Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ '' ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ '' Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ !!!



Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή της Επίκαιρης Επερώτησης της Κ.Ο. του Κινήματος είπε:

“Ο έλεγχος του νερού είναι ένα από τα εργαλεία της νέας τάξης πραγμάτων, που περιγράφεται ξεκάθαρα μέσα στο «δόγμα του σοκ».”



Επίσης ο κ.Καμμένος μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Ο έλεγχος του νερού με το νέο διατροφικό κώδικα σημαίνει έλεγχο των πολιτών. Σημαίνει τη μετατροπή του πολίτη σε έναν ελεγχόμενο αριθμό ταυτότητος από μία παγκόσμια διακυβέρνηση που ζητά να μετατρέψει με οργουελικό τρόπο τους ανθρώπους, τους πολίτες, σε αριθμούς.

[...] Το νερό είναι στρατηγικό μέσο. Οι πόλεμοι μέχρι πρόσφατα γίνονταν για το πετρέλαιο, οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται και για το νερό. [...] Πόλεμος για τα νερά γίνεται πλέον σε όλο τον κόσμο.

Την ώρα που εμείς θα έπρεπε να προστατεύσουμε αυτό το μέσο το οποίο είναι οικονομικό αγαθό, είναι κοινωνικό αγαθό, είναι δημόσιο αγαθό, είναι αγαθό δημιουργίας εξωτερικής πολιτικής-βλέπουμε τι συμβαίνει και στη Βόρεια Ελλάδα, τι συμβαίνει στη Θράκη, στη Μακεδονία-ερχόμαστε να αποκρατικοποιήσουμε τα νερά, να μπούμε μέσα σε αυτήν τη λογική του νέου διατροφικού κώδικα ή της δημιουργίας Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων.”




Δείτε όλη την ομιλία του Πάνου Καμμένου:







ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/Kammenos-xepoylima-nerou-kai-nea-taxh.html#ixzz2P97kR06v

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ !!!




Πολύς λόγος έγινε σχετικά με τις έρευνες που πραγματοποίησε η Ρωσία σε συνεργασία με την Αμερική στη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική....Πολλα ειπώθηκαν και γράφτηκαν χωρίς ωστόσο να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και να ενημερωθούν οι άνθρωποι για αυτό που πραγματικά βιώνουμε....

Δείτε αυτό το βίντεο και
θα σας λυθούν πολλές απορίες για τον όρο "πραγματικότητα"...




Αλήθειες που πρώτος έφερε στην επιφάνεια ο ναύαρχος Μπερντ αλλά λίγοι τις γνωρίζουν σήμερα...
Αυτός ο χάρτης έχει διασωθεί από τον ίδιο και το ταξίδι του στο εσωτερικό της Γης, δίνοντας την εικόνα της όπως πραγματικά είναι.
Τελικά είμαστε οι μόνοι κάτοικοι της Γης;;;;
Αναρωτηθείτε πόση αλήθεια μας κρύβουν και το κυριότερο γιατί;;;
Μήπως τελικά ο πόλεμος που γίνεται δεν είναι οικονομικός;
Μήπως όσοι μιλησαν για "πόλεμο με στόχο την ψυχή" είχαν κάποιο δίκιο;
Σύντομα θα αποκαλυφθούν όλα , οπότε....προετοιμαστείτε!!!

 
 
http://www.katohika.gr/2013/03/i-sokaristiki-alithia-pou-mas-krivoun.html

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑ !!!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΥΣ 9 ΜΠΟΦΟΡ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ "ΔΕΣΟΥΝ" ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ!

Αισθανόμαστε οργή και αηδία για τους ελεεινούς πολιτικάντηδες που τρώνε το καταπέτασμα, αλλά ένα μικρό έστω ΑΣΦΑΛΕΣ λιμάνι δεν φτιάχνουν στα νησιά μας και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για αυτούς τους απλούς ανθρώπους, τους ναυτικούς και λιμενικούς που με κίνδυνο της ζωής τους εξυπηρετούν τους συνανθρώπους τους

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!! '' ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!! ''

Τήν Κυριακή 31 Μαρτίου ο Άξιος φέτος Εκπρόσωπος τού Βοιωτικού Ποδοσφαίρου στό Πρωτάθλημα τής Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Ελλάδος ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ , έχει ραντεβού μέ μία Μεγάλη Πρόκληση πού θά γραφτεί μέ Χρυσά Γράμματα στήν 56χρονη Ιστορία του .
Αγωνίζεται γιά τήν τελευταία αγωνιστική τού Πρωταθλήματος , στό Δημοτικό Στάδιο τού Ναυπλίου απέναντι στόν γηπεδούχο ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ , σέ έναν Αγώνα πού έχει τόν χαρακτήρα τού Ντέρμπι , αφού μία από τίς δύο ομάδες στό τέλος τού Αγώνα , θά πανηγυρίσει τήν Άνοδο της στό  νεοσύστατο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου τής  Γ ' Εθνικής Κατηγορίας  Ποδοσφαίρου Ελλάδος .
Οί κόποι ολόκληρης τής ποδοσφαιρικής περιόδου καί τών δύο Ιστορικών Ομάδων θά κριθούν σέ αυτόν τόν Αγώνα πού αναμένεται νά προσελκύσει πολλούς φιλάθλους λόγω τής κρισιμότητας του .
Η Βοιωτική ομάδα ο Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ , γιά νά πετύχει τόν Μεγάλο Στόχο , αρκεί νά μήν ηττηθεί , 
διότι προηγείται βαθμολογικά τού ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ 2 βαθμούς , ενώ ο Γηπεδούχος ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ , πού είναι δεδομένο ότι θά έχει τήν συμπαράσταση πολλών φιλάθλων του λόγω τής εδρας του καίγεται γιά τήν νίκη , προκειμένου νά πετύχει τόν στόχο του .
Χιλιόμετρα μακρυά από τήν Αράχωβα ο Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ , μέ τήν συμπαράσταση Ηρω'ι'κών Φιλάθλων τού πού θά στηρίξουν τήν δύσκολη προσπάθεια του γιά τό μεγάλο επίτευγμα , καλείται νά γράψει Ιστορία !!! μέ Χρυσά Γράμματα πού θά έχει απήχηση σέ όλο τό Βοιωτικό Ποδόσφαιρο , αφού δέν πρέπει νά ξεχνάμε ότι πέρα από τήν Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ , πού αγωνίζεται στήν Α ' Εθνική Κατηγορία , είναι η Μοναδική Ποδοσφαιρική Ομάδα , πού εκπροσωπεί σήμερα τήν Ποδοσφαιρική Βοιωτία σέ Εθνική Κατηγορία !!!
Μέ τήν  ιδιότητα τού Δημοσιογράφου - Αθλητικογράφου μέ εμπειρία 25 ετών στό χώρο , αυτή τήν ώρα έχω υποχρέωση νά συγχαρώ καί νά ευχαριστήσω όλη τήν Ποδοσφαιρική Οικογένεια τού Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ , γιά ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα !!! στό δύσκολο αυτό Πρωτάθλημα τής Δ ' Εθνικής Κατηγορίας στόν 7ο Όμιλο , άν καί Νεοφώτιστη ομάδα στήν Κατηγορία , αγωνιζόμενη απέναντι σέ ομάδες μέ θητεία παλαιότερα στήν Α ' , Β ' καί Γ ' Εθνική , έχει πετύχει ένα μεγάλο επίτευγμα , νά διεκδικεί τήν τελευταία αγωνιστική τού Πρωταθλήματος , έχοντας βαθμολογικό πλεονέκτημα 2 βαθμών τήν Άνοδο  στήν Γ ' Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου Ελλάδος .
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος τό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ , θά τιμήσει σέ προσεχή Εκδήλωση τήν υπέροχη αυτή ΟΜΑΔΑ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , γιατί απέδειξε , ότι μέ μηδαμινή υποστήριξη από τούς Φορείς τής Βοιωτιάς , μέ τήν ηρω'ι'κή προσπάθεια τών Παραγόντων της μέ πρωτεργάτη τόν κ. Στάθη Γιαννέλο , τών Προπονητών της καί τών καταπληκτικών Ποδοσφαιριστών τής , ότι ήδη στίς καρδιές μας είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ !!! .
Παιδιά τού Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ,τό γνωρίζω έχεται δώσει όρκο τιμής ότι στήν πρώτη Πρωτεύουσα τού Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους , τό Ιστορικό Ναύπλιο θά γράψετε ΙΣΤΟΡΙΑ !!!
Καλή Επιτυχία στόν Αγώνα σας καί ο Θεός μαζί σας !!!



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΤΣΙ !!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ '' ΚΥΠΡΟΣ '' !!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Σκάνε στην ΕΚΤ τα 44 δις ευρώ από τα δάνεια των Τραπεζών …
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Οι παράφρονες της Ευρώπης, κατέσφαξαν μέσα σε 5 μέρες τις καταθέσεις των Κυπρίων και συνολικά την οικονομία της Μεγαλοννήσου. Άρπαξαν τα πάντα. Το δόλιο σχέδιο αρπαγής των καταθέσεων των Κυπρίων εν μέσω εθνικής εορτής έγινε σκοπίμως, ώστε να περάσει στου ντούκου και να απορροφήσει τους κραδασμούς των όποιων αντιδράσεων και στην Ελλάδα.

Πρωτοφανή ενέργεια για την ΕΕ της …αλληλεγγύης, αλλά ταυτόχρονα «αποτελεί το μοντέλο λύσης τραπεζικών προβλημάτων στην Ευρωζώνη και άλλες χώρες, που ίσως χρειαστεί να αναδιαρθρώσουν τον τραπεζικό τους τομέα»!!! Αυτό δήλωσε ο χαρτογιακάς Γ. Ντάιζελμπλουμ, επικεφαλής του Εurogroup! Το λέει εν ψυχρώ, ότι θα κατάσχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων.

Όσο και αν οι κ.κ. Στουρνάρας-Χατζηδάκης διαβεβαιώνουν ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν, σας το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι είναι πομφόλυγες ρητορείες για να κοιμίζουν τον κοσμάκη. Όπως έκανε ο Βενιζέλος, όταν έλεγε ότι «οι αποταμιεύσεις των ομολογιούχων δεν κινδυνεύουν», ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Γιούνκερ για τη ληστεία των ομολογιούχων του Δημοσίου, τον ίδιο ακριβώς σκοπό υπηρετούν οι καθησυχαστικές δηλώσεις των υπουργών ότι -δήθεν- δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του κόσμου. Ο Πρωθυπουργός, γνωρίζει τι θα συμβεί, ωστόσο επιμένει ότι «δεν πρόκειται να παρθούν άλλα μέτρα γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο»!!!

Δανειστές και ντόπιοι δωσίλογοι έχουν καταλάβει ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο και τον ταΐζουν συνεχώς …πίτουρα. Ο κοσμάκης πείθεται και πέφτει στην παγίδα. Όπως παλαιότερα με το Χρηματιστήριο, όταν οι κ.κ Σημίτης και Παπαντωνίου ωθούσαν τον λαό να ποντάρει στο Χρηματιστήριο, γιατί –όπως λέγανε- ήταν ο καθρέφτης της οικονομίας, η οποία πήγαινε…σφαίρα! Ο κόσμος πείσθηκε, έπαιξε και καταστράφηκε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και μέσα στους επόμενους μήνες, με τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.

Σας αποκαλύπτουμε πώς και γιατί θα εφαρμόσουν και στην Ελλάδα το ίδιο μοντέλο κλοπής της Κύπρου. Ήδη, όσοι διάβασαν προηγούμενες αποκαλύψεις της «Ε.Ω.» θα πρόσεξαν ότι αυτό θα γίνει, διότι φόρτωσαν όλο το χρέος των ελληνικών Τραπεζών στον πολύπαθο φορολογούμενο! Οι υπογραφές των πολιτικών μας ηγετών, μαζί και του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι υπογραφές που σκλαβώνουν τις επόμενες γενιές των Ελλήνων! Μας προσέδεσαν για πάντα στο άρμα των τοκογλύφων!!!Τα φέσια από τα εκατοντάδες δις ευρώ δάνεια που εξασφάλισαν οι δωσίλογες κυβερνήσεις μαζί με τον Προβόπουλο για λογαριασμό των Τραπεζών, τα έριξαν στις πλάτες του κόσμου!

Ο οικονομολόγος κ. Θεοδωρίδης έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το τι παίζεται από τις κυβερνήσεις σε βάρος του κοσμάκη: «Το κόλπο ήταν στημένο από την ώρα που δίνανε τα λεφτά. Όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, μέσα στα ΦΕΚ είχαν προβλέψει και έλεγαν επί λέξει: “Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, πλέον των προβλεπομένων από τους οικείους του ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεως”. Αυτό μας λέει απλά: “Τράπεζα αν δεν το πληρώσεις, θα μπουν στο δημόσιο χρέος και θα τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός”! Την ώρα που έδιναν τα λεφτά στις Τράπεζες, με ΦΕΚ τους έλεγαν αυτό το πράγμα: αν δεν τα πληρώσετε εσείς θα τα πληρώσει ο λαός»!

Κι επειδή οι Τράπεζες δεν έχουν να πληρώσουν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, γι’ αυτό τα παίρνουν από τον λαό.

Εκτιμούμε λοιπόν ότι η κυβέρνηση, που ως συνήθως κρύβει την αλήθεια, θα σφάξει τις καταθέσεις των πολιτών στο αμέσως προσεχές διάστημα, διότι «σκάνε» 44 δις ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), από ομόλογα που έχουν πάρει στο όνομά τους ελληνικές Τράπεζες. Από πού θα βρει το κράτος να πληρώσει αυτά τα ομόλογα; Επειδή τα 44 δις ευρώ είναι αδύνατον να τα πάρουν μέσα από νέα μέτρα (είναι τεράστιο ποσό), θα εφαρμόσουν το μοντέλο της Κύπρου!

Να προχωρήσουμε σε μια ακόμη πιο ριψοκίνδυνη πρόβλεψη; Πιθανώς το πλιάτσικο θα γίνει πάλι σε αργία, για να πιαστεί ο κόσμος στον ύπνο με πιθανότερο τριήμερο αυτό του Αγίου Πνεύματος!

Ας ξαναθυμηθούμε πώς οι Τράπεζες, σε καιρό μνημονιακής κρίσεως πήραν δάνεια ύψους 233 δισεκατομμυρίων ευρώ:

93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΑ…ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

1ο ΦΕΚ-250 (Προσέξτε το άρθρο 5 που ορίζει ότι τα χρήματα πρέπει υποχρεωτικά να πάνε στην ενίσχυση της οικονομίας) :
Ν.3723 9/12/2008 23 δισεκατομμύρια!!!
Άρθρο 5 Τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία διατίθενται τίτλοι του Ελληνικού Δημοσίου κατά το άρθρο 3 του παρόντος οφείλουν να χρησιμοποιούν το προϊόν της ρευστοποίησης των τίτλων για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους, η δε παρεχόμενη εγγύηση κατά το άρθρο 2δύναται να αφορά σε χορηγήσεις προς επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Χώρας.

Κλικ στις εικόνες

2ο ΦΕΚ-65: 
N.3845 6- 5- 2010 15 δισεκατομμύρια



3ο ΦΕΚ-511: 
Ν. 3872 3- 9- 2010 25 δισεκατομμύρια

4ο ΦΕΚ-148: 
Ν.3965 18- 5- 2011 30 δισεκατομμύρια

Μία απλή πρόσθεση των παραπάνω ποσών μας δίνει το ποσό των 93 δισεκατομμυρίων, τουτέστιν: 23 +15+25+30=93 δις ευρώ!!!

Το έγκλημα συνεχίστηκε με άλλα 140 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία διοχετεύτηκαν στο τραπεζικό σύστημα για τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Μια στήριξη η οποία επιτυγχάνεται μέσω δανείων προς τους καταναλωτές κ.λ.π. Τίποτε πάλι δεν πήγε προς την πραγματική οικονομία. Μόνο το χρέος μεταφέρθηκε στον λαό. Ιδού τα πειστήρια:

5ο ΦΕΚ-119:
Ν.3864,21-7-2010 (άρθρο 3), 10 δισεκατομμύρια ευρώ. 

6o ΦΕΚ-203:
ΠΝΠ , 14-9-2011 ( άρθρο 1 ), 30 δισεκατομμύρια.

7o ΦΕΚ- 256:
Ν.4031 , 9-12-2011 ( άρθρα 1,2) , κύρωση ΠΝΠ και αύξηση κατά 30 δισεκατομμύρια .


8o ΦΕΚ- 52:
Ν.4056 , 12- 3-2012 (άρθρο 21), 30 δισεκατομμύρια.

9ο ΦΕΚ- 94:
ΠΝΠ , 19-4-2012 (άρθρο 1 παρ.1), 40 δισεκατομμύρια.

Μία απλή πρόσθεση των παραπάνω ποσών μας δίνει το ποσό των 140 δισεκατομμυρίων, τουτέστιν: 10 +30+30+30+40=140 δις ευρώ!!!

Τα πρώτα 23 δις ευρώ αύξησαν σε ένα τρίμηνο το χρέος της χώρας. Έρχονται τα άλλα 44 δις από τον Απρίλιο!!!


Από το δελτίο 66 του Δημόσιου Χρέους του Υπουργείο Οικονομικών, προκύπτει αύξηση του Δημοσίου χρέους κατά 23 δισεκατομμύρια σε ένα μόλις τρίμηνο (Απρ-Ιουν2012). Δείτε το σχεδιάγραμμα, όπου φαίνεται ξεκάθαρα. Το χρέος της χώρας στις 31/3/2012 ήταν γύρω στα 28 δις ευρώ και αίφνης στις 30/6/2012 εκτοξεύτηκε στα 303 δις ευρώ! Έβαλαν δηλ. τα 23 δις ευρώ των τραπεζών, στο χρέος του κάθε Έλληνα πολίτη!

Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και με τα υπόλοιπα 44 δις ευρώ που «σκάνε» από τον Απρίλιο και ολοκληρώνονται μέχρι τον Οκτώβριο!

“Ελεύθερη Ώρα”
triklopodia.gr

ΤΕΝΕΔΟΣ !!! ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ !!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ : ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ !!!




Επικρίνουν, ακόμη τον προπονητή της ομάδας, Εβαλντ Λίνεν τον οποίο προτρέπουν « να πάρει το κασκωλάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ..

Επ' ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, γιατί χαιρέτησε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έλληνες φίλαθλους (!!!), η μαφία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, παρακλάδι της Κυβέρνησης Κόζα Νόστρα, που έχει βάλει στόχο οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του παγκόσμιου ανθέλληνα αφέντη της.

Για το Σ.Π.Π.Κ.Ι. ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία στο προσεχώς Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος και ισόβιος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά κάποιον προπονητή Λίνεν, ας πάρει το κασκωλάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη. Το τελευταίο ισχύει και για τους τραγικούς κι ελάχιστους για το μέγεθος του σωματείου, παράγοντες της ΑΕΚ.

Ο Σ.Π.Π.Κ.Ι. στηρίζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γραμματέας

Ι. Δρακάτος                                                       Χ. Δάβουλος»

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ !!! ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ !!! ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1870 !!!


Από τους Μεγαλύτερους 'Ανδρες που γεννήσε η Ελλάδα μας , γόνος πλουσίων, γαμπρός του τότε υπουργού Ιωνα Δραγούμη, απαρνήθηκε τα πλούτη και την καλή ζωή, καί πήγε να σκοτωθεί στα κακοτράχαλα βουνά της Μακεδονίας μας, μακάρι να ξαναγεννηθούν τέτοιες προσωπικότητες σαν τον Μελά, τον Καραβαγγέλη, τον Βάρδα, τον Άγρα, τον Γαρέφη, τον Κατεχάκη, τον Κορομηλά και όλους τους Άνδρες που πολέμησαν για τα ιδανικά της χώρας μας !!!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ !!!


ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ !!!






Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Πρωτεργάτης του Μακεδονικού αγώνα ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ !!!




Σαν σήμερα γεννήθηκε ο πρωτεργάτης του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Μελάς

Ο Παύλος Μελάς (29 Μαρτίου 1870 – 13 Οκτωβρίου 1904) ήταν αξιωματικός πυροβολικού του ελληνικού στρατού και πρωτεργάτης του Μακεδονικού αγώνα. Ήταν γιος του Μιχαήλ Μελά και γαμπρός του Στέφανου Δραγούμη.

Γεννήθηκε στη Μασσαλία της Νότιας Γαλλίας . Η καταγωγή της οικογένειάς του ήταν από τη Βόρεια Ήπειρο. Μετά τη μετακίνηση της οικογένειας στην Αθήνα, σπούδασε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων απ' όπου αποφοίτησε ως ανθυπολοχαγός του πυροβολικού το 1891. Φέροντας τύψεις για την έκβαση του πολέμου του 1897 συμμετείχε από τους πρώτους στο ιδρυθέν το 1900 Μακεδονικό κομιτάτο για την εμψύχωση του απογοητευμένου ελληνικού πληθυσμού της Μακεδονίας και σε αντίδραση στη δράση των Βουλγάρων κομιτατζήδων. Έτσι από τον Φεβρουάριο του 1904 ο Παύλος Μελάς έσπευσε με άλλους τρεις αξιωματικούς, τους Α. Κοντούλη, Α. Παπούλα και Γ. Κολοκοτρώνη, προς επιτόπια μελέτη της κατάστασης. Αποτυγχάνοντας σε εκείνη την πρώτη προσπάθεια, επανήλθε τον Ιούλιο του ίδιου έτους οπότε και εισήλθε στη Μακεδονία ως ζωέμπορος με το όνομα "Πέτρος Δέδες". Μετά 20ήμερη παραμονή συναντήθηκε με τον Λάμπρο Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη ανταλλάσσοντας σκέψεις για ανάληψη επιχειρήσεων και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα.
Στις 18 Αυγούστου όταν όλα ήταν έτοιμα κατά το σχέδιο ο Παύλος Μελάς με το επιχειρησιακό όνομα Καπετάν Μίκης Ζέζας, επικεφαλής σώματος εκ 35 μόλις ανδρών, που το αποτελούσαν Μακεδόνες, Μανιάτες και Κρητικοί, ανέλαβε την αρχηγία του Μακεδονικού αγώνα ενάντια στους Βούλγαρους και εισήλθε ένοπλα στα Μακεδονικά εδάφη με την εντολή να ασκεί καθήκοντα αρχηγού και στις μικρότερες ομάδες που δρούσαν εν τω μεταξύ στη περιφέρειες Μοναστηρίου και Καστοριάς. Πληροφορηθέντες οι Τούρκοι από διάφορους καταδότες περί της εισόδου και της δράσης του Παύλου Μελά έθεσαν προς καταδίωξή του πολυάριθμο τουρκικό απόσπασμα. Παρά τις συνεχείς διώξεις του Οθωμανικού στρατού ο Παύλος Μελάς άρχισε ν΄ αποδεκατίζει τις βουλγαρικές ομάδες με βάση τα χωριά Λιγκοβάνη και Λίχυβο. Όμως στις 13 Οκτωβρίου 1904 βρισκόμενος στα Στάτιστα και προδομένος από την βουλγάρικη συμμορία του Μήτρου Βλάχου περικυκλώθηκε από Τουρκικό απόσπασμα 150 ανδρών. Μετά από δίωρη λυσσαλέα μάχη διέταξε αιφνίδια έξοδο τεθείς επικεφαλής των ανδρών του. Στην επιχείρηση αυτή τραυματίσθηκε θανάσιμα στην οσφυϊκή χώρα και πέθανε μετά από μισή ώρα στα χέρια του φίλου του, Γεώργιο Στρατινάκη. Η τελευταία του φράση πριν ξεψυχήσει ήταν:

"Βούλγαρος να μη μείνει" 

Γύρω από το σώμα του νεκρού Π. Μελά εκτυλίχθηκε μια διπλωματική επιχείρηση για την παραλαβή και ενταφιασμό του. Οι Έλληνες δεν ήθελαν να γίνει γνωστό στους Τούρκους ποιος ήταν ο νεκρός, και συγκεκριμένα ότι ήταν Έλληνας αξιωματικός, διότι αυτό θα δημιουργούσε διπλωματική κρίση. Αρχικά ο νεκρός θάφτηκε από τους χωρικούς έξω από τη Στάτιστα ενώ οι Τούρκοι δεν γνώριζαν την ταυτότητά του. Αργότερα ο προεστός της Στάτιστας ονόματι Ντίνας απεσταλμένος της ελληνικής πλευράς (πιθανώς του Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη ή του οπλαρχηγού Κύρου) επιχείρησε να ξεθάψει και να μεταφέρει αλλού τον νεκρό. Στο μεταξύ όμως ο θάνατος του Μελά είχε μαθευτεί στην Αθήνα και η Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα ειδοποίησε τις Τουρκικές Αρχές της Θεσσαλονίκης να βρουν το πτώμα ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως απόδειξη της Ελληνικής επέμβασης σε Τουρκική επικράτεια. Έτσι, ενώ ο Ντίνας έκανε την εκταφή εμφανίστηκε Τουρκικός στρατός. Τότε έκοψε βιαστικά το κεφάλι του νεκρού και έφυγε. Το κεφάλι τάφηκε μπροστά στην Ωραία Πύλη του Ναού της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Πισοδέρι ενώ οι Τούρκοι πήραν το ακέφαλο σώμα και το πήγαν στην Καστοριά για αναγνώριση. Ο Γερμανός Καραβαγγέλης, που γνώριζε τα πάντα, κινητοποίησε τη νεολαία της Καστοριάς που περικύκλωσε το Διοικητήριο και απαιτούσε να τους δοθεί το σώμα "κάποιου Ζέζα" που ήταν Έλληνας. Ο Μητροπολίτης, προειδοποιώντας ότι μπορεί να συμβούν ταραχές που θα έβλαπταν την ειρηνική συμβίωση Τούρκων και Ελλήνων κατάφερε να του δοθεί το σώμα το οποίο και τάφηκε στο παρεκκλήσιο των Ταξιαρχών κοντά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Καστοριάς. Ο Παύλος Μελάς αποτέλεσε υπόδειγμα γενναιότητας και αυταπάρνησης για την απελευθέρωση της πατρίδας στην ελληνική ιστορία.
Μετά το θάνατο του η δράση των Ελληνικών δυνάμεων έγινε πιο έντονη, περιορίζοντας τη δράση των Βούλγαρων κομιτατζήδων, και επιτυγχάνοντας την ένωση Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελλάδα.
Σήμερα, το όνομα του Παύλου Μελά φέρει προς τιμή του το χωριό Στάτιστα ενώ πλήθος προτομών του στολίζουν πλατείες πόλεων μεταξύ των οποίων στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Κοζάνη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Ο Παύλος Μελάς θεωρείται σύμβολο του Μακεδονικού Αγώνα, και πολλά προσωπικά του αντικείμενα εκτίθενται τώρα στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης και στο μουσείο Παύλος Μελάς στην Καστοριά.    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com


ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!

 
Ἡ Βόρειος Ἤπειρος διδάσκει πολλά στὴ Μητέρα Ἑλλάδα...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... 

 

Κάπου ἀλλοῦ, πέρα ἀπὸ τὰ σύνορά τῆς χώρας 

μας, ζεῖ μία ἄλλη, ζωντανὴ καὶ ἀκμαία Ἑλλάδα, 

γεμάτη Ὀρθοδοξία καὶ Ἑλληνισμὸ καὶ τιμᾶ τὴν 

ἱστορία καὶ τὶς ρίζες της


'' ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΒΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΟ VIOTIASHOP ( 57η ΕΚΠΟΜΠΗ 28-3-2013 ) !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ !!!



Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΚΛΑΨΤΕ !!! ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ !!!





Μάντης κακών ο γνωστός οικονομολόγος Δ. Καζάκης εξηγεί τι φοβάται πως θα συμβεί το τριήμερο 29 εως 31 Μαρτίου που οι Ευρωπαϊκές τράπεζες αργούν
Ακούστε τον να αναλύει τεκμηριωμένα τις απόψεις του, στο video

ΕΛΕΟΣ !!! ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ !!!


Άσε μας ρε Αντωνάκη εδώ παπάδες έχουν αφιερώσει ολόκληρη την ζωή τους στην Αφρική για αυτά τα παιδιά, τώρα εσυ μας μιλάς για μια εβδομάδα;

Ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο έργο,
τον αγώνα και το μόχθο του Πατέρα Ελπίδιου, ο οποίος μαζί με τον Ορθόδοξο, φιλανθρωπικό σύλλογο '' ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΎ '' αγωνίζεται εδώ και χρόνια να προφέρει ένα χέρι βοηθείας στα φτωχά, ορφανά και απροστάτευτα παιδιά της Αφρικής. Έχει προσφέρει ορφανοτροφεία, Νοσοκομεία, Εκκλησίες και πολλά άλλα ευαγή ιδρύματα αλλά το σπουδαιότερο έχει προσφέρει τον ίδιο τον Χριστό στις ψυχές των μικρών και μεγάλων.

ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ !!!




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ;

Απλά συγκλονιστικό βίντεο! Ακούστε τι έλεγε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ»! Γι' αυτό τον έφαγαν, όπως έχουμε ξαναπεί:
Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Κολλάτο γι' αυτή την εξαιρετική υπενθύμιση του ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ αν ζούσε σήμερα ο Χριστόδουλος όλων των Ελλήνων.

'' ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΒΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΟ VIOTIASHOP ( 57η ΕΚΠΟΜΠΗ 28-3-2013 ) !!!



'' ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' 
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΒΑΤΖΗ 
ΑΠΟ ΤΟ VIOTIASHOP
 ( 57η ΕΚΠΟΜΠΗ 28-3-2013 ) !!!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ !!! 

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ; Η ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; TO MΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ !!!


Απολύσεις στο δημόσιο τομέα ή κούρεμα; Αυτό θα είναι το επόμενο δίλημμα όπως όλα δείχνουν και ορισμένα όχι τυχαία δημοσιεύματα φανερώνουν δειλά δειλά.

του Στρατή Μαζίδη
Η κατάσταση στην Κύπρο οδηγείται σιγά σιγά σε ένα τέλος. Πολύ ίσως χειρότερο από το αρχικό αν αναλογιστεί κανείς τους πανηγυρισμούς του ΟΧΙ.
Και τότε θα επιστρέψουμε στα δικά μας για να διαπιστώσουμε ότι κάποιοι υπολογισμοί δε μας βγήκαν, όπως πχ ο ενιαίος φόρος στα καύσιμα ή ο ΦΠΑ στην εστίαση.
Η τρόικα θα επανέλθει ούσα πάλι ανικανοποίητη και τότε με κάποιο μαγικό τρόπο θα τεθεί το δίλημμα. Απολύσεις στο δημόσιο ή κούρεμα. Μόνο που η απόλυση εμπεριέχει κάτι το απόλυτο και απότομο ενώ το κουρεματάκι θα είναι τόσο δα. Μόλις λίγοι πόντοι. Και έτσι η αποσυντονισμένη από τα απανωτά χαστούκια ελληνική κοινωνία θα το αποδεχθεί αφού θα είναι “εφάπαξ”. Ύστερα λίγο πιο κάτω θα έρθει νέο κούρεμα. Λίγοι ακόμη πόντοι. Και λίγο λίγο δε θα μείνει τίποτε στο τέλος.
Έτσι δεν έγινε και με τα δώρα στο δημόσιο; Με ένα 30% περικοπές ξεκινήσαμε το Πάσχα του 2010, μετά φτάσαμε στο απλό επίδομα και σήμερα στο μηδέν.
Η σαλαμοποίηση με το δόγμα του ΣΟΚ αποδείχθησαν λίρα εκατό στην ελληνική περίπτωση.
Αφού λοιπόν μειώθηκαν στο 50% οι μισθοί, αφού έχασαν τις αξίες τους τα ακίνητα, αφού θα μπει χέρι στις καταθέσεις, τότε στο τέλος θα έρθουν και οι απολύσεις στο δημόσιο.
Όσο για τον ιδιωτικό τομέα. Αυτός δεν υπάρχει πια. Πέθανε.
Μόνη οδός να τα αποφύγουμε όλα αυτά είναι η ανατροπή. Αλλά από τη μια ο ελληνικός λαός έκανε την επιλογή του πέρυσι μη μπορώντας να ισχυριστεί πως δε γνώριζε και από την άλλη ακόμη αναμένουμε αυτή την εναλλακτική και με προοπτική ανατρεπτική πρόταση.
Άλλωστε όπως δείχνει και η φωτογραφία δεν υπάρχει μόνο η επιλογή των τόξων αλλά και η κίτρινη ένδειξη από κάτω.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

CORNER in !!! ΣΤΗ ΘΗΒΑ !!! ΚΑΙ ΜΕ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ !!!


GORNER in !!! ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ . ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ !!!

Δημήτρης Σοβατζής 
Email:sovdim@hotmail.com

Ο π. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΩΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !!!



Μπράβο Γέροντα για το ήθος και την τόλμη σας, να πείτε τα αυτονόητα, κάνοντας αναφορά ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ που προωθεί η εβραιοκίνητη σιωνιστικοκρατούμενη «Ευρωπαϊκή Ένωση» (δείτε στο τέλος της απάντησης)!

Από την εφημερίδα Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Μια απάντηση «φωτιά» απέστειλε ο αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου (ο γνωστός «Χριστόδουλος των Σκουριών της Χαλκιδικής») στον επικεφαλής Συναλλαγματικών Ισοτιμιών της Deutsche Bank Μπιλάλ Χαφέζ, με αφορμή την κυπριακή κρίση και τη δήλωση του τραπεζίτη ότι «μόνο ο Χριστός μπορεί να σώσει την ευρωζώνη». Ο δυναμικός αρχιμανδρίτης «σφυροκοπά» τον αξιωματούχο της τράπεζας και καταγγέλλει την ευρωζώνη που, όπως λέει, «στραγγαλίζει και εξοντώνει τα έθνη». Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Μπιλάλ Χαφέζ, στις 17/3/2013, με την κρίση που επήλθε στην ευρωζώνη με αφορμή το πρόβλημα της Κύπρου, έχοντας επίγνωση της πραγματικής κατάστασης, βγήκατε δημοσίως και δηλώσατε ότι “μόνο ο Χριστός μπορεί να σώσει την ευρωζώνη. Επειδή τυγχάνω, χάριν άκρας οικονομίας του Ιησού Χριστού, Λειτουργός Του, και γνωρίζω το Πανάγιο Θέλημά Του, θα ήθελα εκ μέρους Του να σας διαβιβάσω ότι ο Κύριος Ιησούς θέλει την σωτηρία όλου του κόσμου και της ευρωζώνης. Δυστυχώς όμως, παρ’ ότι -Παντοδύναμος ων- θέλει να σώσει την ευρωζώνη, δεν δύναται.
Οπως πολύ καλά γνωρίζετε, την αγάπη του Χριστού την χαρακτηρίζει ο απόλυτος σεβασμός στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, την οποία δεν παραβιάζει και πολύ περισσότερο δεν την καταλύει για κανέναν απολύτως λόγο· ακόμα και μέσα στον ίδιο τον παράδεισο το πλάσμα Του αποφασίζει την καταστροφή του. Ο λόγος που ο Χριστός αδυνατεί να παρέμβει για να σώσει την ευρωζώνη είναι το γεγονός ότι η ίδια η ευρωζώνη, συσταθείσα και επιθυμώντας με ευρωπαϊκό Σύνταγμα να κατοχυρώσει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και τον εαυτό της, δεν θέλησε εντός αυτού του Συντάγματος να υπάρχει ούτε η παραμικρή αναφορά στο όνομά Του ή έστω στην χριστιανική κληρονομιά. Έτσι, εφ’ όσον η ευρωζώνη ούτε το Όνομά Του δεν θέλει να αναφέρει, Εκείνος σέβεται την επιλογή της ευρωζώνης και δεν επεμβαίνει, διότι η ενέργειά Του, όπως κατανοείτε, θα εθεωρείτο «αντισυνταγματική» εξ όλων αυτών των αυτόκλητων σωτήρων, που ο καθένας υποστηρίζει ότι με τις δικές του ενέργειες θα την σώσει. Επιπλέον, η ευρωζώνη όχι μόνο δεν αγαπά Αυτόν που θεωρείτε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να την σώσει, αλλά μισεί το Πνεύμα Του και αγαπά το πνεύμα του αντικειμένου. 
Εκείνος είπε για τους ανθρώπους: Ελεον θέλω… (Ματθ. ΙΒ΄ 7), για δε την ευρωζώνη είπε: “Φορτίζετε τους ανθρώπους φορτία δυσβάστακτα, και αυτοί ενί των δακτύλων υμών ου προσψαύετε τοις φορτίοις (Λουκ. ια΄,46). Εκείνος είπε: “Δανείζετε μηδέν απελπίζοντες, (…) εάν δανείζητε παρ’ ων ελπίζετε απολαβείν, ποία υμίν χάρις εστί; και γαρ αμαρτωλοί αμαρτωλοίς δανείζουσιν ίνα απολάβωσι τα ίσα(Λουκ. στ΄, 34-35). Η ευρωζώνη συστηματικά, ως ο χειρότερος τοκογλύφος όλων των εποχών, χορηγεί δάνεια όχι “ίνα απολάβη τα ίσα”, αλλά για να καταστρέψει ολοσχερώς τους δανειζομένους. 
Εκείνος ήρθε να ενώσει όλους τους ανθρώπους με την αγάπη Του: “Ινα πάντες εν ώσι (Ιωαν. ΙΖ΄,21). Η ευρωζώνη θέλησε να προβεί σε ένωση των ανθρώπων με τον “μαμωνά”, το ευρώ, και βιώνει τον διασκορπισμό και την καταστροφή των μελών της· βιώνει το: “Ο μη συνάγων μετ’ εμού σκορπίζει (Λουκ.ια΄, 23). Εκείνος είπε: “Εντολήν καινήν δίδωμι υμίν ίνα αγαπάτε αλλήλους (Ιωαν. ΙΓ΄,34). Η ευρωζώνη διαλύει τα έθνη, καταντά φτωχούς κι ανέργους τους πολίτες, καθιστά αδύνατη την επιβίωσή τους, την εξασφάλιση των φαρμάκων τους, τους αναγκάζει να αυτοκτονούν, αλλά την ευρωζώνη το μόνο που την νοιάζει ως στυγνό τοκογλύφο είναι να πάρει πίσω τούς υπέρογκους τόκους. Η ευρωζώνη γαλούχησε τα μέλη της στην λατρεία του μαμωνά σε τέτοιο βαθμό, που κι όταν αυτά τα μέλη της υφίστανται τις οδυνηρές συνέπειές του, με την συμπαράσταση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να συκοφαντούν και να βλασφημούν τον Χριστό μέσα στις χειμαζόμενες πρωτεύουσές τους, σε τέτοιο βαθμό, που ούτε οι σταυρωτές Του δεν διανοήθηκαν να το κάνουν.
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ευρωζώνη κατά προτεραιότητα  “στραγγαλίζει” και καταστρέφει τα έθνη Ιρλανδία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία (αφού πρώτα τα μέθυσε με τα δάνεια του μαμωνά), τα οποία έθνη εχαρακτηρίζοντο από το βαθύ θρησκευτικό τους συναίσθημα και την χριστιανική τους πολιτισμική κληρονομιά;
Επειδή μέσα σ’ όλη αυτή την κρίση εσείς μόνο αναγνωρίσατε ποιος είναι πραγματικά Αυτός που δύναται ως μόνος Σωτήρ να σώσει την ευρωζώνη, μη θέλοντας η ευγενική σας ψυχή να ελπίζει επί ματαίω, αισθάνθηκα την ανάγκη να σας ενημερώσω εν ολίγοις, ως Λειτουργός Του, για ποιο λόγο ο Χριστός δεν μπορεί να σώσει την ευρωζώνη. Και, δυστυχώς, ταύτα πάντα ούτε “αρχαί ωδίνων” ακόμα δεν είναι. Ο δε Χριστός ένα έχει να απευθύνει στην ευρωζώνη και στα μέλη της: “Εγνωκα υμάς ότι την αγάπην του Θεού ουκ έχετε εν εαυτοίς(αλλά του μαμωνά). Εγώ ελήλυθα εν τω ονόματι του πατρός μου, και ου λαμβάνετέ με· εάν άλλος έλθη εν τω ονόματι τω ιδίω, εκείνον λήψεσθε (Ιωαν.ε΄, 42-43). 
Οι δε λαοί της ευρωζώνης, μετά τον οικειοθελή υπέρογκο δανεισμό τους, την εξαθλίωσή τους, τον έλεγχο από τους επιτρόπους της, τον ηλεκτρονικό έλεγχο των συναλλαγών τους από 500 ευρώ και πάνω, την λήστευση των καταθέσεών τους, την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας τους και το αδιέξοδό τους (μέσα στο ευρώ με αργό θάνατο ή έξω από αυτό με ακαριαίο), εκείνο μόνο που πρέπει να περιμένουν τώρα είναι η υλοποίηση του ιγ΄ κεφαλαίου της Αποκαλύψεως: “Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, (…) ίνα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων… τον ενιαίο κωδικό αριθμό που θα του δώσει η ευρωζώνη.
    Μετά τιμής,
    Αρχιμ. π. Χριστόδουλος Αγγελόγλου»
Πνευματικός και εφημέριος του Ι. Ησυχαστηρίου «Παναγία, η Φοβερά Προστασία»