Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ Δ ' ΕΘΝΙΚΗ ....ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ !!!

Σοβαρά επεισόδια και διακοπή στο Καυτατζόγλειο! (video)


Με το χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε ο αγώνας του Ηρακλή με τον Εθνικό N. Αγιονερίου, καθώς ο διαιτητής, Ισαάκ Τσακαλίδης, διέκοψε την εξέλιξη του ματς μόλις στο 7ο λεπτό, με αφορμή ένα πανό (το ίδιο με αυτό στην Καλλικράτεια) που ανάρτησαν οι φίλοι του «Γηραιού», ενώ πολλά ήταν και τα συνθήματα κατά της ΕΠΟ και του Σοφοκλή Πιλάβιο. Έτσι ο άρχοντας του αγώνα άφησε ουσιαστικά… σύξυλους τους 5000- 7000 οπαδούς των «κυανολεύκων που πήγαν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Από ‘κει και μετά η κατάσταση ξέφυγε εντελώς. Περίπου 400 οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις. Όπως ήταν φυσικό, το διαιτητικό τρίο (το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες δέχτηκε επίθεση) μπήκε στα αποδυτήρια μαζί με τους ποδοσφαιριστές, ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις.
Οι διαιτητές της αναμέτρησης αφού κλειδώθηκαν για πολλά λεπτά στα αποδυτήρια του γηπέδου, αποφάσισαν (όπως αναμένονταν) την οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ οι οπαδοί του Ηρακλή αποχώρησαν από το Καυτατζόγλειο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η θέση του «Γηραιού» γίνεται ακόμη δυσκολότερη, αφού συνεχώς προκύπτουν όλο και περισσότερα εμπόδια στο δύσκολο δεόμο που ακολουθεί φέτος η ομάδα. Τέλος, η βαριά «καμπάνα» από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πρέπει να θεωρείται δεδομένη.