Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ‏ !!!




Η Ελλάς δεν διοικείται από Έλληνες και από πολιτικούς με καθαρές συνειδήσεις. Η Ελλάς διοικείται από ανθέλληνες που διαθέτουν αμφιβόλου ποιότητας και εθνικότητος ανθρώπους που καρφώνουν ο ένας τον άλλο ότι έχει βάλει χέρι σε δημόσιο χρήμα. Και φυσικά κλοπή συνιστά τόσο η μίζα όσο και οι ληστρικοί φόροι που επιβάλλονται ξεκάθαρα για να αποδοθούν στους νεοταξίτες πιστωτές του σάπιου ντόπιου καθεστώτος.

 Ο αποκλειστικός σκοπός είναι να χρεοκοπήσει η χώρα και να βάλουν στο χέρι οι ψευτοσύμμαχοι και ψευτοδιασώστες τον γεωφυσικό πλούτο της Ελλάδος οδηγώντας την σιδηροδέσμια στην εξουσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης που στήνεται. Να αρπαχθεί η πατρίδα μας δίχως ίχνος εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας, δίχως την ύπαρξη αντιστεκομένων Ελλήνων.

 Μας λέγουν τις τελευταίες ημέρες τα παπαγαλάκια του καθεστώτος πως αποτράπηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου ένα στρατιωτικό πραξικόπημα! Ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός Λαός δεν κάνουν πραξικοπήματα, κάνουνε εθνοσωτήριες επαναστάσεις. Το Εθνικιστικό Κίνημα σώζει την Ελλάδα από τη λαίλαπα και θα τη ξανασώσει. Πραξικοπήματα κάνουν οι προσκυνημένοι που υφάρπαξαν τη ψήφο του λαού για να τον αφήσουν έρμαιο στην ξενοκρατία.

 Η αγανάκτηση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και η έντονη διαμαρτυρία στο υπουργείο εθνικής αμύνης είναι απολύτως δίκαιη όταν επί έξι μήνες έχουμε μείνει απλήρωτοι και τα χαράτσια των κλεπτοκρατών μάς κυνηγούν μαζί με τις τράπεζες. Όταν μας τάσσουν 1000 ευρώ βοήθημα εντελώς προσχηματικά και οι ευθύνες παροχής του αποδίδονται από τον ένα κυβερνητικό παράγοντα στον άλλο για να μην δοθεί ποτέ, τότε ποιος θρασύς καθεστωτικός τολμάει να ζητήσει ευθύνες; Όταν υπάρχουν μέσα στο ναυπηγείο τέσσερα υποβρύχια με τις εργασίες καθηλωμένες, ποιος μεγαλόσχημος στρατιωτικός θα αναλάβει τις ευθύνες του; Όταν πρέπει να δώσουμε το φαγητό στα παιδιά μας που βλέπουν να τους στερούμε με πόνο ψυχής πράγματα στοιχειώδη, ποιος αλήτης πολιτικάντης θα τολμήσει να ζητήσει ρέστα; Το στόμα κλειστό λοιπόν. Τις λύσεις θα τις βρούμε χωρίς εσάς.

 Όσοι αναζητούν ευθύνες για κάποια έκτροπα στην πύλη του υπουργείου, να τις αναζητήσουν σ’ αυτούς που κουβαλούν τις μαύρες σημαίες. Οι Αριστεροί και οι Αριστεριστές που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να μας οδηγήσουν στον γκρεμό είναι εκείνοι που παρεισφρέουν και τις φέρουν. Είναι οι ίδιοι που περιδιαβαίνουν την Ευρώπη όπως πράττει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας ζητώντας από τους «διασώστες» να σώσουν το καθεστώς στην πατρίδα μας και να μας πνίξουν πιο χαλαρά με τα μέτρα τους διότι το μνημόνιο είναι οι σύγχρονες Βερσαλλίες που θα φέρουν στην εξουσία την «κακιά» Χρυσή Αυγή και τον εθνικισμό.

 Είναι οι ίδιοι που μιλούν πάλι στην Ευρώπη για το «φίδι της άκρας δεξιάς» που εκμεταλλεύεται τάχα την ανεργία των νέων όταν η λαθρομετανάστευση βγαίνει στους δρόμους μαζί με την Αριστερά και απειλεί και επιτίθεται σε Έλληνες όπως συνέβη στην Πλατεία Αμερικής με τα παρακρατικά αριστεριστικά τάγματα εφόδου. Είναι αυτοί που ρυπαίνουν τα σχολεία και ρωτάνε μικρά παιδιά τι πιστεύουν πολιτικά όπως συνέβη στην Κρήτη.

 Οι κυβερνητικοί ραγιάδες είναι πραγματικά απίστευτοι. Ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών λέει πως τα μέτρα είναι πολύ πιθανόν να φέρουν ύφεση και νέα μέτρα. Το χάσμα στη συμφωνία με την τρόικα είναι μεγάλο και θα καλυφθεί από μισθούς, συντάξεις και επιδόματα εκ νέου. Δηλαδή θα πάρουν από τη τσέπη πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που ήδη λένε στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Οι περικοπές στις συντάξεις θα ξεκινήσουν από τις χαμηλές των 700 ευρώ που οι κλέφτες και ψεύτες λέγανε πως δεν θα πειράξουνε. Τα τιμολόγια του ρεύματος θα απελευθερωθούν πλήρως οδηγώντας σε αιματηρές αυξήσεις μέσω ΔΕΗ. Τα οικογενειακά επιδόματα και το αφορολόγητο για κάθε παιδί καταργούνται.

 Οι διεθνείς τοκογλύφοι ζητούν επιμόνως νέες μειώσεις στους κατώτατους μισθούς, κατάργηση των αυτόματων αυξήσεων μέσω των τριετιών, αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια, γρηγορότερες και φθηνότερες απολύσεις, αποσύνδεση του χρόνου απασχόλησης από την αμοιβή με κατάργηση υπερωριών. Στους δε ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιτηδευματίες εξετάζεται η επιβολή πάγιου ετήσιου φόρου 1000 ευρώ που θα συμψηφίζεται με το συνολικό ποσό του φόρου εισοδήματος. Μας προσφέρουν θάνατο όταν οι αυτοκτονίες Ελλήνων συνεχίζονται όπως στην περίπτωση ενός εσχάτως απολυμένου εποχικού πυροσβέστη 35χρονου στη Σκόπελο που κρεμάστηκε σε δέντρο.

 Όλα αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις Ελλήνων που απασχολούνται για πολλούς μήνες δίχως να πληρώνονται γιατί δεν έχουν που αλλού να απευθυνθούν. Την ίδια ώρα οι κατοχικές αρχές μεταφέρουν λαθρομετανάστες στη Δράμα ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Παρόμοιες κινήσεις έχουν γίνει σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πληροφορίες μάλιστα κάνουν έντονο λόγο για την παρουσία ανάμεσά μας φανατικών και στρατευμένων ισλαμιστών ως λαθρομετανάστες με άμεσο τον κίνδυνο μιας «ισλαμικής ανοίξεως».

 Σας πειράζει το Εθνικιστικό Κίνημα προσκυνημένοι και φοβάστε για τη ψευτοδημοκρατία σας όπως ακριβώς λένε οι φυλλάδες του σιωνιστικού νεοταξισμού και οι ψευτοσύμμαχοί σας. Που ήσασταν όταν αναρχοκομμουνιστές κατεβάσανε και κάψανε την ελληνική σημαία στο προξενείο της Μπολόνια;  Κλυδωνίζεστε ακόμη κι όταν η Χρυσή Αυγή παρέχει εργασία σε Έλληνες κι όχι αλλοδαπούς.

 Όμως οι Εθνικιστές είμαστε πολλοί και βρισκόμαστε παντού. Ο Ελληνικός Εθνικισμός θα υπερνικήσει την νεοταξική βαρβαρότητα απελευθερώνοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σ. Καραχάλιος