Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ !!! ΚΑΙ ΔΕΟΣ !!! ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !!!


Όλα δείχνουν ότι θα ζήσουμε ημέρες της αποκαλύψεως!

Οι Σύροι όπλισαν βαλλιστικά βλήματα Scud-D με χημικές κεφαλές - Στόχος: Τουρκία!
Συναγερμό έχει προκαλέσει στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης και την Τουρκίας η πληροφορία ότι ο συριακός Στρατός άρχισε να μετακινεί χημικά όπλα από τις αποθήκες του προς συγκεκριμένες μονάδες του στα διάφορα μέτωπα ανα την χώρα, ενώ την ίδια ώρα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δοκίμαζαν βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να φέρουν χημικές κεφαλές.
Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δοκιμές των βαλλιστικών πυραύλων Scud-D οι οποίοι έχουν βεληνεκές 300 χλμ μπορούν να φέρουν κεφαλές με χημικά όπλα
όπως το Sarin και αέριο μουστάρδας έχουν προκαλέσει την ανησυχία της Δύσης και της Τουρκίας η οποία βλέπει ότι ο Assad δεν πρόκειται να εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία.
Ήδη η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την ανησυχία της Άγκυρας και την αντίδραση του Αμερικανών αξιωματούχων οι οποίοι δήλωσαν ότι η μεταφορά των χημικών όπλων εκτός του χώρου αποθήκευσης τους θα μπορούσε να κλιμακώσει την κατάσταση στην χώρα, ενώ αποτελεί απειλή και για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή δύο ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο Assad προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Πρώτον η χρήση IED από τους αντάρτες κατά αρμάτων μάχης T-72 με σημαντικά αποτελέσματα στις πόλεις Aleppo και Δαμασκό και δεύτερον το γεγονός ότι πλέον η κυβέρνηση της Συρίας ελέγχει τις περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη στρατιωτική παρουσία.
Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας οι αντάρτες έχουν καταφέρει σε ένα ποσοστό να έχουν τον έλεγχο. Με την κίνηση αυτή προειδοποιεί ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την ενίσχυση των ανταρτών και των μισθοφόρων ισλαμιστών, χωρίς να πληρώσουν βαρύ τίμημα οι δυτικοί και η Τουρκία.
Μάλιστα υποτίθεται ότι διαμηνύθηκε στην Δύση από ρωσικά κανάλια ότι "Τα χημικά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν κατά των ανταρτών", αλλά φυσικά ουδέποτε στην παγκόσμια πολεμική ιστορία αντάρτες κτυπήθηκαν με χημικά όπλα προσαρμοσμένα σε βαλλιστικά βλήματα!
Άρα είναι σαφές ότι με την κίνηση αυτή απειλούν γειτονικές χώρες και όχι το Ισραήλ: Ιορδανία ακι φυσικά Τουρκία, είναι οι μήτρες των ισλαμιστών μισθοφόρων πορ ενισχύουν τους αντάρτες...
Το οπλοστάσιο του συριακού Στρατού διαθέτει σημαντικά και αξιόλογα βαλλιστικά πυραυλικά συστήματα όπως οι πύραυλοι M-600 και Fateh-110 με βεληνεκές 300 χλμ καθώς και βλήματα Zelzal με βεληνεκές 210 χλμ. Εκτός από αυτά τα βαλλιστικά συστήματα η Συρία διaθέτει και βλήματα Scud-C με βαληνκές 500 χλμ θέτοντας την Τουρκία σε άμεση απειλή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr