηγορήσει τους πραγματικά υπεύθυνους για τον διπλό εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων, αλλά επί μέρες γελοιοποιούσε την Ελλάδα διεθνώς όταν οι συλληφθέντες ήταν μέλη του προσωπικού της αμερικανικής βάσεως της Σούδας και ο έτερος αγνώστων στοιχείων Βρεττανός υπήκοος.

Όπως επίσης γιατί κανείς δεν είχε μια κουβέντα για την ταχύτητα, την αυτοθυσία και την επαγγελματική ευσυνειδησία των πυροσβεστών αλλά και της ΕΛ.ΑΣ που επιλήφθηκαν του περιστατικού. Η Ελλάδα διεσύρθη σταδιεθνή "φόρα" και ΚΑΝΕΙΣ εξ' όσων γνωρίζω δεν έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια των γεγονότων.
Απορίας άξιον επίσης είναι γιατί ΚΑΝΕΙΣ από τους τόσο ευαίσθητους(;) σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ραββίνους, αρχηγούς και επικεφαλής τον κάθε είδους εβραϊκών και σιωνιστικών οργανώσεων ανά τον κόσμο και μάλιστα ούτε καν ο David Rosen, δεν έχει ξοδέψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το συνεχιζόμενο απάνθρωπο, παράνομο και φασιστικό διωγμό από τη μεριά του Κράτους του Ισραήλ, (που ιδρύθηκε με βάση το σεβασμό στο δικαίωμα των πολιτών του να πιστεύουν ότι θέλουν και να το εκφράζουν στα πλαίσια του νόμου...Ιδρυτική διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Εβραϊκου Κράτους από τον David Ben Gurion), ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, δεν βρέθηκε να πει ή να κάνει κάτι για το κακούργημα της παράνομης και αυθαίρετης φυλάκισης χωρίς δίκη του 140ου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου Α΄που διανύει τον 3ο χρόνο της φυλάκισής του με την ανοχή των Ισραηλινών αρχών.
Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν σε αντίστοιχη περίπτωση η Ελλάδα ανεχόταν κάτι τέτοιο στο έδαφός της για τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΗ, όχι ΡΑΒΒΙΝΟ ή Ισραηλινό!!! Θα είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο.
Στην πολύ δημοφιλή ανάμεσα στου Εβραίους ιστοσελίδα www.cohen.gr υπάρχει το πολύ αληθές "Facts are sacred, Comments are free" C.P.Scott
Αλλά ως συνήθως τα γεγονότα είναι ιερά μόνον όταν αφορά τους εβραίους. Για τους υπολοίπους: Τα σχόλια είναι ιερά και μάλιστα τα δικά τους, γιατί τα γεγονότα είναι συνήθως κατασκευασμένα.
Ντροπή Σας! Γιατί αυτή η έρμη χώρα και ιδιαίτερα η Εκκλησία της γέννησε έναν Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό και έναν Μητροπολίτη Χρυσόστομο Ζακύνθου που έσωσαν χιλιάδες από βέβαιο θάνατο.

επώνυμος αναγνώστης