Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ !!!


ΝΕΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ!

Τα βλέπετε Αντωνάκη, Γιωργάκη και λοιποί «πατριώτες»;

Έλληνες επιζώντες της σφαγής του Διστόμου: Για εκείνους δεν πλήρωσε κανείς...

Η κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να πληρώσει αποζημιώσεις αποκατάστασης σε 80.000 επιπλέον Εβραίους που διεκδικούσαν χρηματικές αποζημιώσεις.
Η συμφωνία, υπεγράφη μεταξύ των γερμανικών αρχών και των εκπροσώπων της αμερικανικής οργάνωσης «Claims Conference». Το συνολικό ποσό των γερμανικών αποζημιώσεων θα φτάσει τα 300 εκατ. δολάρια.
Τα χρήματα αυτά θα διανεμηθούν στα θύματα των Ναζί στην πρώην Σοβιετική Ένωση, που δεν είχαν την ευκαιρία και δεν επιλέχθηκαν να λάβουν συντάξεις ή χρήματα από το γερμανικό ταμείο για τις αποζημιώσεις.
Τα περισσότερα από τα χρήματα θα προέλθουν από το ταμείο αποζημιώσεων, το οποίο χορηγεί αποζημίωση 2.556 ευρώ για τους Εβραίους που τράφηκαν σε φυγή μπροστά στους ναζί, όταν οι τελευταίοι εισέβαλαν στην Ευρώπη. Μέχρι σήμερα, αυτές οι αποζημιώσεις δεν ήταν διαθέσιμες για τους Εβραίους της Ουκρανίας, της Ρωσίας και άλλων χωρών της ΕΣΣΔ.
Μπορεί οι Γερμανοί να αγωνίστηκαν με κάθε τρόπο για να μην αναγνωριστούν τα εγκλήματα τους στην Ελλάδα αλλά για τους Εβραίους που επίσης υπέστησαν δεινά από το Γ’ Ραιχ λεφτά υπάρχουν….
Νewsbomb.gr

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ!
Είναι δυνατόν η Γερμανία να χορηγεί εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις και αποζημιώσεις στους Εβραίους, αλλά όχι στους Έλληνες που δεινοπάθησαν από τη ναζιστική κατοχή;
Υπάρχει κανείς να διεκδικήσει ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ για τις γερμανικές σφαγές σε βάρος των Ελλήνων;
Ή το μόνο που ενδιαφέρει τους "συγκυβερνώντες" είναι να μη διαταράξουν τις σχέσεις τους με την...Siemens;