Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ...ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ «ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ !!!



Ο βουλευτής της Νδ έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Μετά λύπης μου, όπως διαβάζω στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Ελεύθερο Τύπο», «Αδέσμευτο Τύπο», «Εστία», «Βραδυνή», «Έθνος» και «Νέα» πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου. Η διάλυση της γραμματικής και της γλώσσας γίνεται με… «επιστημονική» υποστήριξη βαρέος πυροβολικού 140 πανεπιστημιακών! Δεν είναι λάθος ή αμέλεια. Είναι «προμελέτη». Μας λέγουν με πρωτοφανή οίηση: «Πώς τολμάτε, εσείς οι μη λέκτορες, οι μη ειδικοί, οι μη γλωσσολόγοι, οι αγράμματοι, μ’ ένα λόγο να αντιστέκεσθε;».Επομένως, ΠΟΛΕΜΟΣ! Γρηγορείτε Συνέλληνες!"
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, που δείχνει πως ακόμα και στα διαβρωμένα κόμματα εξουσίας υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πάνω απ' όλα την Πατρίδα! Συγχαίρουμε τον Βύρωνα Πολύδωρα γι' αυτή την αντρίκεια στάση του - σε αντίθεση με κάτι άλλους...ελληνοαρχαιολάτρες της Συγγρού- και υπενθυμίζουμε πως εκείνος είχε μιλήσει πρώτος το 2007 για την περίφημη ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, για να δεχθεί τόνους ύβρεων και χλεύης από τα "προοδευτικά" Μμε και τους ξεφτίλες "κεντροδεξιούς", με άμεσο αποτέλεσμα την αποπομπή του από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως!
Τι θα κάνεις τώρα "πατριώτη" Σαμαρά; Θα συνεχίσεις να αγνοείς το θέμα και να καλύπτεσαι πίσω από "γλωσσολόγους";
ΠΟΛΕΜΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ! ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ...!