Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ !!! Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ '' ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ '' ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!

www.endelfoisonline.gr: Απλά, ήρθε στην ώρα του!

Το δουλεύαμε καιρό μόνο και μόνο επειδή θέλαμε εν μέρει να… αντισταθούμε σ ` αυτή την απεριόριστη χοάνη που λέγεται ηλεκτρονική ενημέρωση, κι ` από τη άλλη, επειδή είμαστε ακόμη … ρομαντικοί με την δουλειά μας, αγαπάμε το χαρτί, το μελάνι και εν τέλει με την έντυπη έκδοση της «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ».
Όμως, το αποφασίσαμε και από αυτή την εβδομάδα βγαίνουμε πλέον δυναμικά στο διαδίκτυο για να σας δώσουμε αμεσότερη ενημέρωση απ` ότι μέχρι τώρα μπορούσαμε να κάνουμε μέσα από το εβδομαδιαία μας φύλλο.
www.endelfoisonline.gr είναι πλέον ο νέος διαδικτυακός τόπος που μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για την Φωκίδα και την Στερεά, για την Περιφέρειά μας και τα τεκταινόμενα στην χώρα μας, για την Ελλάδα και τα μεγάλα ειδησεογραφικά γεγονότα στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Μια φρέσκια σε αισθητική ιστοσελίδα, όπως αυτή που δημιουργήσαμε, μπορεί να μας κάνει όλους πιο ενημερωμένους για την Περιφερειακή Ενότητα στην οποία ζούμε ανά την Στερεά Ελλάδα, για να ξέρουμε πιο γρήγορα και φυσικά με μεγαλύτερη διάδραση για όσα γίνονται ή θα γίνουν στις τοπικές μας κοινωνίες και εν τέλει μέσα από το www.endelfoisonline.gr να μπορούμε όλοι μας να έχουμε ένα ολοκληρωμένο βήμα καθημερινής επικοινωνίας, ένα βήμα έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης για όλους τους Στερεοελλαδίτες.
Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε αυτό το ξεκίνημα να μην το συνοδεύουμε και με την ανάλογη δυναμική που θέλουμε να έχουμε και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με πρώτο απ` όλους,  την σελίδα μας στο facebook και στη διεύθυνση https://www.facebook.com/pages/ΕΝ-ΔΕΛΦΟΙΣ/256734954341335 , στην οποία ένα… Like, θα ήταν και η δική σας επιβράβευση για την πολύχρονη έντυπη μας παρουσία.
Προσωπικά έχω ενθουσιαστεί όχι μόνο για την ανανέωση που έτσι κι αλλιώς προσφέρει σε όλους μας ο,τι καινούργιο, αλλά περισσότερο επειδή μέσα από την καθημερινή μας πλέον διαδικτυακή παρουσία, όλοι μας θα έχουμε περισσότερο χώρο να εκφραστούμε, καθώς η καθημερινότητα μας πλέον έχει αλλάξει και ίδιο και η ανάγκη μας για αμεσότερη ενημέρωση.
Εσείς δεν έχετε παρά να μας ψάξετε, να μας βάλετε στα … αγαπημένα σας και καθημερινά να μας εμπιστεύεστε, όπως κάνετε για πάνω από μια δεκαετία τώρα αγοράζοντάς μας από το περίπτερο ή ξεκλειδώνοντας το γραμματοκιβώτιο με την αλληλογραφία σας.
Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» , είτε έντυπη, είτε ηλεκτρονική άλλωστε, ήταν η Περιφερειακή ΣυνΕΙΔΗΣΗ στον τοπικό Τύπο. Κι` αυτό θα παραμείνει!

Λάμπρος Αριστ. Ρόδης
Διευθυντής «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ»