Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ !!!


Γιάννης Καράμπελας: Όλοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες στη Ν.Δ.

από το tabloid.gr

«Η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ήταν σημειολογική. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει χωρίς παραγωγή. Στο πλαίσιο αυτό ο αγροτικός τομέας αποτελεί τον κύριο μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας με τη Ν.Δ. Γιάννης Καράμπελας.
Παράλληλα κάλεσε τον κ. Σαμαρά να εισακούσει την άποψη και τα μηνύματα των πολιτών «που γνωρίζουν πολύ καλά ότι μαγικές λύσεις από παλαιό πολιτικό προσωπικό δεν υπάρχουν».
Όπως τόνισε ο κ. Καράμπελας είναι φανερό ότι οι πολίτες δεν ακολουθούν παλαιούς πολιτικούς με ξεπερασμένες και παρωχημένες ιδέες και αντιλήψεις. 
Με αυτόν τον προσανατολισμό επεσήμανε ότι στη νέα κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά «δεν πρέπει να μετέχει κανένας πρώην υπουργός, κανένας αποτυχημένος ή αδιάφορος πρώην υπουργός». 
Καταλήγοντας σημείωσε ότι σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, όχι μόνο τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αλλά όλοι οι πολίτες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στη Ν.Δ. και «δεν πρέπει να διαψευσθούν».