Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Δ ' ΕΘΝΙΚΗ 7ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ !!!

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ Α.Ο.Χ ΚΑΙ ΛΟΥΚΙΣΙΑ – ΑΤΥΧΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΥΜΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: ΛΟΥΚΙΣΙΑ – ΘΗΒΑ 3-1 (ΗΜ. 1-1)
Σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύτηκε απο μια πολύ σπουδαία νίκη πέτυχαν σήμερα τα Λουκίσια απέναντι στην Θήβα η οποία έχει βλέψεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες των Λουκισίων, διαθέτοντας ποδοσφαιρικές αρετές αλλά και μεγάλη εμπειρία από το πρωταθλημα της Δ Εθνικής, μπήκαν από την αρχη δυνατά στο παιγνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 26′ με κεφαλιά του Ανέστη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 42 με τον Χατζάκη σε 1-1 και έδειξαν ότι θα παλέψουν το παιγνίδι.
Ωστόσο, στην επανάληψη η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε αποκλειστικά στους παίκτες των Λουκισίων οι οποίοι πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, με τον Καραμπετσιά στο 61′ και τον Ανέστη στο 68′ διαμορφώνοντας τον τελικό δείκτη του σκορ στο 3-1.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΜΗ – ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 93′: ΚΥΜΗ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3-3 (ΗΜ. 2-1)
Άτυχη στάθηκε σήμερα στο γήπεδό της η ομάδα της Κύμης η οποία αγωνιζόταν με τον Παναργειακό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα με 2-0, με δυο γκολ που πέτυχαν οι Ηλίας και Γκάτσης αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 45′ μειώνοντας σε 2-1.
Στην επανάληψη η ομάδα της Κύμης μπηκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη και στο 68′ ο Γεωργουδάκης έγραψε με κεφαλιά το 3-1.
Στο 80′ σε μια ανύποπτη φάση, ο Κολιάκος μείωσε σε 2-3 για τον Παναργειακό, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα (93′), σε μια σύγχιση στα καρέ των γηπεδούχων, ο Πανάκης βρήκε την ευκαιρία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 3-3.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Χ: ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ – Α.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-3 (ΗΜ. 1-2)
Πολύ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Α.Ο.Χ αφου κέρδισε σήμερα εκτός έδρας την Δάφνη Ερυθρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πρώτοι, στο 18′ με τον Ιορδανίδη που έγραψε το 1-0, για να ισοφαριστούν γρήγορα από τους παίκτες της Χαλκίδας, στο 25′ όταν ο Καλογερόπουλος έγραψε το 1-1. Στο 45′ ο Μανιάτης έδωσε το προβάδισμα στην Χαλκίδα με 1-2, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 87′ ο Ιορδανίδης, όταν οι γηπεδούχοι είχαν αναλωθεί σε αγωνιώδη προσπάθεια να επιτύχουν την ισοφάριση και δεν πρόσεχαν την άμυνά τους.

Δ ΕΘΝΙΚΗ – 7ος ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΠΟΡΟΣ 0-1
Α.Ο ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ – ΘΗΒΑ 3-1
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ – ΧΑΛΚΙΔΑ 1-3
ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 2-0
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΑΤΡ. ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0-8
ΕΝ. ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ / ΑΝΤΙΚΥΡΑ – ΕΝ. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-1
ΚΥΜΗ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΤΡ. ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 6
ΕΝ. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 6
ΧΑΛΚΙΔΑ 4
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3
ΘΗΒΑ 3
ΛΟΥΚΙΣΙΑ 3
ΠΟΡΟΣ 3
ΕΝ. ΑΣΠ. ΣΠΙΤΙΑ/ΑΝΤΙΚΥΡΑ 3
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 3
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2
Α.Ο. ΚΥΜΗΣ 1
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 0
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ 0
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 0

Written by soropoulos