Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ !!! ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ !!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΣΠΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ !!!



Το σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου για τα …κουνούπια του Δυτικού Νείλου και τους Αφρικανούς της Ελλάδας, κόστισε στην ίδια τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Λίγες ώρες μετά το σάλο που ξέσπασε και τις αντιδράσεις για το ανέκδοτο της Ελληνίδας αθλήτριας, ο αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, ανακοίνωνε πως η 23χρονη αθλήτρια δεν θα ταξιδέψει για το Λονδίνο, εξαιτίας του ανέκδοτου που ανέβασε στο twitter της. Πλήρωσε ακριβά δηλαδή μια βλακεία της στιγμής.



Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, σε ομιλία του κάνει ένας άκρως ρατσιστικό σχόλιο. Συγκεκριμένα, ο ίδιος λέει για ένα βίντεο που προβαλλόταν από τον προτζέκτορα «Κυρίες και κύριοι, θα μπορούσαμε να το κλείσουμε αυτό αφού έτσι κι αλλιώς δείχνει έναν αράπη αντί για έναν άνθρωπο»!

Η ομιλία είναι από το 2007. Ο κ. Αλογοσκούφης όμως συνέχισε να είναι στην πολιτική σκηνή του τόπου, αφού δεν υπήρξαν κυρώσεις στην περίπτωσή του, αν και το σχόλιό του ήταν 100 φορές χειρότερο από αυτό της Παπαχρήστου.

Έτσι είναι αυτά όμως, δεν έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση.

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας…

olympia