Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ !!!


Η μεγάλη ληστεία της ελληνικής γης.

«Νέα βόμβα από το Βερολίνο. Το γνωστό “Spiegel” ετοιμάζει το έδαφος και για αρπαγή της ακίνητης περιουσίας!» έγραφε η εφημερίδα μας στο χθεσινό πρωτοσέλιδό της. Η αφορμή για το σχετικό άρθρο ήταν όσα ανήκουστα δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Spiegel», το άτυπο επικοινωνιακό εργαλείο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπουργού Οικονομικών της χώρας που μας κάνει υποδείξεις «ηθικής τάξεως», ενώ αρνείται να πληρώσει για τα εγκλήματα που διέπραξε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Η κεντρική ιδέα του δημοσιεύματος είναι ότι οι Γερμανοί, παρά τα υψηλότερα εισοδήματά τους, «δεν έχουν τόσο μεγάλες περιουσίες όσο οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι».
Σύμφωνα με τους αρθρογράφους, οι περιουσίες που έχουν οι Γερμανοί είναι κυρίως αποταμιεύσεις του παρελθόντος. «Οι Γερμανοί πολίτες ξοδεύουν σε μεγάλο βαθμό τα χρήματά τους για καταναλωτικούς σκοπούς».
Με λίγα λόγια, όλα όσα έχουν οι Γερμανοί αποτελούν καρπούς σκληρής εργασίας και, επειδή είναι καλοί καταναλωτές, δεν έχουν δικά τους ακίνητα (στο άρθρο του «Spiegel» γίνεται αναφορά για την αύξηση των κατασχέσεων ακινήτων στις χώρες που βρίσκονται σε κρίση).
Οπότε, το σχέδιο, όπως «προδίδεται» από τις σελίδες του γερμανικού περιοδικού, είναι απλό: επειδή οι Νότιοι έχουν εκτεταμένη παραοικονομία και έχουν αποκτήσει ακίνητα, που δεν θα έπρεπε να έχουν, θα αυξηθεί τόσο η φορολογία στις χώρες τους, ώστε να υποχρεωθούν οι κάτοχοί τους να τα πουλήσουν αντί πινακίου φακής (μαντέψτε πού).
Οσοι προσπαθήσουν να τα διατηρήσουν στην κατοχή τους απλά θα τα δουν κατασχεμένα από τράπεζα ή από το ίδιο το κράτος. Με τα παραπάνω, και έχοντας υπ’ όψιν τις εξελίξεις τόσο στη χώρα μας όσο και στην Κύπρο, καθίσταται ηλίου φαεινότερο το βασικό κίνητρο των Γερμανών: η ιδιοποίηση ξένης περιουσίας.
Επί χιτλερισμού το έκαναν απροκάλυπτα. Οι δολοφόνοι των Ες-Ες και της Βέρμαχτ έβγαζαν ακόμα και τα χρυσά δόντια από τους εξαθλιωμένους δεσμώτες τους. Τώρα θέλουν να «σηκώσουν» ακόμα και τα ακίνητα - με πρόσχημα την «ηθική» των Μνημονίων.
Στόχος τους, οι «ανήθικοι πλούσιοι» του Νότου...
dimokratianews.gr