Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α ' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ ‏ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑ'Ι'ΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΑΤΟΥ !!!!

Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ 

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιστορικός Α.Ο.Υπάτου  διοργανώνει το Σαββάτο 3 Μα'ι'ου  και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Υπάτου  , Μεγάλη Γιορτή - Φιέστα  για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
 στον Β '  Όμιλο Ποδοσφαίρου τής Β ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και την  Άνοδο στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , φιλοξενώντας την ομάδα τού Π.Α.Ο.Κ. Κόκκινου,
σε έναν  Αγώνα πού αναμένεται
 να προσελκύσει τον φίλαθλο κόσμο τού Δημοτικού Διαμερίσματος Υπάτου ,  πού είναι υπερήφανος για την Πρωταθλήτρια  Ποδοσφαιρική Ομάδα του , πού επανέρχεται στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας μετά από 15 χρόνια υπό την καθοδήγηση τού Άξιου Προπονητή κ. Παντελή Μεγαρίτη , ο οποίος είναι  Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τής Ομάδας τής γενέτειρας του , τού Υπάτου . 

Ο Α.Ο. Υπάτου φέτος πέρα από την κατάκτηση τού Πρωταθλήματος στον Β '  Όμιλο Ποδοσφαίρου τής Β ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας έγραψε Ιστορία !!! και στον θεσμό τού Κυπέλλου τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας , κάνοντας εντυπωσιακή πορεία φθάνοντας μία ανάσα από τον Μεγάλο Τελικό , αποκλείοντας αν και Ομάδα τής Β ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , 3 Ιστορικές Ομάδες τής Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας πού έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν  σε Γ ' και Δ ' Εθνική Κατηγορία , συγκεκριμένα κέρδισε κατά σειρά , τον ΝΕΟΠΑΟ Κυριακίου 4 - 1 , την Αναγέννηση Σχηματαρίου 3 - 1 και την Δάφνη Ερυθρών 4 - 1 , ενώ στον Ημιτελικό ηττήθηκε στο ουδέτερο Γήπεδο τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας στον Άγιο Σπυρίδωνα από τον φετινό Νταμπλούχο Βοιωτίας Α.Σ.Α. Παρνασσό
 με  3 - 0 . 
Μετά το πέρας τού Αγώνα μέσα σε Εορταστική Ατμόσφαιρα  θα ακολουθήσει η Απονομή των Μεταλλίων και τού Κυπέλλου τού Πρωταθλητή από την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας , 
Απονομή Μεταλλίων από το Διοικητικό Συμβούλιο τού Α.Ο. Υπάτου , 
αλλά και Τιμητικές Απονομές σε πρωταγωνιστές τής Ποδοσφαιρικής Ιστορίας τού Ιστορικού Α.Ο. Υπάτου .
Στη συνέχεια , στην Παραδοσιακή Ταβέρνα τού Υπάτου '' Πατίκας '' πλούσιο Δείπνο , Γλέντι και Χορός αναμένεται να επισφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο την Ποδοσφαιρική Εορταστική Εκδήλωση τής επανόδου τού Ιστορικού Α.Ο. Υπάτου στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας .
 ***   Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Πρωταθλητή Α.Ο. Υπάτου προσκαλεί τον κόσμο τού Δημοτικού Διαμερίσματος Υπάτου αλλά και των γύρω περιοχών  στην Μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση τής Ιστορικής Πρωταθλήτριας Ομάδας τού Υπάτου  . 

Με Τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Α.Ο. Υπάτου 


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com

Ο '' ΓΙΓΑΝΤΑΣ '' ΤΗΣ Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ !!!




O ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ !!!
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια, παρακαλούνται να απευθύνονται είτε στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, τηλ. επικοινωνίας: 22610 84114, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.30-13.00, με σκοπό τον έλεγχο συμβατότητας των αιμοπεταλίων, είτε απευθείας στο τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, τηλ. Επικοινωνίας: 2107780 300, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00-13.30, για τη προσφορά αιμοπεταλίων στον Στέργιο Παπαδόπουλο.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλ. επικοινωνίας: 6977823867
 


Θήβα, 30/4/2014

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο αθλητής του Συλλόγου Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ, Στέργιος Παπαδόπουλος, νοσηλεύεται στο Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια, παρακαλούνται να απευθύνονται είτε στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, τηλ. επικοινωνίας: 22610 84114, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.30-13.00,  με σκοπό τον έλεγχο συμβατότητας των αιμοπεταλίων, είτε απευθείας στο τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, τηλ. Επικοινωνίας: 2107780 300, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00-13.30, για τη προσφορά αιμοπεταλίων στον Στέργιο Παπαδόπουλο.
Οι Φορείς και οι Σύλλογοι της πόλης καλούν τα μέλη τους και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλ. επικοινωνίας: 6977823867

Εκ των Δ.Σ.
Ένωση Συλλόγων ΚΑΔΜΟΣ
Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών
Πολιτιστικός Σύλλογος Θήβας Λάιος
Παραδοσιακός Σύλλογος Βλάχικου Γάμου Θήβας
Γυμναστικός Σύλλογος ΠΙΝΔΑΡΟΣ
Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Θήβας
Εμπορικός Σύλλογος Θήβας
Σωματείο Εκμεταλλευτών Εστιατορίων-Καφετεριών και συναφών επαγγελμάτων Θήβας
Σωματείο Ιδιοκτητών Συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων και μηχανημάτων Θήβας




Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α ' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ‏ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑ'Ι'ΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ !!!!

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ιστορικός Α.Ο.Απόλλων Ακραιφνίου διοργανώνει το Σαββάτο 3 Μα'ι'ου  και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ακραιφνίου , Μεγάλη Γιορτή - Φιέστα  για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον Α '  Ομιλο Ποδοσφαίρου τής Β ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και την  Άνοδο στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , φιλοξενώντας την ομάδα Νέων τής Π.Α.Ε. Λεβαδειακός , σε έναν  Αγώνα πού αναμένεται να προσελκύσει όλο τον φίλαθλο κόσμο τού Ιστορικού Ακραιφνίου ,  πού είναι υπερήφανος για την Νεανική Ποδοσφαιρική Ομάδα του , πού απαρτίζεται από ντόπια παιδιά και υπό την καθοδήγηση τού Άξιου Προπονητή τους κ. Άγγελου Κυριάκου έγραψαν Ιστορία με την εντυπωσιακή τους πορεία φέτος στο Πρωτάθλημα τού Α ' Ομίλου τής Β ' Ε.Π.Σ Βοιωτίας κατακτώντας το Πρωτάθλημα , και την Άνοδο στην Μεγάλη Κατηγορία τού Βοιωτικού Ποδοσφαίρου .
Πριν από την έναρξη αλλά και στο  ημίχρονο τού Αγώνα , Μουσική , Χάπενινγκ , Εκπλήξεις αλλά και το Τμήμα Μοντέρνου Χορού τού Πολιτιστικού Συλλόγου '' Ακραιφνείς '' πού θα ψυχαγωγήσει τον κόσμο με Χορούς , αναμένεται να συμβάλουν   στην δημιουργία Εντυπωσιακής Εορταστικής Ατμόσφαιρας  προς  τιμήν τού Πρωταθλητή Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου .
Μετά το πέρας τού Αγώνα θα ακολουθήσει η Απονομή των Μεταλλίων και τού Κυπέλλου τού Πρωταθλητή από την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας , αλλά και Τιμητικές Απονομές σε πρωταγωνιστές τής Ποδοσφαιρικής Ιστορίας τού Ιστορικού Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου , πού επανέρχεται και πάλι στην  Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 20 χρόνια μετά . 
 ***   Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Πρωταθλητή Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου προσκαλεί τον κόσμο τού Ακραιφνίου και των γύρω περιοχών στην Μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση τής Ιστορικής Πρωταθλήτριας Ομάδας τού Ακραιφνίου . 

Μέ Τιμή
Τό Διοικητικό Συμβούλιο τού Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com



Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21, ΚΑΙ ΟΙ 72 ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ !!!

Γιατί η Ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο παθιασμένη να σας πάρει τα σπίτια;
Γιατί θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, και φταίνε λέει τα μνημόνια που μας επιβάλλουν τη φορολόγηση των ακινήτων μαζί με το χαράτσι της ΔΕΗ, οι πλειστηριασμοί των ακινήτων, κτλ...

Μήπως δεν είναι όμως έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα;

Τι άλλο να φταίει δηλαδή;;;

Πολύ βολικό αυτό για όλους! Κυβερνητικούς, αντικυβερνητικούς, μνημονιακούς αντιμνημονιακούς, συστημικούς δημοσιογράφους, αντισυστημικούς δημοσιογράφους, αντιμερκελιστές, και κάθε λογής καρύδι που δηλώνει υπέρ η κατά του συστήματος.

Ολοι τους είναι σφουγγοκωλάριοι των αφεντικών τους, όσο κι αν θέλουν να ξεγελούν τον εαυτό τους και να δείχνουν πρός τα έξω ότι είναι ανεξάρτητοι.

Αν όντως ήταν γνήσιοι και ήθελαν το καλό της ελλάδας και όχι το προσωπικό τους όφελος, τότε έπρεπε κάποιος από αυτούς, τουλάχιστον να είχε μιλήσει για την Ατζέντα 21. Οχι δηλαδή ότι θα άλλαζε τα σχέδια των κοσμοεξουσιαστών αν μιλούσαν, αλλά τουλάχιστον θα είχε ενημέρωση η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου που παρακολουθούν την επικαιρότητα μόνο από τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, και σαφέστατα θα είχαν οι ψηφοφόροι διαφορετικά κριτήρια στις εκλογές.

Αν είχαν λοιπόν τα κάκαλα, (και αναφέρομαι ιδιαίτερα σε αυτούς που δηλώνουν αντισυστημικοί) θα έπρεπε να μας πούν ότι η Ατζέντα 21 που τόσο ύπουλα περνάνε στην ελλάδα, προβλέπει ότι, η Γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία, ώστε να αποθαρρυνθούν οι έχοντες από το να επενδύσουν σε ακίνητα, αγροτεμάχια και οικόπεδα.

Σίγουρα, σε μια τέτοια περίπτωση, θα βγούν αμέσως να χλευάσουν τον οποιονδήποτε ανοίξει ενα τέτοιο θέμα, βγάζοντας τον τρελό, διώχνοντας τον από το κόμμα η το κανάλι που εργάζεται, η στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πούν ότι πιστεύει σε θεωρίες συνομωσίας.

Το κράτος, εκ των πραγμάτων κατέχει ήδη μεγάλο μερίδιο της γης. Γιατί όμως είναι τόσο αποφασισμένοι να αρπάξουν ακόμα περισσότερα; Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά δεν γίνονται επειδή τα επιβάλλουν τα μνημόνια, γίνονται πολύ πιό σαφέστερα μόλις καταλάβει κάποιος ότι υπάρχει μια πολύ στριμμένη φιλοσοφία πίσω από αυτό που κάνουν.

Η Αθέατη γνώση έχει αναφερθεί δεκάδες φορές για την κοινώς γνωστή ως "Ατζέντα 21, αν και πολλά ονόματα και ετικέτες χρησιμοποιούνται για τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, όπως το υποτιθέμενο μνημόνιο, η πράσινη ανάπτυξη και η υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη.

Βασικά, αυτοί που κατέχουν αυτή τη μορφή της ριζοσπαστικής οικολογίας πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει εντελώς τον πλανήτη, και ως εκ τούτου, ο στόχος πρέπει να είναι να δημιουργήσουν έναν κόσμο όπου κυριολεκτικά τα πάντα που κάνουμε να παρακολουθούνται στενά και να ελέγχονται στο όνομα της " αειφόρου ανάπτυξης ".

Στο όραμά τους για το μέλλον, ο ανθρώπινος πληθυσμός θα μειωθεί σημαντικά και η ανθρώπινη δραστηριότητα θα πρέπει να περιορίζεται σε αυστηρά αστικές περιοχές. Το υπόλοιπο του πλανήτη θα μείνει στη φύση. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα γίνει μαζική μεταβίβαση της γης από ιδιώτες ιδιοκτήτες γης στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση που θα είναι απαραίτητο.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν χρειάζεται περισσότερη γη. Αλλά υπάρχει μια εμμονή να αρπάξει περισσότερη, έτσι ώστε οι εντολές της Ατζέντας 21 να μπορέσουν να εφαρμοστούν.

Ο χάρτης που έχω δημοσιεύσει παρακάτω είναι μια προσομοίωση για το ποιό θα είναι το φινάλε της Ατζέντας 21. Εάν αυτοί οι ριζοσπάστες περιβαλλοντιστές υλοποιήσουν τους στόχους τους, οι μόνες περιοχές που θα παραχωρηθούν για κανονική ανθρώπινη χρήση θα είναι οι περιοχές με πράσινο χρώμα...



Οποιος όμως αντισταθεί στις προσταγές της Ατζέντα 21 θα θεωρείται τρομοκράτης.

Για να καταλάβετε τι ακριβώς παίζεται, παρακάτω είναι μια λίστα με με 72 τύπους Αμερικανών που θεωρούνται «εξτρεμιστές» και «εν δυνάμει τρομοκράτες" απο επίσημα έγγραφα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Για να δείτε το πρωτότυπο έγγραφο προέλευσης για κάθε σημείο, απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο. Όπως μπορείτε να δείτε, ο κατάλογος αυτός καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής...

Οπως θα διαβάσατε και παραπάνω, η λίστα της κυβέρνησης, αναφέρει 72 τύπους Αμερικανών που θεωρούνται «εξτρεμιστές» και «εν δυνάμει τρομοκράτες". Ο αριθμός 72 δεν είναι καθόλου τυχαίος, και φυσικά παραπέμπει στους 72 Βασιλείς των Νεφελίμ που διοικούν τα τάρταρα.

Οι εντολές παραλαμβάνονται από τον λευκό οίκο ... κυριολεκτικά κατευθείαν από την Τάκλαμακάν.

1. Αυτοί που μιλούν για «ατομικές ελευθερίες»
2. Εκείνοι που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των κρατών »
3. Εκείνοι που θέλουν "να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος"
4. "Η άποικοι οι οποίοι προσπάθησαν να απελευθερωθούν από το βρετανικό κανόνα "
5. Εκείνοι που ενδιαφέρονται για την «ήττα των κομμουνιστών»
6. Εκείνοι που πιστεύουν " ότι τα συμφέροντα του έθνος κάποιου είναι ξεχωριστά από τα συμφέροντα των άλλων εθνών ή το κοινό συμφέρον όλων των εθνών "
7. Καθένας που κατέχει "πολιτική ιδεολογία που θεωρεί το κράτος οτι είναι περιττό, επιβλαβή, ή ανεπιθύμητο"
8. Καθένας που διαθέτει " δυσανεξία απέναντι σε άλλες θρησκείες "
9. Εκείνοι που " ανέλαβαν δράση για την καταπολέμηση της εκμετάλλευσης του περιβάλλοντος ή / και τα ζώα "
10. "Aντιομοφυλόφιλοι"
11. "κατά των μεταναστών"
12."Aντιμουσουλμανιστές"
13. "Tο κίνημα πατριωτών"
14. «Αντίθεση στα ίσα δικαιώματα για τους ομοφυλόφιλους και τις λeσβίες"
15. Μέλη του Οικογενειακού Συμβουλίου Έρευνας
16. Μέλη του Αμερικανικού Συλλόγου Οικογένειας
17. Εκείνοι που πιστεύουν ότι το Μεξικό, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες "σχεδιάζουν κρυφά να συγχωνευθούν σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που θα είναι γνωστή ως« βορειοαμερικανική Ένωση "
18 . Μέλη του αμερικανικού περιπόλου συνόρων/της αμερικανικής περιπόλου
19. Μέλη της Ομοσπονδίας για την αμερικανική μεταναστευτική μεταρρύθμιση
20. Μέλη του συνασπισμού ελευθερίας τουΤένεσι
21. Μέλη του Δικτύου Χριστιανικής Δράσης
22. Καθένας που είναι "αντίθετος με την Νέα Παγκόσμια Τάξη"
23 . Καθένας που ασχολείται με "συνωμοσίες"
24. Καθένας που είναι σε αντίθεση με την Ατζέντα 21
25. Καθένας που ενδιαφέρεται για τα στρατόπεδα της FEMA
26. Καθένας που «φοβάται τις επικείμενες κατασχέσεις όπλων η ελέγχου των όπλων»"
27. Το κίνημα πολιτοφυλακής
28. Το κυρίαρχο κίνημα πολιτών
29. Εκείνοι που «δεν σκέφτονται ότι θα πρέπει να έχουν να πληρώσουν φόρους »
30. Όποιος "διαμαρτύρεται για μεροληψία"
31. Όποιος «πιστεύει σε συνωμοσίες της κυβέρνησης σε σημείο παράνοιας"
32. Όποιος «είναι απογοητευμένος με τις επικρατούσες ιδεολογίες "
33. Καθένας που «επισκέπτεται εξτρεμιστικούς ιστοχώρους/ μπλόγκς"
34. Καθένας που «καθιερώνει τον ιστοχώρο του /blog με εξτρεμιστικές απόψεις επίδειξης»
35. Καθένας που «παρευρίσκεται σε συναθροίσεις για εξτρεμιστικές αιτίες»"
36.Όποιος «παρουσιάζει ακραία θρησκευτική μισαλλοδοξία"
37 . Όποιος «προσωπικά συνδέεται με μια διαμαρτυρία"
38. Όποιος "αποκτά ξαφνικά όπλα"
39. Όποιος «οργανώνει διαμαρτυρίες εμπνευσμένες από την εξτρεμιστική ιδεολογία"
40. «Η πολιτοφυλακή ή ανοργάνωτη πολιτοφυλακή"
41. "Ο ακροδεξιός"
42 . Οι πολίτες που έχουν "αυτοκόλλητα προφυλακτήρα» που είναι πατριωτικά ή αντίθετα του ΟΗΕ
43. Εκείνοι που αναφέρονται στο «Στράτευμα του Θεού»
44.Εκείνοι που είναι "έντονα εθνικιστικές (σε αντίθεση με τον καθολικό και διεθνή προσανατολισμό)»
45.Εκείνοι που είναι «αντι-παγκοσμιοποιητές»
46. Αυτοί που είναι «ύποπτοι της κεντρικής ομοσπονδιακής αρχής"
47. Εκείνοι που είναι "ευσεβείς της ατομικής ελευθερίας"
48. Εκείνοι που «πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας"
49. Εκείνοι που έχουν «μια πεποίθηση ότι ο προσωπικός ή/και ο εθνικός «τρόπος ζωής κάποιου» είναι κάτω από επίθεση»
50. Αυτοί που έχουν «την πίστη την ανάγκη να προετοιμαστούν για μια επίθεση, είτε συμμετέχοντας σε παραστρατιωτικές παρασκευάσματα και κατάρτισης ή Survivalism" (κίνημα για την προετοιμασία καταστάσεων έκτακτης ανάγκης)
51. Εκείνοι που «θα επέβαλλαν τις αυστηρές θρησκευτικές αρχές ή τους νόμους στην κοινωνία (φανατικοί οπαδοί)»
52. Εκείνοι που «θα παρενέβαλλαν τη θρησκεία στην πολιτική σφαίρα"
53. Καθένας που «επιδιώκει να πολιτικοποιήσει τη θρησκεία»
54. Εκείνοι που "υποστηρίζουν πολιτικά κινήματα για αυτονομία"
55. Καθένας που είναι «αντιθετος στην έκτρωση"
56. Καθένας που είναι «αντι-Καθολικός»
57. Καθένας που είναι «αντι-πυρηνικός"
58. "δεξιοί εξτρεμιστές"
59."Οι επιστρέφοντες βετεράνοι"
60. Όσοι ανησυχούν για την «παράνομη μετανάστευση»
61. Εκείνοι που "Πιστεύουν στο δικαίωμα να φέρουν όπλα"
62. Καθένας που συμμετέχει στη «συσσώρευση πυρομαχικών
63. Καθένας που παρουσιάζει «φόβο των κομμουνιστικών καθεστώτων"
64. "Οι ακτιβιστές κατά των αμβλώσεων »
65. Εκείνοι που είναι κατά της λαθρομετανάστευσης
66. Εκείνοι που ομιλούν για "την Νέα Παγκόσμια Τάξη" με "υποτιμητικό" τρόπο
67. Εκείνοι που έχουν αρνητική άποψη των Ηνωμένων Εθνών
68. Εκείνοι που είναι αντίθετοι »για τη συλλογή των ομοσπονδιακών φόρων εισοδήματος"
69. Εκείνοι που υποστήριξαν τους πρώην υποψήφιους προέδρους Ron Paul, Chuck Baldwin και Bob Barr
70. Εκείνοι που επιδεικνύουν τη σημαία του Γκάτσντεν ("Don't Tread On Me")
71. Εκείνοι που πιστεύουν σε προφητείες για "έσχατους καιρούς"
72. Ευαγγελικοί Χριστιανοί

Μήπως οποιαδήποτε από τα εν λόγω κριτήρια ισχύει για εσάς;
Αν ναι, τότε είστε ένας «εν δυνάμει τρομοκράτης», σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ !!! Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΟΡΘΡΟΣ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ !!!

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΗΒΩΝ 
ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ ΘΗΒΩΝ
Παρασκευή 25 Απριλίου 2014
Στο περιαστικό Δάσος τού Μοσχοποδίου Θηβών , στο Ιστορικό Εξωκλήσι τής Παναγίας Ζωοδόχου πηγής που υπάγεται στην Ενορία τού Ιερού Ναού  τής Μητροπόλεως τής Παναγίας Θηβών , πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πολλών πιστών και φέτος ο Πανηγυρικός Όρθρος , η Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος από τον Πατέρα Γεώργιο και η Λιτάνευση τής Ιερής Εικόνας τής Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής , πού ως γνωστόν 
το 450 μ.χ. στην Βασιλεύουσα η Παναγία φανέρωσε Πηγή Σωτήριου !!! και Θαυματουργού Νερού !!! , γι αυτό και ανεγέρθηκε επί τής Θαυματουργής και Ιαματικής Πηγής Ιερός Ναός προς τιμήν της .
Αυτού τού Ιερού Ναού τής Υπεραγίας Θεοτόκου τής Ζωοδόχου Πηγής , τα Εγκαίνια εορτάζει η Εκκλησία μας κάθε χρόνο την Παρασκευή τής Διακαινησίμου ( Λαμπροβδομάδα )


Τίμησαν με την παρουσία τους την Παναγία Ζωοδόχου Πηγής  :
Ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου 
Ο Αντιδήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης 
Ο Αναπληρωτής Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού καί Αρχίατρος τής Υγειονομικής  Υπηρεσίας τής ΕΥΔΑΠ , κ. Αντώνης Βενιζέλος 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ !!!

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!

Δεν χρειάζεται παραπάνω μαρτυρία απο την ομολογία των ίδιων των δολοφόνων του Ελληνικού λαού, που ομολογούν αναίσχυντα το έγκλημα τους.  Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΝΩΜΕΣ !
Δημιουργημένο με Αγάπη για την Πατρίδα και για τον Άνθρωπο, από Πολίτες για Πολίτες.   
Δες το σαν ταινία με την οικογένειά σου ή με την παρέα σου. 
Θα τρομάξετε, θα προβληματιστείτε, θα γελάσετε, θα το απολαύσετε...  
Ένα συγκλονιστικό ταξίδι Αφύπνισης που πρέπει να το «ταξιδέψουμε» όλοι μας.

Έτος 2014. Η Ελλάδα βιώνει έναν ζωντανό Εφιάλτη που έχει μασκαρευτεί σε παραμύθι για μικρά παιδιά:
«Τα φάγατε και τα χρωστάτε, αλλά εμείς σας σώζουμε!», 
«Ζήτω! Καταφέραμε να παραμείνουμε στο ευρώ πάση θυσία!», 
«Οι εταίροι μας λένε ΜΠΡΑΒΟ για τις θυσίες!», 
«Εντάξει, γίνονται και κάποια τραγικά λάθη, αλλά έρχεται η Ανάπτυξη!»

Το ντοκιμαντέρ «ΟΥΣΤ - Η Κραυγή της Ελλάδας» είναι ένα ισχυρότατο ΣΟΚ, αλλά ταυτόχρονα και η Σωτηρία του μυαλού μας.  Το ξεπαραμύθιασμα.  Το γκρέμισμα της εικονικής πραγματικότητας που μας έχουν επιβάλλει εδώ και δεκαετίες, με αποκορύφωμα την τελευταία τριετία.  Το πώς θα καταφέρουμε να αντιδράσουμε ως Κοινωνία, θα κρίνει τις ζωές μας, το μέλλον μας, αλλά και την ίδια την ιστορία μας...

Τα θέματα που πραγματεύεται είναι τα εξής:
- Το Σχέδιο Υποταγής της Ελλάδας σε 4 φάσεις
- Οι αιτίες του Κακού
- Οι λύσεις

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ !!! 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ !!! ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ !!!

newworldorder_0Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και παρακολουθείστε ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε τουλάχιστον 20 χρόνια πριν, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.
Ένα βίντεο που δείχνει όλα όσα συμβαίνουν, ή προσπαθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να συμβούν, στον κόσμο σήμερα.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΟΙ ΗΡΩ'Ι'ΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ !!!

ti-blepei-enas-pilotos-pyrosbestikou-aeroplanou-thn-wra-pou-epixeirei-videoΟι πτήσεις πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου Canadair είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πραγματοποιούν χαμηλές πτήσεις πάνω από μαινόμενες πυρκαγιές, προσγειώσεις ακριβείας σε κάθε απίθανο σημείο για υδροληψία, συμπεριλαμβανομένων λιμνών και ποταμών.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι τι πραγματικά βλέπει ένας πιλότος πυροσβεστικού αεροπλάνου την ώρα που επιχειρεί.
Η 43η μοίρα πυροσβεστικών αεροσκαφών της ισπανικής πολεμικής αεροπορίας μας έλυσε την απορία, δημοσιεύοντας μια σειρά εκπληκτικών βίντεο από εναέριες επιχειρήσεις πυρόσβεσης.
Το καλύτερο βίντεο των Ισπανών περιλαμβάνει στιγμιότυπα από επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του 2012, με συμμετοχή αεροσκαφών Bombardier CL-415, CL-215 και CL-215Τ (πρώην Canadair).
Δείτε το βίντεο:

defencenet.gr

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!


γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
20140424-183100.jpgΤην αποκάλυψη ότι στην Τουρκία λειτουργεί Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων για επιχειρήσεις χημικού, βιολογικού και πυρηνικού πολέμου, έκανε σε ανύποπτο χρόνο ο Τούρκος δημοσιογράφος ερευνητής, Erka Acar, στην τουρκική εφημερίδα, Bugün, σε αποκλειστικό του δημοσίευμα στις 22 Απριλίου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Κέντρο αυτό για πρώτη φορά άνοιξε τις πύλες του σε κάποιο δημοσιογράφο και όπως αναφέρεται λειτουργεί στην περιοχή του Ικονίου νοτιοδυτικά της Άγκυρας. Το Κέντρο είναι ουσιαστικά απροσπέλαστο από τα ΜΜΕ και καλύπτεται από μεγάλη μυστικότητα όσον αφορά τους επιχειρησιακούς του σχεδιασμούς και την πολύ ειδική εκπαίδευση που παρέχεται στους κομάντος. Η διοίκηση του υπάγεται απ’ ευθείας στο Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας και έχει την κωδική ονομασία, «KBRN», από τα αρχικά των τουρκικών λέξεων, Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer, δηλαδή, Χημικό, Βιολογικό, Ραδιολογικό, Ατομικό κέντρο εκπαιδεύσεως και στελεχώνεται από κομάντος ειδικών επιχειρήσεων. Το Κέντρο εφαρμόζει συστήματα εκπαίδευσης ειδικών επιχειρήσεων και ο «κορμός» του αποτελείται από 55 επίλεκτους κομάντος, όπως διαπίστωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος όταν επισκέφτηκε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις του Κέντρου. Το πρώτο στάδιο βασικής εκπαίδευσης διαρκεί 3 εβδομάδες και άλλες τρεις εβδομάδες πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση για την εισδοχή στα βασικά αντικείμενα του Κέντρου. Συμμετέχουν αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, ειδικά στελέχη του στρατού, ακόμα και πολιτικά πρόσωπα που υπηρετούν σε στρατηγικές θέσεις. Η πιο προχωρημένη εκπαίδευση χωρίζετε σε 12 κατηγορίες και ο συνολικός χρόνος αποτελείται από 17 περιόδους. Το Κέντρο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι εξοπλισμένο με όλα τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα. 
Ενδιαφέρων παρουσιάζει η προϊστορία της δημιουργίας αυτού του Κέντρου. Όπως αναφέρεται οι πρώτες κινήσεις για την δημιουργία ανάλογου Κέντρου αρχίζουν πολύ παλιά από το 1930. Την περίοδο του μεσοπολέμου και συγκεκριμένα το 1930 ιδρύεται στην Άγκυρα από το Γενικό Επιτελείο η λεγόμενη «Επιθεώρηση Φυσικού Αερίου». Το 1937 μετονομάζεται σε «Γενική Διοίκηση Φυσικού Αερίου». Το ίδιο έτος δημιουργείται το «Χημικό Τάγμα» και το 1939 το «Χημικό Σύνταγμα». Το 1957 ιδρύεται το «Χημικό Σώμα» ενώ στην νεοϊδρυθείσα Σχολή Εκπαίδευσης Χημικού Πολέμου διευρύνεται η εκπαίδευση στους τομείς πυρηνικών όπλων. Το 1962 στην περιοχή του Çankırı ενώνονται όλα αυτά και δημιουργείται η νέα «Σχολή Χημικού και Ατομικού-Βιολογικού Πολέμου» που υπάγεται στο Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας.
Η πρώτη αναφορά για την ύπαρξη του συγκεκριμένου «KBRN» είναι από το 1966 στην Κωνσταντινούπολη, ενώ το 1972 αναφέρεται πάλι το Çankırı. Το 1983 το Κέντρο μεταφέρεται στο Ικόνιο αλλά το 1989 πηγαίνει πάλι στην Κωνσταντινούπολη με πρωτοβουλία του τότε προέδρου, στρατηγού Κενάν Εβρέν. Στις 15 Φεβρουαρίου του 2003 αναδιοργανώνεται η Σχολή Χημικού και Ατομικού- Βιολογικού Πολέμου, το 1998 ενσωματώνεται το σύνταγμα Χημικού Πολέμου και το 2006 τα υπόλοιπα σχετικά τάγματα. Τέλος το 2007 στο KBRN συγχωνεύονται όλα τα σχετιζόμενα κέντρα του τουρκικού στρατού και από τις 4 Αυγούστου του 2012 εγκαθίσταται στην νέα του σύγχρονη μορφή μόνιμα στο Ικόνιο σε ειδικές εγκαταστάσεις που δεν είναι προσβάσιμες.
Ο διοικητής του Κέντρου, ανώτερος αξιωματικός του τουρκικού στρατού, Sebahattin Kılınç, μιλώντας στον Τούρκο δημοσιογράφο τόνισε τις μεγάλες δυνατότητες που δίνει η ειδική εκπαίδευση του Κέντρου και ότι οι όσοι τελειώνουν την βασική εκπαίδευση είναι έτοιμοι για επιχειρήσεις σε κάθε περίπτωση στο αντικείμενο εκπαίδευσης τους. Εκτός από τους στρατιωτικούς το Κέντρο παρέχει ειδική εκπαίδευση και σε πολιτικά πρόσωπα ενώ μαθήματα παρακολουθούν και διοικητικά στελέχη του Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας, Στρατοχωροφυλακής και της Ακτοφυλακής. Επίσης παρέχει βασικές γνώσεις και σε υπαλλήλους που υπηρετούν στα υπουργεία Υγείας, Περιβάλλοντος και στην Γενική Ασφάλεια.
Ένα από τα βασικά μαθήματα της εκπαίδευσης είναι οι επιχειρήσεις βιολογικού πολέμου. Εδώ οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν πως να διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσει με χημικά και βιολογικά όπλα. Επίσης μαθαίνουν να χρησιμοποιούν ειδικά τεθωρακισμένα οχήματα για την διεξαγωγή χημικού πολέμου. Παράλληλα μαθαίνουν τα κυριότερα χημικά όπλα και των συνεπειών της χρήσεως τους σε μια πολεμική σύγκρουση. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει και αποστολή ειδικών ομάδων σε περιοχές που έχουν ήδη προσβληθεί από επιθέσεις με χημικά και βιολογικά όπλα, (;;;) και πως γίνεται η εκκαθάριση των περιοχών αυτών.
Όλα αυτά προφανώς ενισχύουν την άποψη που έχει διατυπωθεί από πολλούς ότι τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους φανατικούς μουσουλμάνους της Συρίας προέρχονται από την Τουρκία και ακόμα περισσότερο ότι ειδικά εκπαιδευμένοι Τούρκοι πρωτοστάτησαν στην χρήση τους εναντίον του καθεστώτος Άσαντ. Κατά τα άλλα η Δύση συνεχίζει το θέατρο των χημικών όπλων που δήθεν έκανε χρήση το συριακό καθεστώς για να βρουν κάποια πρόφαση να επέμβουν προς την ανατροπή του. Ο δικός μας προβληματισμός με όλα αυτά είναι το μέχρι που μπορεί να φτάσει η Τουρκία σε μια δεδομένη θερμή σύγκρουση με κάποιο εξωτερικό ή και εσωτερικό εχθρό και το κατά πόσο ελέγχεται η τουρκική στρατοκρατική μηχανή ενώ γνωρίζουμε ότι παλαιότερα οι Κούρδοι είχαν επανειλημμένα καταγγείλει την Άγκυρα για χρήση χημικών όπλων κατά του άμαχου κουρδικού πληθυσμού.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ !!!





Θήβα, 25/4/2014


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 ΚΑΔΜΟΣ






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ο Σύλλογος μας μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις με την υγεία ενός αθλητή της ομάδας μας και την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με το δήθεν κίνδυνο για την υγεία των λοιπών αθλητών και φιλάθλων και τους γελοίους ισχυρισμούς κάποιων δήθεν «σχετικών» με τον αθλητισμό, είναι σε θέση να διαβεβαιώσει τόσο τους αθλητές αλλά και το φίλαθλο κοινό ότι δε συντρέχει κανένας κίνδυνος και φυσικά δεν τίθεται ζήτημα μετάδοσης οποιουδήποτε μολυσματικού ιού σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις των θεραπόντων ιατρών. Παρ’ όλα αυτά το σωματείο μας έλαβε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τους αθλητές και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και σας καλούμε όλους να ενισχύσετε την ομάδα μας με την παρουσία σας στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος» (Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας) στις 26/4/2014 και ώρα 18:00 για να γιορτάσουμε την άνοδο της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Είναι δε σίγουρο ότι η ομάδα μας και το φίλαθλο κοινό στέκεται στο πλευρό του αθλητή μας που δίνει τη μάχη του και είμαστε σίγουροι ότι θα βγει νικητής όπως άλλωστε έχει μάθει τόσα χρόνια.





Με τιμή,

εκ της Διοικήσεως του Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΧΟΥΤΗΣ !!! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!



ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!! ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !!!

Βάλε τον τίτλο μόνος σου - Ξεκίνα πρώτα από αυτό

Σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα 29 Απριλίου θα πρέπει να καταθέσουν στο πρωτοδικείο τους συνδυασμούς τους, οι υποψήφιοι για τους Δήμους όλης της Χώρας, και φυσικά και για τον Δήμο Θηβαίων.

Στη Θήβα, όλοι οι επικεφαλής των συνδυασμών για την ώρα δηλώνουν την αυτόνομη κάθοδο τους στις εκλογές του Μαΐου, και οι περισσότεροι έχουν ανοίξει και τα εκλογικά τους κέντρα.


Υπολογίζουν όλοι ότι θα έχουν την τύχη να βρεθούν στον δεύτερο γύρο, έστω με ελλείψεις στην συγκρότηση των συνδυασμών, αφού είναι δύσκολο να βρεθούν υποψήφιοι να συμμετάσχουν. Ποιος φταίει για αυτό, ας αναλογιστεί ο καθένας σας ξεχωριστά.

Πάντα κατά τη γνώμη μου, θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόλογοι Άνθρωποι που ίσως θα άξιζε να βρεθούν στο δεύτερο γύρο των εκλογών, γιατί πράγματι έχουν Όραμα και Στόχο, και θέλουν να προσφέρουν στον καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων τα αυτονόητα. Μπορούν όμως να κάνουν πράξη το όνειρό τους? Από ποιον εξαρτάται - και ποια είναι τα εμπόδια? Μήπως από συγχωνεύσεις της τελευταίας στιγμής με το αζημίωτο φυσικά - συμφέροντα που δεν τα βάζει ο νους σας, συντεχνίες, εκλογομάγειρες, κομματικά συμφέροντα, και το κυριότερο τη χαλαρή ψήφο μας?



Εσείς που διαβάζετε τώρα αυτό το κείμενο, και που τελικά εσείς θα ψηφίσετε, το ξέρετε ότι έχετε την μεγαλύτερη ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα? Το ξέρετε ότι έχετε την υποχρέωση εσείς πρώτα από όλους να προστατέψετε τον τόπο σας, στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον Ανθρώπους που στερούν από τα παιδιά σας να μεγαλώσουν και να ζήσουν σε μια Ανθρώπινη πόλη? Το ξέρετε ότι η Δημοτική Αρχή που θα προκύψει πλέον για τα επόμενα πέντε χρόνια μπορεί να είναι η ταφόπλακα της πόλης, και γενικότερα του όλου Δήμου Θηβαίων που εσείς επιλέξατε?

Λίγο πιο πάνω γράφω ότι δεν συμμετέχει ο κόσμος στα ψηφοδέλτια: Κουράστηκε ο κόσμος από τις τακτικές και τις μεθοδεύσεις των αρουραίων της αυτοδιοίκησης. Ξέρει ο απλός ο Άνθρωπος και ανιδιοτελής υποψήφιος, ότι δεν έχει καμιά τύχη ανάμεσα στα "μεγαθήρια", που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους και το βόλεμα τους. Καρφάκι δεν τους καίγεται για την πόλη. Και πάντα πίσω από αυτούς βρίσκονται οι εκλογομάγειρες, με την βαριά ιστορία στην αυτοδιοίκηση, και σπάνε τα τηλέφωνα όλη τη μέρα να σε πείσουν ότι για το καλό σου πρέπει να ψηφίσεις τον τάδε η τον δείνα. Και "εσύ" σκύβεις το κεφάλι ακολουθώντας τις οδηγίες των ανθρώπων που έβαλαν την ταφόπλακα στην πόλη σου - και γίνεσαι άβουλο ον φοβούμενος μην καεί καμιά λάμπα στον δρόμο σου και δεν έρθουν να στην αλλάξουν.

Φίλες και φίλοι, η αξία αυτού του κειμένου θα είναι μετά τις εκλογές. Τότε όμως θα είναι αργά.

Εύχομαι να διακρίνετε τους χρήσιμους, και να γυρίσετε την πλάτη σε όποιον στάθηκε τροχοπέδη στα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών του.

Νίκος Χατζηδούρος

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ '' ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ '' ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ & ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ !!! ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ !!!




22/4/2014
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ
Μετέχει, με τον πρύτανη και πολυπληθή ομάδα καθηγητών, στην ¨Ημερίδα¨ που διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ και η εταιρεία Α.ΧΩ.Α, την Παρασκευή 9 Μαΐου, στα Τρίκαλα, στις εγκαταστάσεις Σ.Ε.Φ.Α.Α. 

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην πρωτοπορία τού αγώνα για την αναβάθμιση της ολυμπιακής ιδέας και την πάταξη της μάστιγας των αναβολικών, μετέχει στην ¨Ημερίδα¨ – που διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ και η εταιρεία Α.ΧΩ.Α (9/5/2014) – με επικεφαλής τον πρύτανη Ιωάννη Μεσσήνη και τον κοσμήτορα Σ.Ε.Φ.Α.Α Ιωάννη Κουντεντάκη, οι οποίοι και θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καθώς επίσης και με τους Αθανάσιο Τζαμούρτα αναπληρωτή καθηγητή, που είναι μεταξύ των εισηγητών, και Δημήτρη Σούλα καθηγητή, ο οποίος και θα κάνει την δική του παρέμβαση.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κυρίου Αλέξιου και της αρμόδιας σε αυτού του είδους τα θέματα υφυπουργού Υγείας κυρίας Ζέττας Μακρή.
Επίσης σημαντικές τοποθετήσεις έχει προγραμματιστεί να κάνουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας και οι εκπρόσωποι του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Βασίλης Σεβαστής γενικός γραμματέας και Δημήτρης Χαχάμης μέλος του Δ.Σ.
Σε βάθος ανάλυση τού όλου φαινομένου των αναβολικών, που πλήττουν τα ολυμπιακά ιδεώδη θα επιχειρήσει με την κεντρική ομιλία του ο πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης 

ως επικεφαλής, ουσιαστικά, της ομάδας των εισηγητών η οποία αποτελείται από τους εξής:
·         Πολυξένη Αργειτάκη, επίκουρο καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α  Αθηνών (Συντονίστρια)
·         Θεόφιλο Πυλιανίδη, αναπληρωτή καθηγητή Πανεπιστ. Θράκης
·         Παναγιώτη Δημάκο, αντιπρόεδρο Σ.Ε.Γ.Α.Σ
·         Γιάννη Μαμουζέλο, δημοσιογράφο και
·         Αθανάσιο Τζαμούρτα, αναπληρωτή καθηγητή Πανεπ. Θεσσαλίας

Την πρώτη της εμφάνιση, ως εισηγήτρια σε μεγάλη εκδήλωση – παρουσία των συμφοιτητών της και των άλλων καλεσμένων – θα πραγματοποιήσει η Αναστασία Καρακατσάνη, πρωταθλήτρια δρόμων ημιαντοχής-αντοχής και φοιτήτρια διατροφολογίας. Τέλος θα παρέμβουν, και θα αναπτύξουν τις δικές τους απόψεις, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Σούλας, και ο πρόεδρος της νέας Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Θεσσαλίας Αντώνης Χιώτης.