Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ !!! Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!


Στην καλλιέργεια των μεταλλαγμένων ειδών συμφώνησαν ομόφωνα τα κράτη μέλη της ΕΕ στη σύνοδο των μόνιμων αντιπροσώπων των 28 κρατών μελών της ΕΕ. Στη συμφωνία προβλέπεται πως κάθε χώρα που διαφωνεί θα μπορεί να απαγορεύει την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στα δικά της εδάφη.

Πολλοί επισημαίνουν πως το δικαίωμα απαγόρευσης στο εσωτερικό των χωρών αποτελεί το «καρότο» στην «εκστρατεία εισβολής» των μεταλλαγμένων στην Ευρώπη. Όπως είχε σημειώσει ο ευρωβουλευτής Κρίτωνας Αρσένης σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Tvxs.gr για τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, η απαγόρευση στο εσωτερικό των χωρών είναι «σαθρή» καθώς δεν βασίζεται σε λόγους υγείας ή περιβάλλοντος.

Ειδικότερα η κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την καλλιέργεια ενός γενετικά τροποποιημένου είδους σε όλη την επικράτειά της ή σε κάποια περιοχή για λόγους που δεν σχετίζονται με την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος, όπως για παράδειγμα για λόγους δημόσιας τάξης ή καθορισμού χρήσεων γης.

Ωστόσο πολλοί επισημαίνουν πως αυτοί οι λόγοι δεν είναι αντικειμενικοί και έτσι η κάθε εταιρεία μεταλλαγμένων μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο υποχρεώνοντας τελικά ένα κράτος να αποδεχτεί τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Παράλληλα, οι χώρες, βάσει της συμφωνίας, δεν έχουν το δικαίωμα να απαγορεύσουν τη διέλευση από το έδαφός τους των εγκεκριμένων γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.

Η συμφωνία για τα μεταλλαγμένα, που προωθήθηκε από την Ελλάδα ως προεδρεύουσα χώρα, αναμένεται να επικυρωθεί στις 12 Ιουνίου στη σύνοδο των υπουργών Περιβάλλοντος στο Λουξεμβούργο. Μετά την έγκριση από τους υπουργούς η συμφωνία θα πρέπει να πάρει και το «πράσινο φως» από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μέχρι το τέλος του έτους.

Στην συμφωνία προβλέπεται πως όσα κράτη διαφωνούν με την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στο έδαφος τους θα μπορούν να προσφεύγουν στην Κομισιόν, η οποία με τη σειρά της θα ζητά από τις εταιρείες μεταλλαγμένων να αποκλείσουν τις εν λόγω χώρες από τα σχέδιά τους.

Γερμανία, Βρετανία και Γαλλία είχε εκφράσει αρχικά τις αντιρρήσεις τους για το νομικό πλαίσιο που τίθεται μέσω της συμφωνίας, σημειώνοντας ότι είναι πολύ ευνοϊκό για τις πολυεθνικές εταιρείες βιοτεχνολογίας. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα και χωρίς να έχει γίνει κάποια τροποποίηση άλλαξαν στάση και τάχθηκαν υπέρ της πρότασης. Τελικά η μόνη χώρα που διαφώνησε μέχρι το τέλος με τη συμφωνία ήταν το Βέλγιο το οποίο απείχε από την ψηφοφορία.

Με τη συμφωνία ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στην Ευρώπη, αίτημα των πολυεθνικών εταιρειών μεταλλαγμένων σπόρων εδώ και μια 15ετία. Τα τελευταία χρόνια έχει εγκριθεί στην Ευρώπη η καλλιέργεια τεσσάρων μεταλλαγμένων σπόρων, ωστόσο μόνο το καλαμπόκι MON810 της Monsanto καλλιεργείται σήμερα, καθώς η καλλιέργεια των υπόλοιπων, δύο ειδών καλαμποκιού (ΒΤ176 και Τ25) και της πατάτας Amflora, εγκαταλείφθηκε

Υπό έγκριση είναι ακόμη επτά αιτήματα που αφορούν διάφορα είδη, όπως το καλαμπόκι TC1507 της Pioneer, θυγατρικής του αμερικανικού ομίλου DuPont.

Tvxs.gr

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ '' ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ '' !!!

Για την πλουτοκρατία το χρήμα δεν έχει σύνορα, για τον απλό λαό που αγωνιά κυρίως στα εθνικά θέματα, δύσκολα αντιστέκεται όταν πεινά!

Το σχέδιο των «συμμάχων» προβλέπει μετά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, διαμελισμό της Ελλάδος, αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και Ισλαμοποίηση της χώρας...
Προκαλεί εντύπωση και έκπληξη στους Έλληνες το γεγονός ότι οι υποτελείς και εφιάλτες πολιτικοί τηρούν, «άκρα του τάφου» σιωπή
στα Εθνικά μας θέματα.
Διά της σιωπής θέλουν να περάσουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας, στους εχθρούς γείτονες. Γιαυτό δεν μιλάνε.
Το επέβαλαν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν εύκολα τη Γη μας, και οι δοσίλογοι πολιτικοί το απεδέχθησαν.
Κανείς από αυτούς δεν μιλάει για τα Εθνικά μας θέματα, λες και δεν υπάρχουν. Τα Εθνικά μας Θέματα είναι σήμερα σε πάρα πολύ κρίσιμη καμπή. Ότι θέλει κάνει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τους εδώ πολιτικούς εφιάλτες, πρακτοράκια της. Ιδίως σε προεκλογικές περιόδους ουδείς πολιτικός στους προεκλογικούς λόγους αναφέρεται στα Εθνικά μας θέματα, ούτε τα μεγάλα κανάλια, για ενημέρωση των Ελλήνων.


Αναλίσκονται σε αερολογίες, κατηγορώντας τα αντίπαλα κόμματα.
Τα μεγάλα κανάλια, και οι μνημονιακοί πολιτικοί, είναι ιδιοκτησία των ντόπιων Ολιγαρχών & Μεγιστάνων που είναι πιόνια & μαριονέτες, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.

Υπάρχει απαγορευτικό από τα
Μεγάλα Αφεντικά, τα πιόνια οι πολιτικοί να αναφέρονται στα Εθνικά μας Θέματα, και αυτοί σαν ορντινάντσες, δούλοι, & μαριονέτες, δεν ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό, αφού υπακούουν σαν σκυλάκια στο μεγάλο αδελφό.

Διά της σιωπής σκοπόν έχουν να διαμελίσουν τη χώρα, και να περάσουν εθνικά εδάφη και επικράτεια, στους εχθρούς από Βορρά & Ανατολάς γείτονες, κατόπιν σχεδίων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Υπενθυμίζουμε το λόγο που εκφώνησε η τότε πρόεδρος της Βουλής κυρία Μπενάκη, (Σιωνιστικό όνομα), στο τότε νέο Σιωνιστή Πασόκο πρόεδρο Παπούλια, κατά την ενθρόνιση αυτού. Ο τίτλος «Σιωνιστής» θεωρείται σήμερα δοξαστικός, και τιμή μεγάλη, για τους πολιτικούς.
Εν ολίγοις του είπε, ότι τα σύνορα της Ελλάδος θα περιορισθούν , για την ειρήνη, ασφάλεια, και ευημερία των Ευρωπαϊκών Λαών.
Η Μπενάκη τα εγνώριζε αυτά από πρώτο χέρι, από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π.

Δηλαδή να θυσιαστεί η Ελλάς για τους Τούρκους, Ούννους, Βάνδαλους
Γότθους, Βησιγότθους, Χάζαρους, Κέλτες, Βίκινγκς, Ναζί, και άλλους βαρβάρους, επειδή έτσι θέλουν οι ψυχασθενείς ηγέτες της Σιων. Ν.Τ.Π.
Το είπε η Μπενάκη, και ο «σοφός» πιόνι Παπούλιας το απεδέχθη.
Ας προσέχουν όμως οι ψυχοπαθείς ηγέτες Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π.
μήπως αντί να διαμελιστεί η Ελλάς, πιθανόν να διαμελιστούν οι Σιωνιστικές χώρες της Βορείου Ευρώπης, και να εξαφανιστεί η Ν.Τ.Π.
λόγω των διεθνών γεγονότων γεωπολιτικής.

Ανάλυση
————–
Σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις, ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος ήδη ξεκίνησε. Τα γεγονότα σας είναι ήδη γνωστά.
Το Νεοταξικό ΝΑΤΟ, & οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, & Ε.Ε., κατά διαταγή των Κοσμοκρατόρων, ανέτρεψαν τη νόμιμη κυβέρνηση του Κιέβου,
εγκαθιστώντας εκεί Σιωνιστική φασιστική κυβέρνηση, ώστε να θέσουν την Ουκρανία υπό τον έλεγχό τους, τους Ρωσικούς αγωγούς Φυσικού αερίου, να εγκαταστήσουν πυραυλικές συστοιχίες κοντά στη Ρωσία.

Η Ρωσία απάντησε αμέσως με την κατάληψη της Κριμαίας (Ταυρίς),
και προχωρεί στην κατάληψη της Ανατολικής Ουκρανίας.
Τελικά με τις συμφωνίες της Βιένης, (Λαβρόφ-Κέρρι), θα διχοτομήσουν την Ουκρανία, τη Δυτική Ουκρανία θα πάρουν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. (Δύση), και την Ανατολική Ουκρανία οι Ρώσοι!

Η Ρωσία είναι υποχρεωμένη να εισβάλλει στην Ουκρανία, για να σώσει τους Ρωσικούς πληθυσμούς, να αποτρέψει την εγκατάσταση πυραύλων των Σιωνιστών Δυτικών, και να προστατέψει τους αγωγούς Φ.Α.!

Το νεοταξικό ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, (Εύξεινο Πόντο), δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Στόχος και σχέδια των ψυχασθενών ηγετών της Σιων. Ν.Τ.Π. είναι να κλείσουν τα στενά, (Βόσπορο & Δαρδανέλια), παρά τη συνθήκη του Μοντρέ, ώστε να εγκλωβίσουν τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα. Με τη παραβίαση της συνθήκης του Μοντρέ, η Ρωσία θα αντιδράσει βίαια, και τότε ο Αρμαγεδδών θα ξεκινήσει.

Τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων είναι η εκδίωξη των Ρώσων από τη Μεσόγειο, για γεωπολιτικούς & γεωστρατηγικούς σκοπούς, για τα ενεργειακά κοιτάσματα, για τη Συρία & τη Κύπρο.

Η Ρωσία όμως θα αντιδράσει διότι θίγονται τα συμφέροντά της.
Αναλύσαμε εν-τάχει τη τρέχουσα διεθνή κατάσταση, διότι έχει άμεσο επίπτωση στα Εθνικά μας Θέματα. Μόνο που οι πολιτικοί μας κοιμούνται τον ύπνο του προδότη, αφού στέλνουν ενισχυτικές δυνάμεις στο εχθρικό ΝΑΤΟ στη Βαλτική βόρειο Θάλασσα, να υπερασπιστούν τα σύνορα της Γερμανίας, εναντίον της Ρωσίας, και αφήνουν το Αιγαίο στο έλεος των Τούρκων!!! Να υπερασπιστούμε την Σιωνιστική Ε.Ε. που μας χρεοκόπησε, τόση βλακεία και δουλικότητα!!!

Σημερινή Πραγματικότητα
———————————
Σήμερα εμείς εδώ στην Ελλάδα, ασχολούμαστε με τις εκλογές, και για τα Εθνικά μας Θέματα, επικρατεί εφιαλτική σιωπή!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί εφαρμόζουν αυτό που λέει ο Λαός,
«Εδώ ο κόσμος χάνεται»……..

Οι Μνημονιακοί εφιάλτες πολιτικοί ετοιμάζουν εκλογές βίας & νοθείας,
κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Θα ψηφίσουν όλοι οι λαθρομετανάστες Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΕΛΙΑ & ΠΟΤΑΜΙ, για να μη χάσει την εξουσία ο Σαμαράς, ο πράκτορας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και όλων των Σιωνιστικών λόμπις & λεσχών!

Παλιά ψήφιζαν τα δέντρα, τώρα ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες.
Τη νοθεία θα προκαλέσουν μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που βγάζουν τα εκλογικά αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών.

Ενώ ο κόσμος προετοιμάζεται για Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, εμείς ζούμε στο κόσμο μας, ασχολούμαστε με Σαμαράδες, Βενιζέλους, Ελιές & ποτάμια. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ιδού η κατάσταση των Εθνικών μας Θεμάτων.

1.- ΚΥΠΡΟΣ:
————-
Στη Κύπρο ετοιμάζουν το νέο σχέδιο Ανάν, υπό τις ευλογίες Αναν-Στασιάδη,-Σαμαρά,-Μέρκελ,- ΗΠΑ-Ε.Ε. & Ν.Τ.Π.
Αυτά ενώ τα Κυπριακά ενεργειακά κοιτάσματα οδεύουν προς Τουρκία & Ισραήλ μεριά, και εν συνεχεία προς Ρότσιλντ & Ροκφέλερ μεριά!!!!
Η Κύπρος παραδίδεται στη Τουρκία, και εμείς να είναι καλά η Ν.Τ.Π.
2.- ΘΡΑΚΗ:
—————-
Στην Ελληνική Θράκη, κυβέρνηση είναι τα Τουρκικά προξενεία Ξάνθης & Κομοτηνής. Επικρατεί Κράτος εν Κράτη.

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν την ανακήρυξη του ανεξάρτητου κράτους της Δυτικής Θράκης, όπως το αποκαλούν, ενώ οι προδότες πολιτικοί των Αθηνών αδιαφορούν και τηρούν απόλυτο σιωπή και αποχή!!

Είναι γνωστές οι γκάφες των προδοτών πολιτικών, για τη διεκδίκηση των ψήφων της Μουσουλμανικής μειονότητος, ενώ οι Μουσουλμάνοι θα ψηφίσουν το νέο-ιδρυθέν Μουσουλμανικό κόμμα της μειονότητας,
που θα αποσπάσει την Ελληνική Θράκη, από το κορμό της Ελλάδος.

Οι πουλημένοι πολιτικοί των Αθηνών, τηρούν άκρα του τάφου σιωπή για τα τεκταινόμενα στη Θράκη, υπακούοντες στις διαταγές της Ν.Τ.Π.

Η Μουσουλμανική μειονότητα κατέλαβε την εξουσία, ενώ η Ελληνική πλειοψηφία αδιαφορεί, με τις ευλογίες των προδοτών πολιτικών των Αθηνών. «Σηκώθηκαν τα πόδια να δείρουν το κεφάλι», λέει ο Λαός.

Μια ηρωϊδα δασκάλα η Χαρά Νικοπούλου βρέθηκε μόνη να αγωνίζεται
υπέρ του Ελληνισμού, και οι προδότες των Αθηνών την εδίωξαν!!!
Τέτοια χάλια με τους προδότες! Παραδίδουν τη Θράκη στη Τουρκία!!
3.- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
——————–
Οι ορντινάντσες πολιτικοί των Αθηνών, πιόνια & μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. αδιαφορούν για το όνομα, το οποίο
προσφέρουν στους Σκοπιανούς, για να είναι αρεστοί στους σχιζοφρενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Μετά το όνομα θα ακολουθήσουν εδαφικές διεκδικήσεις και οι προδότες των Αθηνών αδιαφορούν.
Δεν υπάρχει Ελληνική Εξωτερική πολιτική. Η Ελλάς με τους εφιάλτες
πολιτικούς, άγεται και φέρεται από τη ψυχοπαθή ηγεσία της Ν.Τ.Π.
Ότι θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει. Πουλάνε τη ΔΕΗ στους ηγέτες της Ν.Τ.Π. Το 10% της ΕΥΔΑΠ αγόρασε ο PAULSON ένας από τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. Το νεράκι του Θεού και των Ελλήνων, πουλιέται
στους εχθρούς της Ελλάδος, τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν θα πουλήσουν;;;;;;

Οι ντόπιοι Ολιγάρχες & Μεγιστάνες είναι ορντινάντσες του Ρότσιλντ!
Οι μαριονέτες πολιτικοί των Αθηνών κάνουν ότι διαταχθούν από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π.

Οι Παντοκράτορες έχουν δώσει διαταγή, νέος πρόεδρος Δημοκρατίας,
να εκλεγεί ο Σιωνιστής Ααρών Αβουρί. Τέτοια χάλια!!!!

Την Ελλάδα κυβερνούν Αμερικανο-Εβραίοι & Τούρκοι Σιωνιστές, όπως οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. και άλλοι.
Με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελληνική Μακεδονία,
το μέλλον είναι σκοτεινό, θα παραδοθεί στους εχθρούς των Ελλήνων!!

4.- ΑΙΓΑΙΟ:
————–
Το Ελληνικότατο Αιγαίο από καταβολής Κόσμου, οι Τούρκοι το έχουν κάνει κόσκινο, παραβιάζοντας καθημερινά τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του. Η Κυβέρνηση των υποτελών των Αθηνών «πέρα βρέχει», και αδιαφορεί. Διέταξαν οι εφιάλτες πολιτικοί την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, να πετάξει για τη Βαλτική Θάλασσα, να ενισχύσει το εχθρικό ΝΑΤΟ, στις επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσίας, αφήνοντας το Αιγαίο απροστάτευτο στο έλεος των Τούρκων. Δηλαδή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πηγαίνουν «στο Γάμο του Καραγκιόζη», κατά διαταγή Τούρκογλου, για να ικανοποιηθούν τα Σιωνιστικά αφεντικά της κυβερνήσεως των εφιαλτών.

Αυτά συμβαίνουν ενώ οι Τούρκοι πνίγουν κάθε μέρα δεκάδες λαθρομετανάστες στα νερά του Αιγαίου, στη προσπάθειά τους να εποικίσουν τα νησιά του Αιγαίου, με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Καραβιές λαθρομεταναστών φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα, βάσει σχεδίων της Ν.Τ.Π. πιέζοντας οικονομικά ακόμη περισσότερο τους Έλληνες με τη περίθαλψη και φροντίδα τους, οδηγώντας στη καταστροφή της Ελληνικής Χριστιανικής κοινωνίας.

Αυτά είναι τα σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. να παραδώσουν το μισό Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, έναντι ανταλλαγμάτων της ιδρύσεως του Κουρδιστάν. Αυτά ζήτησαν οι Τούρκοι.

Το Αιγαίο υπό τον έλεγχο Τούρκων-ΝΑΤΟ, στραγγαλίζει τη Ρωσία στο Βορρά!!!

Αυτά συμβαίνουν ενώ οι εφιάλτες πολιτικοί των Αθηνών κοιμούνται τον ύπνο του εφιάλτη. Η πρόβλεψη της Μπενάκη αποδεικνύεται κάθε μέρα και οσονούπω αληθής. Ουδείς αντιδρά! Οι πάντες κοιμούνται!!

Ο Σαμαράς λέει, «Καλοδεχούμενα το ποτάμι & η Ελιά», βλέπετε είναι του ιδίου φυράματος, γεννήματα των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.

Το κλάμα του βουλευτή στη Βουλή, γύρισε Μπούμερανγκ εναντίον
του Αμερικανο-Σιωνιστικού λόμπυ, και των εδώ πρακτόρων τους πολιτικών. Μαθημένοι είναι οι Σιωνιστές στον εξευτελισμό του ανθρώπου από την εποχή της Σταύρωσης του Ιησού Χριστού, και παλαιόθεν, μέχρι σήμερον. Οι τηλεθεατές των καναλιών αισθάνθηκαν τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και υπόστασης, στον οποίον υποβάλλουν τους αντιπάλους των τα πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για να λυγίσουν.

5.- ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ & Α.Ο.Ζ.
————————————–
Ο Σαμαράς ωρύετο στην αντιπολίτευση για τη χάραξη της ΑΟΖ για να τον ψηφίσουμε. Μόλις όμως ανέλαβε την εξουσία όλα τα ξέχασε, διότι δεν συνέφερε τα μεγάλα αφεντικά του.

Την Ελληνική ΑΟΖ τώρα την καταπατούν οι Τούρκοι, φθάσαντες μέχρι
τη Γαύδο, δηλαδή στην ΑΟΖ νότια της Κρήτης. Τέτοια ντροπή!!
Υπενθυμίζω τη σύμβαση COOPER με την οποία παρεχωρήθη όλος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος στους Κοσμοκράτορες.

Η σύμβαση αυτή έληξε, αλλά με διάφορα τεχνάσματα ανανεώθηκε, για να εκμεταλλευθεί τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ με τη Μέρκελ της Γερμανίας, και το χρυσό της Μακεδονίας το ντουέτο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ. Τα πάντα στα αδηφάγα θηρία της Ν.Τ.Π.!

Δείτε τι γίνεται στις Σκουριές Χαλκιδικής με τα μεταλλεία Χρυσού, όπου οι Κοσμοκράτορες ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, με τους εδώ εφιάλτες πολιτικούς, μάχονται εναντίον των κατοίκων της περιοχής, για την αρπαγή της Περσεφόνης, του χρυσού της Ελλάδος, τον οποίον οι κάτοικοι προσπαθούν να διαφυλάξουν υπέρ της Ελλάδος, και η κυβέρνηση αδιαφορεί, ενώ η Ελλάς ευρίσκεται σε κατάσταση χρεοκοπίας. Όταν στη δεκαετία του 1960 βρέθηκε στο νομό Σερρών ουράνιο, ο τότε Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής διέταξε να το θάψουν!

Από τότε υπήρχε φόβος & τρόμος στους πολιτικούς, για τους Κοσμοκράτορες Σιωνιστές της Ν.Τ.Π.

Δεν επέτρεπαν τους λαούς να ζήσουν, επί ποινή αν παρακούσουν!!!
Σχετικά με τα πετρέλαια, οι πρώην νομάδες της ερήμου Άραβες, έγιναν Μεγιστάνες του πλούτου, και εμείς οι άχρηστοι, πολλά χρόνια τώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε τα πετρέλαια, διότι πέσαμε σε σπείρα προδοτών πολιτικών, οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δια- κυβέρνησης.

6.- ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
——————–
Η Χρεοκοπία της Ελλάδος, και η φτωχοποίηση των Ελλήνων, ήταν προμελετημένη πράξη, από τους «φίλους», «εταίρους», «συμμάχους».
Το σχέδιο υλοποίησαν οι εδώ πρακτορίσκοι & εφιάλτες πολιτικοί, υπό τις εντολές της Σιωνιστικής Τρόϊκα.

Το σχέδιο των «συμμάχων» προβλέπει μετά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, διαμελισμό της Ελλάδος, αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και Ισλαμοποίηση της χώρας διά της αθρόας εισροής λαθρομεταναστών.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι νέες γενεές Ελλήνων, δεν έχουν πλέον κανένα μέλλον, θα ζήσουν σαν μετανάστες στην αλλοδαπή, και εδώ θα εγκατασταθούν οι Ισλαμιστές. Στις ερχόμενες εκλογές Έλληνα πρόσεχε τι θα ψηφίσεις. Ψηφίζοντας Σαμαρά, ψηφίζεις Μέρκελ!

Σκέψου τα παιδιά σου, και τα εγγονάκια σου. Τα μνημονιακά κόμματα ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες. Μην έχουμε πάλι τα ίδια.

Ο Σαμαράς κάποτε έλεγε, «Θα πέσουν από τα σύννεφα οι Έλληνες αν μάθουν πως φθάσαμε στη χρεοκοπία και στα Μνημόνια». Σήμερα προστατεύει τους δοσίλογους πολιτικούς, και ψηφίζει αφειδώς νέα Μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους. Έκαναν την Ελλάδα καμένη Γη.

Τώρα μας δίνετε δια της ψήφου η ευκαιρία να αποτινάξουμε τη χρεοκοπία, διά της διαγραφής του χρέους. Θυμηθείτε μας κόψανε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, τον 13ο & 14ο μισθό. Μας έβαλαν βαριά φορολογία, κλείσανε επιχειρήσεις, βιομηχανίες, μαγαζιά, η ανεργία μαστίζει τη νεολαία μας, ανέβασαν τις τιμές των προϊόντων, κόψανε τα φάρμακα, κλείσανε τα νοσοκομεία, και όσα λειτουργούν τα χρεοκόπησαν κατ’ εντολή των δολοφόνων της Τρόϊκα, ΤΟΜΣΕΝ & ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ. Είναι δολοφόνοι αφού διά των αυτοκτονιών, δολοφόνησαν 6000 Έλληνες, το δράμα των οικογενειών συνεχίζεται.

Μας αναγκάζουν για θεραπεία να πάμε στις πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές ιδιοκτησίας ανθρώπων της ηγεσίας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Κατάργησαν τη δωρεάν δημόσια παιδεία, υγεία με τα ταμεία μας, και το σύστημα εργασίας. Κατάργησαν τις αναπηρικές συντάξεις, ανέβασαν στο 15% τη ΔΕΗ για να τη πάρουν οι άνθρωποι των Κοσμοκρατόρων.

Έκοψαν το φώς σε χιλιάδες νοικοκυριά, έβαλαν χαράτσι στις αποδείξεις της ΔΕΗ, κάνουν κατασχέσεις οικιών για χρέη στις τράπεζες και εφορίες, βάζουν εκβιαστικά ενοίκιο στα σπίτια μας, κλείνουν το ταβερνιάρη φυλακή γιατί δεν έκοψε απόδειξη. Ψήφισαν νόμο που προβλέπει εγγυημένη σύνταξη 360 ευρώ, λόγω διαμελισμού της χώρας,
διότι δεν μπορεί μια μικρή πλέον χώρα να πληρώνει υψηλές συντάξεις, μετά το διαμελισμό.

Πήραν τα χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα έστειλαν στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τις κατακτητικές ανάγκες παγκοσμίως της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Πούλησαν το νεράκι μας (ΕΥΔΑΠ), στους διάφορους PAULSON (μέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης). Έδωσαν τα χρήματά μας για τη διάσωση των τραπεζών, υπό μορφή ανακεφαλαιοποιήσεων.

Κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις. Ανέβασαν το ΦΠΑ στο 23%
Αν όλα αυτά δεν τα έκαναν προδότες πολιτικοί πράκτορες της Ν.Τ.Π.
τότε ποίος τα έκανε;;;; Το χειρότερο διέλυσαν τις ένοπλες δυνάμεις με κάθε τρόπο, και τώρα είμαστε στη διάθεση της Τουρκίας, για νέα Τουρκοκρατία, με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, κατοίκους της πατρίδας μας. Προέβησαν σε γενοκτονία των Ελλήνων, και τώρα ζητάνε να τους ξαναψηφίσουμε. Μας θεωρούν πολύ «Μακάκες»…..

Η Ελλάδα δεν έχει πλεόνασμα, αλλά έχει τεράστιο έλλειμμα, επαχθές και επονείδιστο μη βιώσιμο χρέος. Γιαυτό η βαριά φορολογία από το πρώτο ευρώ, για να μπορούν οι προδότες πολιτικοί να πληρώνουν ψαλιδισμένους μισθούς & συντάξεις, για να κρατηθούν στην εξουσία.
Κυβερνάνε λέγοντας πολλά ψέματα στο Λαό.

Ο χρεοκοπημένος & πτωχευμένος λαός μας, βαδίζει ως πρόβατα επί σφαγήν, εν μέσω λύκων Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑΣ- & ΠΟΤΑΜΙΟΥ.
Οι Γερμανοί κατακτητές, μας χρωστάνε το κατοχικό αναγκαστικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις, και αρνούνται να τα πληρώσουν, είναι Μπαταχτζήδες, ενώ απαιτούν από εμάς να πληρώνουμε κανονικά τα δάνεια. Οι Σιωνιστές Γερμανοί κατακτητές με τη δύναμη των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων φίλων τους, είναι «Μπαταχτζήδες», ενώ απαιτούν από εμάς τους φτωχούς και αδυνάτους να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Γιατί κύριε Σαμαρά χαρίζεις 500 δις ευρώ στους Γερμανούς (δάνειο +Επανορθώσεις), ενώ στο φτωχό Έλληνα κόβεις τη σύνταξη;;;;;;;;;
Γιατί δεν τα συμψηφίζεις με το χρέος, να ξελασπώσουμε, να βγούμε από τα Μνημόνια, και να γίνουμε ελεύθεροι άνθρωποι;;;;;;;;;;
Οι εθνικοί ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, έχουν αντικατασταθεί οριστικά από κομματικούς δοσίλογους!
«Βασανισμένε μου λαέ, αγνέ και αγαπημένε, πάντοτε ευκολόπιστε, και πάντα προδομένε», λέει ο λαϊκός ποιητής.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ !!! ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ !!!

ραγδαίες-οι-εξελίξεις-για-τα-χημικά-ηχητικόΝ. Κατσαρός: «Εντός 15 ημερών ξεκινά η καταστροφή των χημικών».
Εντός 15 ημερών ξεκινά η καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο αποκαλύπτει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και το Γιώργο Σαχίνη ο καθηγητής, επιστημονικός συνεργάτης στο Δημόκριτο Νίκος Κατσαρός.
Ο επιστήμονας επικαλείται τους συναδέλφους του από την Ιταλία και με τη δική του παρέμβαση έρχεται να ενισχύσει τις καταγγελίες του καθηγητή Βαγγέλη Πισσία ότι οι απαγορεύεις ψαρέματος στα διεθνή ύδατα για πρώτη φορά, ενδεχόμενα να συνδέεται με το χρόνο έναρξης της επιχείρησης.
Είχε προηγηθεί η προσπάθεια της κυβέρνησης μέσω των υπηρεσιών της να θολώσουν τα νερά και να δημιουργήσουν κλίμα παραπληροφόρησης και δήθεν κινδυνολογίας από την πλευρά του κου Πισσία.
Αναλυτικά:
Ο καθηγητής και μέλος της πρωτοβουλίας “Ένα καράβι για τη Γάζα”, Βαγγέλης Πισσίας, κατήγγειλε ότι «δύο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές εκδόθηκε υπουργική απόφαση με την οποία αναστέλλεται από τις 24 Μαΐου και έως τις 15 Ιουλίου η αλιεία στα διεθνή ύδατα, σε περιοχές της Μεσογείου – νοτιοδυτικά της Κρήτης νότια της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων, όπου αναμένεται να ξεκινήσει η υδρόλυση των χημικών της Συρίας το ίδιο διάστημα».
Τις καταγγελίες του ενίσχυαν από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα και τα γραφεία αλιείας, στελέχη των οποίων ανέφεραν ότι παρόμοια οδηγία δεν είχε βγει ποτέ μέχρι σήμερα και δη για το γόνο που ουδεμία σχέση έχει με τα μεγάλα βάθη, καθώς αναπτύσσεται στις παράκτιες περιοχές.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των επαγγελματιών αλιέων με μία παραπάνω παρατήρηση ότι δηλαδή το Μάιο δεν υπήρχαν απαγορεύσεις ούτε στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα.
Στη συνέχεια και στην προσπάθειά τους, να γυρίσει η ατζέντα προκειμένου να σταματήσει ο λόγος και η ροή των πληροφοριών, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων και λοιποί φορείς με γραπτές ανακοινώσεις μιλούσαν για την προστασία των οικοσυστημάτων, των αλιευμάτων και του γόνου.
Τους αλιείς, τα προβλήματα τους και την προστασία των αλιευμάτων επικαλέστηκε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Καλογερής, αναφερόμενος στην απαγόρευση του ψαρέματος αν και παραδέχθηκε ότι η απαγόρευση από το μήνα Μάιο ισχύει μόνο για τις Ελληνικές τράτες και μάλιστα για πρώτη φορά, την ώρα που προξενεί εντύπωση πως για την προστασία του γόνου στη Μεσόγειο, αντίστοιχη έστω και συμβολική αντίδραση για την υδρόλυση των χημικών της Συρίας και το τι θα μπορούσε να συμβεί από ένα ατύχημα δεν υπάρχει.
Απίστευτα ή καλύτερα για γέλια οι προφάσεις υπουργείων και αρμόδιων φορέων απαντά ο πρόεδρος των επαγγελματιών αλιέων κ. Μανόλης Μαντζαράκης, λέγοντας ότι ο κρίσιμος γόνος αλιευμάτων δεν μπορεί να προστατευτεί στα διεθνή ύδατα κατεπειγόντως την ώρα που στο ίδιο σημείο ετοιμάζεται η υδρόλυση των χημικών εν πλω της Συρίας, την ώρα που ο γόνος που ζει και αναπτύσσεται κυρίως στα παράκτια, είναι έρμαιο λαθροαλιείας με ανύπαρκτους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Κάθετος ο ίδιος στην άποψη ότι πίσω από τις πρωτοφανείς για τα χρονικά απαγορεύσεις υποκρύπτονται σκοπιμότητες.
Οι Ιταλοί επιστήμονες μας πληροφόρησαν πως η καταστροφή των χημικών με τη μέθοδο της υδρόλυσης θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες αποκάλυψε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο καθηγητής επιστημονικός συνεργάτης στο Δημόκριτο κ. Νίκος Κατσαρός.


Καυστικός έναντι όλων όσοι συνεχίζουν να παίζουν αυτό το επικίνδυνο κρυφτό με την ενημέρωση του κόσμου από τη μία και κατά δεύτερο με την προστασία της ίδιας της ζωής των κατοίκων των χωρών της Μεσογείου και του οικοσυστήματος εμφανίστηκε μιλώντας στα πλαίσια της ίδιας εκπομπής ο καθηγητής Βαγγέλης Πισσίας που δέχεται τα πυρά ευαίσθητων κυβερνητικών παραγόντων κι άλλων που τον κατηγορούν για παραπληροφόρηση και διαφθορά ψευδών ειδήσεων που σπέρνουν τον πανικό.
Ο καθηγητής αποκάλυψε επίσης ότι αυτή την ώρα αντιδράσεις υπάρχουν και στο λιμάνι της Καλαβρίας στην Ιταλία καθώς οι κάτοικοι προβάλουν σθεναρές αντιδράσεις για την μεταφόρτωση των Χημικών στο πλοίο CAPE RAY.
Στον εισαγγελέα για τις δηλώσεις Πισσία
Αίσθηση την ίδια ώρα προκαλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση από επιστήμονες και  ερευνητές της Κρήτης που ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα Ηρακλείου αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Πισσίας.
Οι επιστήμονες θεωρώντας αβάσιμες τις τοποθετήσεις του κ. Πισσία ζητούν από την εισαγγελία Ηρακλείου να διερευνήσει εάν υπάρχει σκοπιμότητα γύρω από τις δηλώσεις αυτές.
Ωστόσο η κίνηση αυτή προκαλεί έκπληξη με δεδομένο ότι οι εν λόγω επιστήμονες εδώ και πέντε μήνες αντίστοιχη αναφορά στην εισαγγελία Ηρακλείου για την επικινδυνότητα της εξουδετέρωσης των Χημικών της Συρίας νοτίως της Κρήτης ουδέποτε κατέθεσαν.

Ρ. Κυπριωτάκης: «Λάθος η συσχέτιση του Β. Πισσία»
Ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων και μέλος των Συντονιστικών κατά της Εξουδετέρωσης των Χημικών στη Μεσόγειο, κ. Ρούσσος Κυπριωτάκης, μιλώντας στη “ΚΡΗΤΗ ΤV”, επιχείρησε από την πλευρά του να βάλει τέλος  στα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για συσχέτιση της απαγόρευσης αλιείας με την έναρξη της επιχείρησης καταστροφής των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο . Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά τις δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας “Ένα καράβι για τη Γάζα” Βαγγέλης Πισσίας, ο κ. Κυπριωτάκης χαρακτήρισε ακραία τη συσχέτιση και λάθος την εκτίμηση του κ. Πισσία.
Καταπέλτης για τη στάση της κυβέρνησης, του υπουργείου, των αρμόδιων φορέων ο επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού και νεοεκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Αντίπας Σηφάκης, που με παρέμβαση του Ράδιο 9,84, ζήτησε την άμεση αντίδραση των ευρωβουλευτών που έχουν εκλεγεί και έχουν καταγωγή από την Κρήτη. Με απόλυτη σαφήνεια και οι δηλώσεις του πως είναι αδύνατον όσο κι αν θέλουν να το κρύψουν οι κυβερνώντες, η είδηση αυτή για την υδρόλυση των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο, να μην κάνει το γύρο του κόσμου και βέβαια να μην έχει επιπτώσεις στον τουρισμό, καθώς το νησί θα στιγματιστεί πλέον με μία κόκκινη κουκίδα, ακόμη και αν δεν έχουμε ατύχημα έτσι και ξεκινήσει η διαδικασία. Θα έχουμε θέμα εξ αντικειμένου για την εικόνα της Κρήτης, είπε :

Αιχμηρός παράλληλα για τη στάση των περιβαλλοντικών οργανώσεων και τα θεάματα που εκ των υστέρων πάντα προσφέρουν.
 Νέο συλλαλητήριο στα Χανιά 

 Τέλος το Ανοιχτό Συντονιστικό Χανίων κατά των Χημικών του πολέμου καλεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 19:30 σε Συλλαλητήριο κατά των Χημικών στην Πλατεία της Αγοράς. «Δηλώνουμε πως όλοι εμείς που συμμετέχουμε ότι: - Μοναδική οριστική λύση είναι όχι μόνο η τυπική απαγόρευση χρήσης όπλων χημικού πολέμου, αλλά η εφαρμογή μέτρων αποτροπής κατασκευής χημικών και πυρηνικών οπλοστασίων από όλες τις χώρες του πλανήτη. - Λέμε ΟΧΙ σε όλους του πολέμους», αναφέρει η ανακοίνωση.

 neakriti.gr

'' ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!! ( 27-5-2014 )

 

ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ !!!

Τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας, σύμφωνα με το υπ. Υγείας
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έκανε... καλλιστεία και ανέδειξε τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία.

Στη δεκάδα των καλύτερων νοσοκομείων, που παρουσίασε το υπουργείο Υγείας, περιλαμβάνονται το νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Θεσσαλονίκη), το Γενικό Κρατικό Νίκαιας Άγιος Παντελεήμων, το Σωτηρία και ο Ευαγγελισμός.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα Σισμανόγλειο, Βενιζέλειο-Πανάνειο Ηρακλείου, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Ιπποκράτειο, Παναρκαδικό Τρίπολης και ο Ερυθρός Σταυρός.

Εργαλεία της αξιολόγησης, που έγινε από τους ειδικούς συμβούλους του υπουργείου, Νίκο Τσώλη και Βασίλη Αγγουρά, για την κατάρτιση της σχετικής λίστας αποτέλεσαν οι οικονομικοί και λειτουργικοί δείκτες, όπως αυτοί καταγράφονται στο ESYnet.

Αυτοί σχηματίζονται λαμβάνοντας υπόψη τις δαπάνες κάθε νοσοκομείου σε φάρμακα, υγειονομικό, ορθοπεδικό υλικό και αντιδραστήρια, υπηρεσίες καθαριότητας, σίτισης και άλλες υπηρεσίες, καθώς και με την κίνηση ασθενών για νοσηλεία, χειρουργεία, τακτικά εξωτερικά ιατρεία και επείγοντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα νοσοκομεία μεγάλης δυναμικότητας, άνω των 600 κλινών, με την πιο υψηλή αποδοτικότητα, τόσο οικονομικά όσο και λειτουργικά, περιλαμβάνονται το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Θεσσαλονίκη), το Γενικό Κρατικό Νίκαιας Άγιος Παντελεήμων, το Σωτηρία, ο Ευαγγελισμός.

Καλές επιδόσεις είχαν επίσης πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας μικρής δυναμικότητας από 250 έως 400 κρεβάτια, με το top-10 να περιλαμβάνει τα νοσοκομεία Αχιλλοπούλειο Βόλου, Γεννηματάς Θεσσαλονίκης, Χατζηκώστα Ιωαννίνων, Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, Καρδίτσας, Κατερίνης, Βοστάνειο Μυτιλήνης, Κωνσταντοπούλειο Νέας Ιωνίας, Άγιος Ανδρέας Πατρών και Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Τέλος, σε ακόμη πιο μικρά νοσοκομεία μέχρι 250 κλίνες την πιο υψηλή αποδοτικότητα είχαν τα Γενικά Νοσοκομεία Βέροιας, Διδυμότειχου, Δράμας, Κέρκυρας, Κορίνθου.

Στην άλλη πλευρά βρίσκονται εννέα δημόσια νοσοκομεία που "διακρίθηκαν" για τις χαμηλές επιδόσεις τους και με οικονομικά κριτήρια και με λειτουργικά.

Τη λίστα με τα νοσοκομεία που βρίσκονται στο κόκκινο αποτελούν τα νοσοκομεία Αιγίου, ΚΑΤ, Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Θηβών, Μαμάτσειο Κοζάνης, Κουτλιμπάνειο Κοζάνης, Λιβαδειάς  , Ανδρέα Παπανδρέου Ρόδου και Χαλκίδας.

"Όλα τα νοσοκομεία έχουν πάει εντός στόχων, είναι πολύ ευχάριστο αυτό. 
Κάποια νοσοκομεία όμως -όχι και με ευθύνη πάντα της διοικήσεώς τους αλλά και για αντικειμενικούς λόγους- κουβαλούν δυσλειτουργίες από το παρελθόν, άρα δεν ξεκίνησαν όλα από την ίδια αφετηρία", σημείωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ !!! ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ '' ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ '' !!!

Picture


 









S.O.S - Έρχονται οι 'έξυπνοι' μετρητές! (βίντεο που πρέπει να δείτε!)
Ήταν θέμα χρόνου να επιβάλλουν τη χρήση των 'έξυπνων' μετρητών και στην Ελλάδα κι αυτός ο χρόνος έφτασε. Οι πρώτοι θα εγκατασταθούν σε μερικές περιοχές της χώρας, με το "μεγαλεπήβολο πρόγραμμα" να θέλει την αντικατάσταση όλων των πεπαλαιωμένων ρολογιών της ΔΕΗ.
 

Ετοιμάζουν την πλήρη παραβίαση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων. Θα ελέγχουν τα πάντα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.
ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑΝ "ΝΟΜΙΜΟ" (;;;) ΡΟΥΦΙΑΝΟ!

Πόπη Σουφλή
Από τα πρώτα άρθρα της AllNewz, το καλοκαίρι του 2012, είχαμε γράψει ένα άρθρο για τους έξυπνους μετρητές, γνωρίζοντας ότι κι εμείς μια μέρα θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα: Έξυπνοι μετρητές: Πόσο 'ηλίθιοι' είμαστε;  Διαβάστε το!!!

Οι διάφορες αλλαγές, το 'σπάσιμο' της ΔΕΗ και η ιδιωτικοποίηση, μύριζαν τον ερχομό τους. Ξεκινώντας πιλοτικά με 5  περιοχές -Ξάνθη, Λήμνος, Λέσβος, Λευκάδα και Αγιο Ευστράτιο- το σχέδιο προβλέπει την
εξάπλωση τους στο 80% της Ελλάδας και μαζί την περαιτέρω εξάπλωση των όσων συνεπάγονται: Αρρώστιες, υπερχρεώση, παρακολούθηση.

Το πιλοτικό πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί με εξασφαλισμένα από παλαιά κεφάλαια του ΕΣΠΑ, κάτι που όμως δεν ισχύει για την επέκτασή του πανελλαδικά και στα 7,5 εκατομμύρια των ρολογιών της ΔΕΗ.

Το κόστος ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ, όπως το αποτιμά μελέτη της ξένης εταιρείας συμβούλων Accenture που ολοκληρώθηκε προ ημερών για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ, (η θυγατρική της ΔΕΗ στο δίκτυο διανομής), προκειμένου εντός των ημερών να παρουσιαστεί στο ΥΠΕΚΑ, το οποίο και θα πρέπει να δώσει απάντηση στο ερώτημα "από που θα βρεθούν τα λεφτά".

Τι θα μας πουν ως θετικό για να το δεχτούμε: "Με τους έξυπνους μετρητές, δεν θα χρειάζονται πλέον τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να κάνουν καταμέτρηση αφού αυτή θα γίνεται ηλεκτρονικά, και όχι πλέον ανά τετράμηνο όπως σήμερα. Ο καταναλωτής θα βλέπει «on line» τι καταναλώνει κάθε οικοσκευή του, καθώς επίσης θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα της κατανάλωσης του ακόμη και εξ αποστάσεως. Αλλά και ο διαχειριστής του δικτύου θα βλέπει «on line» τις βλάβες και τα προβλήματα, ενώ η έναρξη ή διακοπή μιας σύνδεσης θα μπορεί αν γίνεται εξ αποστάσεως. Από τις κυριότερες ωστόσο ανατροπές που θα φέρει η τοποθέτηση έξυπνων μετρητών είναι ότι θα επιτρέψει στη ΔΕΗ και σε όποιους άλλους παρόχους ηλεκτρικού υπάρξουν μελλοντικά, να καθιερώσουν διαφορετικές τιμολογιακές ζώνες χρώσης εντός του 24ωρου. Συγκεκριμένα, οι ψηφιακοί αυτοί μετρητές θα μπορούν να μετρούν 3 ή 4 διαφορετικές ωρολογιακές ζώνες κατανάλωσης, όταν σήμερα ισχύουν μόνο 2 ειδών ζώνες, για την ημέρα και για τη νύχτα. Έτσι, σύμφωνα και με τα όσα ισχύουν σε άλλες χώρες, υψηλότερες χρεώσεις θα έχει ο καταναλωτής που θα χρησιμοποιεί ρεύμα στις ώρες αιχμής, χαμηλότερες τις υπόλοιπες ώρες, κ.οκ."

Αυτό όμως που δεν θα σου πουν είναι ότι:
  • Ότι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν όλες οι ασύρματες συσκευές, δηλαδή, ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Κι αν έχουμε γράψει άπειρες φορές για τον κίνδυνο και τις συνέπειες που έχει το ασύρματο τηλέφωνο, το κινητό, το wifi κλπ περιμένετε να δείτε τι κάνει ο έξυπνος μετρητής! Διαβάστε καλά το άρθρο που σας βάλαμε κι αν θέλετε, κάνετε google τις λέξεις 'smart meters" και μετά βάλτε πλάι λέξεις όπως death, danger, killing, Agenda 21, sickness, health, κλπ και θα δείτε ατελείωτα άρθρα από χώρες που έχουν υποστεί αυτό το βασανιστήριο και από κινήματα ειδικά φτιαγμένα για την αντιμετώπιση τους.
  • Ότι είναι το υπ' αριθ. 1 σύστημα παρακολούθησης
  • Ότι όπου έχουν μπει το ρεύμα ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ
  • Ότι πολλά σπίτια έχουν πιάσει ακόμα και φωτιά από αυτούς


Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο; 

Θέλει κι απάντηση; Το γνωστό θύμα: εσύ! Το πρόβλημα, λένε, είναι στο που θα βρεθεί αυτό το 1 δισ. ευρώ για την αντικατάσταση των 7,5 εκατ. παλαιών ρολoγιών της ΔΕΗ.

Τα σενάρια, που καλείται να εξετάσει το ΥΠΕΚΑ είναι πολλά, με ένα από αυτά να προβλέπει ότι η χρηματοδότηση θα προέλθει από ιδιώτες.

Σε μια τέτοια περίπτωση, το κόστος που συνεπάγεται η εγκατάσταση των ψηφιακών μετρητών, θα μετακυλιστεί στους καταναλωτές, με την ενσωμάτωση κάποιου ειδικού τέλους στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ένα άλλο σενάριο, είναι να αναλάβει το πρόγραμμα ο ΔΕΔΔΗΕ, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση, δεν αποφευχθεί μια αύξηση του τέλους χρήσης δικτύου, που πληρώνουν οι καταναλωτές μέσω των λογαριασμών τους.

Η τελική απόφαση ανήκει στην πολιτεία, η οποία πάντως είναι υποχρεωμένη, σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε. αλλά και σχετική απόφαση του ΥΠΕΚΑ, να προχωρήσει ως το 2020 στην εγκατάσταση έξυπνων μετρητών στο 80% των συνδέσεων του δικτύου.

Πόσο ακόμα θα πληρώνουμε την ύπαρξη μας ως μέλος στην Ε.Ε; Σας δίνω το λόγο μου, μόνο και μόνο το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης των έξυπνων μετρητών, θα άξιζε τον κόπο να βγούμε από τη φονική αυτή Ένωση, τόσο σοβαρό είναι!!!

Κι αναρωτιέται κανείς... γιατί τόση κολοπιλάλα της Ε.Ε. να έχουμε ανάπτυξη κινητής, ελεύθερο wifi, degia και τώρα 'έξυπνους μετρητές';;; Μάλλον γιατί θέλουν να αποδείξουν τελικά πόσο ηλίθιοι είμαστε.

Σε ενημέρωσα. Και τώρα δες εσύ τι θα κάνεις. Τι θες στ' αλήθεια να κάνεις...; Εμείς πάντως ευχαρίστως να αντισταθούμε. Ευχαρίστως να ξανακάνουμε ένα πετίσιον για να μαζευτούν υπογραφές να μην μπουν οι μετρητές, αν και η συμμετοχή στο ελεύθερο wifi δεν ήταν η αναμενόμενη, αλλά... συνεχίζουμε. Θέλουμε όμως και τη γνώμη σου. Θέλεις κάτι να κάνεις, ή θα μείνεις παθητικά να κλαίγεσαι γιατί σου αυξήθηκε πάλι ο λογαριασμός και το κεφάλι σου βουίζει;

Α... και κάτι ακόμα. Αν δεις μια μέρα να κλείνει η AllNewz σημαίνει ότι δεν δεχτήκαμε να βάλουμε έξυπνο μετρητή και μας έκοψαν το ρεύμα. ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ!!!!

Περιμένουμε σχόλια σας κι αν μας το ζητήσετε θα ξεκινήσουμε συλλογή υπογραφών ΚΑΙ για τους έξυπνους μετρητές.

Σχετικά άρθρα: 


" Επέζησα από τους Ναζί και τους Σοβιετικούς... υποτίθεται θα ήταν τα χρυσά μου χρόνια των γηρατειών και κατάντησα να αιμορραγώ από τη μύτη γιατί μου βάλατε στο διαμέρισμά μου τους έξυπνους μετρητές...."



Για όσους θέλουν να υπογράψουν δηλώνοντας ότι δεν επιθυμούν τον ελεύθερο καρκίνο... ε.. wifi του Σαμαρά κάντε κλικ στο κουτάκι δίπλα



 Πηγή  :

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ !!! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ !!!

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ !!! '' ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ '' ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!

Ερχεται Καταιγίδα στο Αιγαίο -Γιατί βρίσκονται σε ετοιμότητα 70 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού

Ερχεται Καταιγίδα στο Αιγαίο -Γιατί βρίσκονται σε ετοιμότητα 70 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού
Μπορεί ο νους να πηγαίνει σε τυχόν... αψιμαχίες, στα ύδατα του Αιγαίου, ανάμεσα σε ελληνικά και τουρκικά πληρώματα (αντίστοιχα με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στον αέρα), ωστόσο αυτή η «Καταιγίδα» θα είναι τελείως διαφορετική.
 Πρόκειται για μια ευρεία άσκηση που φέρει το όνομα «Καταιγίδα» και η οποία δεν είχε διεξαχθεί το 2012 λόγω της οικονομικής κρίσης. Για τις ανάγκες της άσκησης, στις αρχές της εβδομάδας, θα βγουν στο Αιγαίο περίπου 70 πολεμικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

 Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί η τουρκική άσκηση Beyaz Firtina, αν και φαίνεται πως η αντίστοιχη ελληνική δεν έρχεται ως... απάντηση, καθώς ήταν προγραμματισμένη να γίνει αυτή την περίοδο.
 Από την πλευρά της η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού κρίνει σκόπιμο να γίνουν κάποιες αλλαγές στο επιχειρησιακό σχεδιασμό της άσκησης, τη στιγμή που οι συνθήκες θα είναι επί... πραγματικού με εμπλοκή μεγάλου αριθμού πλοίων και προσωπικού.
 Ο χώρος που θα αναπτυχθεί η άσκηση είναι όλο το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος- από την Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο.

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ '' ΥΠΑΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ '' !!!


Η μεγάλη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου μας.

Με ευλάβεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι της Αναλήψεως που βρίσκεται 
ανατολικά στους πρόποδες του Σαγμάτιου όρους στο Ύπατο Θηβών. 
Την λειτουργία ε τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
του χωριού πατήρ Σωτήριος Κατσίνας. 
Οι γυναίκες του <<Υπάτιου Συλλόγου >> ήταν εκεί και πρόσφεραν εδέσματα στου πιστούς.
Χρόνια Πολλά και του Χρόνου.

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ !!! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ !!!



1453 μ.Χ. 7 Απριλίου. Ο Μωχάμετ (Μωάμεθ) Β΄ αρχίζει την πολιορκία της Πόλης με 250.000 στρατό, έναντι 7.000 μόλις υπερασπιστών (5.000 Έλληνες + 2.000 Γενουάτες, Βενετοί κ.α.). Η βοήθεια, την οποία προσδοκούσε - μετά το "συλλείτουργο" που είχε κάνει με το μαχαίρι στην καρδιά - ο Παλαιολόγος, δεν ήρθε. Μόνο ο Ιουστινιάνης έφτασε με 700 για να βοηθήσει. Ο Πάπας είχε πετύχει διπλή ΝΙΚΗ. Αφού πέτυχε το εξευτελιστικό "συλλείτουργο" ανοίγοντας δρόμο πολλών προς τη Ρώμη, τώρα θα πετύχαινε και την τέλεια υποταγή, αφού χωρίς Βασιλεύουσα, χωρίς Υπερασπιστή, η Ορθοδοξία θα ξεχνιόταν για πάντα… Έτσι νόμισαν πολλοί… Αλλά δεν ήταν αυτό το θέλημα του Θεού…

1453 μ.Χ. 20 Απριλίου. Συγκλονιστική Ναυμαχία μπροστά στον Κεράτιο, όπου 4 μονάχα ελληνικοί Δρόμωνες ναυμαχούν με 130 τουρκικά πλοία που είχαν πλημμυρίσει το Βόσπορο!!! Επικεφαλής των δικών μας ο γενναιότατος Φλαντανελλάς. Ο λαός σκαρφαλώνει στα θαλάσσια τείχη και παρακολουθεί με αδιάκοπη προσευχή στην Παναγία Βλαχερνών!!!
"Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΑ" φωνάζουν τα πληρώματά μας και ορμούν με πρωτοφανή δύναμη απάνω στα τούρκικα που αρχίζουν να τα τσακίζουν ένα ένα και να τα καίνε! Τρεις ώρες κράτησε η θύελλα του Φλαντανελλά και διέλυσε κυριολεκτικά τον τουρκικό στόλο!!!

1453 μ.Χ. 23 Μαΐου. Ο Μωάμεθ, στέλνει πρεσβεία στον Παλαιολόγο, για να πετύχει την παράδοση της Κωνσταντινούπολης που δεν έλεγε να πέσει με τίποτα.Η απάντηση του Παλαιολόγου :"Το δε την Πόλιν σοι δούναι, ουτ΄ εμόν εστίν ουτ΄ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών"!!!
Σφίχτηκε η ψυχή του απεσταλμένου των Τούρκων. Τέτοιοι λαοί σκέφτηκε, τέτοιοι άντρες, είναι στ΄ αλήθεια ανίκητοι! Ακόμα κι αν ηττηθούν, αυτοί είναι τελικά οι μεγάλοι νικητές της Ιστορίας!...

1453 μ.Χ. 24 Μαΐου. Ξεκινά μεγάλη λιτανεία με την Εικόνα της Παναγίας των Βλαχερνών, που ξαφνικά καταμεσής των δεήσεων πέφτει κάτω η Εικόνα και δεν σηκώνεται, όσο κι αν πασχίζουν Ιερείς και λαϊκοί! Είναι βαριά η Εικόνα, βαριά…εκείνη που μέχρι πριν την μετέφεραν με άνεση. Με χίλιες προσπάθειες και προσευχές, η Εικόνα σηκώθηκε στο τέλος, όπως θα σηκωνόταν κι ο λαός μας, με μύριους κόπους μετά τόσα χρόνια μαύρης σκλαβιάς…

1453 μ.Χ. 26 Μαΐου. Απελπισμένος στέκεται ο Μωάμεθ απέναντι. Είχε κάνει τα πάντα! Τα αδύνατα, έκανε δυνατά! Για πρώτη φορά στα χίλια και πλέον χρόνια της Ιστορίας της Πόλης, έσφιξε με τέτοια μαστοριά το λουρί γύρω από την άπαρτη Χριστιανική Πολιτεία. Είχε ξεριζώσει κάθε τι γύρω, είχε ζώσει στεριά και θάλασσα, είχε φτιάξει τα καλύτερα και μεγαλύτερα κανόνια, είχε κάνει ως και τη στεριά θάλασσα και πέρασε τα πολεμικά του! Αμέτρητες επιθέσεις! Αμέτρητοι νεκροί! Άπαρτη ήταν η Πόλη. Αυτά πάνω κάτω του έλεγαν και οι στρατηγοί του και κυρίως ο Χαλήλ που ήταν …δικός μας Να λύσει την πολιορκία, γιατί στο τέλος θα έχανε όλο το στρατό, όλη τη δύναμή του…
Έτοιμος ήταν και εκείνος να το αποφασίσει. Μάταια ήταν όλα. Τρία χρόνια μιας τεράστιας, μελετημένης προετοιμασίας, πενήντα ημέρες σκληρής πολιορκίας και ο Κωνσταντίνος του μηνούσε λέει, πως δεν παρέδιδε την Πόλη και πως ήταν έτοιμος να πεθάνει εκείνος και όλοι οι Έλληνες ανά πάσα στιγμή! Τα μάτια των πρεσβευτών του, του είπαν όμως κι άλλα. Πως είναι αλύγιστοι οι Έλληνες. Μέσα στα τείχη στεκόταν ακόμα και αδιάφορα και περιφρονητικά στη θέα της τουρκικής πρεσβείας. Και εκείνος, ο Κωνσταντίνος και όλοι γύρω του, απολύτως άκαμπτοι… Δεν θα έπεφτε η Πόλη, λοιπόν…
Σκοτείνιασε το πρόσωπό του από τη στεναχώρια. Και χωρίς να το θέλει, συλλογίστηκε τη μάνα του, τη Μάρω, τη χριστιανή Πριγκίπισσα της Σερβίας, που του έλεγε για το Χριστό κρυφά και για τη μεγάλη Πόλη Του, που τη φύλαγε η ίδια η Παναγιά και γι΄ αυτό ήταν άπαρτη… Τίναξε αμέσως το κεφάλι του, οργισμένος. Μα πάλι ήρθε η σκέψη. Η μορφή ενός εικονίσματος ερχόταν από τα παιδικά του χρόνια και έπιασε τον εαυτό του να γεμίζει σέβας… Ό,τι και να έκανε λοιπόν ήταν μάταιο! Θα την έλυνε την πολιορκία! Το πήρε απόφαση! Όσο η…, φοβήθηκε να προφέρει το όνομά της, φυλούσε την Πόλη, ήταν αδύνατο να την πάρει άνθρωπος…
Ξαφνικά, μια δυνατή φωνή διέκοψε τις αποφάσεις του! Ήταν ένας από τους Στρατηγούς του, που τον καλούσε να βγει από τη πολυτελή σκηνή του.
"Πολυχρονεμένε μου Σουλτάνε, φώναξε λαχανιασμένος, κοίτα τον κουμπέ της Μεγάλης Εκκλησιάς των Ρωμιών! Κοίτα!"!
Εκείνος είχε κιόλας βγει και στύλωνε τα μάτια του στον τρούλο της Αγια- Σοφιάς κι ύστερα κράτησε την ανάσα του για ώρα. Ολόκληρος ο τεράστιος τρούλος, το θαύμα εκείνο της τεχνικής, έκαιγε από αόρατη φωτιά, φλογιζόταν σαν σε καμίνι και η λάμψη του τύφλωνε! Έπειτα, έπειτα το φως ανέβηκε στα ουράνια και ο κουμπές αχνόσβησε σαν το σίδερο που βγαίνει από τη πυροστιά…
"Είδες αφέντη, έκανε με φανερό καμάρι ο Τούρκος. Ο Θεός τους, εγκαταλείπει τους Ρωμιούς"!!!
"Καλέστε το Πολεμικό μου Συμβούλιο, πρόσταξε όλο χαρά, ανάμικτη με δέος ο Πορθητής. Η πολιορκία θα συνεχιστεί! Η Πόλη θα πέσει! Να ετοιμαστεί Γενική Επίθεση από όλο το ασκέρι"…

1453 μ.Χ. 28 Μαΐου, Δευτέρα.Μεγάλη λιτανεία πραγματοποιείται στη Βασιλεύουσα με κεφαλή τον Αυτοκράτορα. Όλος ο λαός και ο κλήρος, με δάκρυα στα μάτια, περιδιαβαίνει τα μισογκρεμισμένα τείχη και στο τέλος ο Κωνσταντίνος απευθύνει ψυχωμένο λόγο σε όλους, τους τελευταίους Έλληνες και Φιλέλληνες υπερασπιστές, τονώνοντας το ηθικό τους, στεριώνοντας την απόφαση θανάτου μέσα τους, κάνοντας όλα τα μάτια να δακρύσουν, ανάμεσα στις λαμπάδες και τα θυμιάματα που τύλιγαν τη Θεοσκέπαστη εκείνη τη νύχτα.. Την τελευταία νύχτα της Πόλης μας…
Ύστερα, για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες, για πρώτη φορά μετά από την ασέβεια της 12ης Δεκεμβρίου, με το παπικό συλλείτουργο, πήγαν να Λειτουργήσουν στην Αγιά Σοφιά, που έμενε αλειτούργητη από τότε… Ορθόδοξη, γνήσια, ευπρόσδεκτη και πραγματική θα ήταν η Λειτουργία αυτή τη φορά, την τελευταία φορά… Μια Λειτουργία Συγνώμης και Εξιλέωσης, μια Λειτουργία Ειρήνης με το Θεό της απέραντης Υπομονής και Αγαθότητος… Με Εκείνον που θυσιάστηκε ο ίδιος, που οδηγήθηκε ως πρόβατο στη σφαγή, όπως θα οδηγούνταν σε λίγο, Θεέ μου, ο λαός της Βασιλεύουσας και όλη η Ορθόδοξη Ρωμιοσύνη… Για να έρθει πάλι κάποτε η ολόλαμπρη, γλυκιά και βεβαία Ανάσταση…
"Σώσον Κύριε τον λαόν σου…" έβγαινε με θέρμη και πίστη από χιλιάδες στόματα Ελλήνων και Φιλελλήνων.
Δάκρυσε ο λαός, γονάτισαν όλοι, προσευχήθηκαν οι Ιερείς, έλαμψαν τα καντήλια μπροστά στις χρυσοντυμένες άγιες εικόνες, άστραψε το άγιο Δισκοπότηρο, ένας κόμπος ανέβηκε στο λαιμό όλων, η Πόλη όλη έκλαιγε, η Πόλη όλη ήταν στο Γολγοθά, ένοιωθε τη θυσία του Χριστού, πλημμύρισε τις καρδιές η αγάπη για τον Πλάστη, έπεσε στις ψυχές κάθε εμπόδιο, έλιωσε κάθε απιστία, κάηκε από τον ποταμό των καυτών δακρύων κάθε ασέβεια!
"Συγχώρεσέ με Κύριε", ψιθύρισε με φόβο και δέος ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Κωνσταντίνος ΙΑ'… "Συγχώρεσέ με… και δώσε μου ανδρείο τέλος"…

1453 μ.Χ. 29 Μαΐου, Τρίτη. Δεν είχε ακόμα ξημερώσει, όταν οι άπιστοι ουρλιάζοντας σα δαιμονισμένοι, ρίχτηκαν και πάλι στους ελάχιστους υπερασπιστές, που αναγκάζονταν να είναι διασπαρμένοι σε όλο το μήκος των τειχών, γιατί οι επιθέσεις εκδηλωνόταν ή μπορούσαν να εκδηλωθούν οπουδήποτε.
Καθώς οι Τούρκοι ορμούσαν, έβγαιναν ξοπίσω οι τρομεροί γενίτσαροι, τα καημένα αρπαγμένα παιδάκια που τα είχαν μεγαλώσει ως θηρία απάνθρωπα οι Τούρκοι… Οι γενίτσαροι παρακολουθούσαν ποιος Τούρκος στρατιώτης θα πισωγυρίσει και ορμούσαν και τον έσφαζαν μπροστά στους άλλους, ώστε περισσότερο φόβο να έχουν οι Τούρκοι πίσω, παρά εμπρός!…
Όμως οι λίγοι γενναίοι Έλληνες και Φιλέλληνες, με τον Ιουστινιάνη πρωτοστράτoρα και μπροστάρη τον ίδιο τον Παλαιολόγο, αμύνονταν με ηρωισμό τέτοιο, που δεν έχει όμοιό του στην Ιστορία των λαών… Δεν παλεύανε οι Έλληνες με στρατό, αλλά με θηρία φανατισμένα. Και η αντιστοιχία ήταν 1 δικός μας με 35 Τούρκους και Γενίτσαρους! Και βαστούσαμε 58 ημέρες τώρα, θαύμα στ΄ αλήθεια, θαύμα!

Πανηγύρισαν οι πολιορκημένοι! Είχαν αποκρούσει την πρώτη επίθεση με επιτυχία! Μα ήδη ξεκινούσε δεύτερο κύμα με αλαλαγμούς φοβερούς και σκληράδα θανάτου! Μα ενίσχυση μεγάλη για τους υπερασπιστές σε αυτές τις στιγμές ήταν οι δυναμικοί και φιλικοί ήχοι από τις καμπάνες των Εκκλησιών μας, που δεν έπαυαν να ηχούν και να ενισχύουν τους υπερασπιστές, τους γίγαντες αυτούς που κανείς δεν έχει τιμήσει ίσα με σήμερα όπως τους πρέπει! Ένα μνημείο (=μνήμη) δεν έχει στηθεί για τη θυσία τους!..
Πλατάγισαν στο αμυδρό φως οι χρυσοκίτρινες σημαίες με το Δικέφαλο αετό στα κάστρα και τους πύργους της Αυτοκρατορίας! Είχαμε πάρει πάλι τη νίκη!

Αλλά ήταν ασταμάτητοι οι εχθροί. Και ρίχνονταν τρίτη φορά τώρα με την κύρια δύναμή τους στο πιο αδύνατο όπως πάντα σημείο των τειχών. Την Πύλη του Αγίου Ρωμανού, δίπλα στην κοιλάδα του ποταμού Λύκου!
Τώρα ο Μεχμέτης έστελνε ξεκούραστους, τις ειδικές του δυνάμεις, τον επίλεκτο στρατό με συνοδεία δέκα χιλιάδων Γενιτσάρων. Δεν σταμάτησαν τούτη τη φορά. Σύννεφο σκέπασε με τις σαγίτες τα κάστρα, για να μη ξεμυτίσει κεφάλι ρωμέικο, ώστε να στηρίξουν οι άπιστοι σκάλες στα τειχιά και να φτάσουν απάνω. Και τόσο ούρλιαζαν και φώναζαν το όνομα του Αλλάχ και του προφήτη του θηρίου, του Μωάμεθ, που είχαν ξεκουφάνει τελείως τους υπερασπιστές, οι οποίοι είχαν όμως βάλσαμο στην καρδιά τους το γλυκύ όνομα του Χριστού.
Με τόση ορμή ανέβαινε τούτο το επίλεκτο κύμα που έσπαζαν οι σκάλες από τη μανία τους! Με ορμή άφταστη αμύνονταν όμως και οι πολιορκημένοι! Κι όλοι, γυναίκες, παιδιά, βοηθούσαν με κάθε τρόπο να χρησιμεύουν στους στρατιώτες των επάλξεων!
"Κρατάτε αδερφοί μου! Υποχωρούν", φώναξε γεμάτος χαρά ο βασιλιάς μας και είδαν όλοι ότι ξεψύχησε η δύναμη και η φωνή των Αγαρηνών και γέμισε δύναμη η ψυχή τους. Μα δεν πρόλαβαν να χαρούν πολύ.
"Τον Ιουστινιάνη! Χτυπήσαν τον Ιουστινιάνη" φώναξε κάποιος καθώς ο αρχηγός της άμυνας, ο μόνος ξένος που φιλοτιμήθηκε να έρθει να βοηθήσει την Πόλη των Χριστιανών, διπλωνόταν στα δύο, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια να μη φωνάξει από τον πόνο, να σταθεί όσο μπορούσε, αλλά δεν μπορούσε!
"Βασιλέα, γρήγορα το κλειδί της πόρτας" ψιθύρισε στον Κωνσταντίνο που έτρεξε σιμά του. "Πεθαίνω"
"Όχι, τώρα γενναίε Ιουστινιάνη. Σε παρακαλώ, μείνε εδώ, μην φύγεις"
"Πεθαίνω"
Λιγοψύχησαν οι δικοί του, οι ηρωικοί πολεμιστές του Ιουστινιάνη, βλέποντας τον αρχηγό τους βαριά λαβωμένο και πήγαν να τον ακολουθήσουν…
Αυτό ήταν. Χαλάρωσε η άμυνα, στην οποία κάθε πέτρα, κάθε κεραμίδι βυζαντινό, κάθε στρατιώτης, έπαιζε σημαντικότατο ρόλο! Και Θεέ μου! Θεέ μου! Από μια πόρτα, από την Κερκόπορτα είχαν μπει λίγοι Τούρκοι και σήκωσαν μία και μοναδική σημαία απάνω στα τειχιά μας!
Ουρλιαχτά ακούστηκαν, ενός πανικού, που στην πραγματικότητα δεν υπήρχε, αν έμενε στη θέση του ο Ιουστινιάνη, αν δε λαβωνόταν, αν, αν…

Με τη δύναμη όλων των γενεών των Ελλήνων ρίχτηκε στη μάχη τώρα ο ίδιος ο βασιλέας μας. Σήκωνε το σπαθί του και όταν το κατέβαζε απλώνονταν σωρός οι Τούρκοι, που βλέποντας πως κάτι συνέβαινε ξανατρέξαν με καινούργια ορμή στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού, εκεί που πολεμούσε σαν το λιοντάρι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος! Στο πιο αδύναμο μέρος της άμυνας!
Ο πανικός απλωνόταν, οι στρατιώτες του Ιουστινιάνη έφευγαν αν και απολύτως ζωτικοί για την άμυνα! "Οι Τούρκοι, οι Τούρκοι" ακούγονταν ακόμα πιο πολλές φωνές πανικού, βλέποντας το λυσσασμένο κύμα των Γενιτσάρων να σπάει τις αφύλακτες πια θέσεις των ανδρών του Ιουστινιάνη και να περικυκλώνει τον Αυτοκράτορα, που πολεμούσε με όλη τη δύναμη της ψυχής του, με όλη την πνοή της ανδρείας του!
"Εάλωωω! Η Πόλις εάλωωωω"!

...................
.................
...............



Για τρία μερόνυχτα, όπως τους είχε υποσχεθεί ο Μωάμεθ, οι Τούρκοι λεηλάτησαν την Πόλη. Έκαψαν, κατάστρεψαν, βίασαν και δολοφόνησαν μέχρι που ελάχιστα πράγματα έμειναν στην Πόλη που να θυμίζουν την προηγούμενη αίγλη και ομορφιά της. Ενδεικτικό των τουρκικών βιαιοπραγιών είναι ο σφαγιασμός των Ελλήνων που είχαν καταφύγει στην Αγιά Σοφιά τις ώρες εκείνες. Οι Τούρκοι στρατιώτες, έσπασαν τις πόρτες του ναού και μέσα στον ιερό αυτό χώρο αφαίρεσαν τις ζωές δεκάδων αμάχων.
Μια παράδοση αναφέρει ότι την ώρα που εισέβαλαν οι Τούρκοι στην Αγιά Σοφιά τελούνταν Θεία Λειτουργία. Ο τοίχος, τότε, πίσω από την Αγία Τράπεζα άνοιξε και μέσα του εξαφανίστηκε ο Ιερέας. Όταν η Πόλη επιστρέψει σε χέρια Χριστιανών, ο Ιερέας θα ξαναβγεί από εκεί και θα συνεχίσει την Θεία Λειτουργία που άφησε στην μέση.
Ο Μωάμεθ, ξαναέκτισε την Κωνσταντινούπολη και μετέφερε εκεί την πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που μέχρι τότε ήταν η Ανδριανούπολη. Στην Πόλη, που οι Τούρκοι από τότε ονομάζουν Ινσταμπούλ, μεταφέρθηκαν και εγκαταστάθηκαν άνθρωποι διαφόρων εθνικοτήτων. Όσο λαμπερά κι αν ήταν όμως τα οικοδομήματα του Μωάμεθ, η Κωνσταντινούπολη δεν απέκτησε ποτέ πια την αίγλη των Βυζαντινών χρόνων. Και αυτό γιατί στολίδια της δεν ήταν ποτέ τα κτίρια. Στολίδι της ήταν το Φως του Χριστιανισμού και το Φως του Ελληνικού πνεύματος που την περιέβαλαν.

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2014 !!! ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ !!!

bindelberg

Λέσχη Μπιλντερμπεργκ 2014: Η ατζέντα, οι στόχοι και οι ανησυχίες

Του Μάνου Χατζηγιάννη
Ρωσία και Κίνα θα βρεθούν στο στόχαστρο της περιβόητης Λέσχης Bilderberg λόγω των πολιτικών και οικονομικών τους δραστηριοτήτων το τελευταίο διάστημα… Οι πληροφορίες για την ατζέντα της φετινής συνεδρίασης της μυστικοπαθούς οργάνωσης, η οποία θα λάβει χώρα από σήμερα στο ξενοδοχείο Marriott της Κοπεγχάγης, διέρευσαν και η αντιμετώπιση των δύο οικονομικών γιγάντων από τους “μύστες της παγκοσμιοποίησης” είναι επιβεβαιωμένο πως θα τεθεί επί τάπητος.
Οι συμμετέχοντες στη Λέσχη ξεκινούν την 62η συνεδρίασή τους σε 60 χρόνια, λίγες μόλις μέρες μετά τις ευρωεκλογές και εν μέσω παγκόσμιων αναταραχών. Αυτή είναι η τρίτη συνάντησή τους στη Δανία .
Η Bilderberg περιλαμβάνει 120-140 μόνιμα μέλη τα οποία είναι κορυφαίοι τραπεζίτες, επικεφαλείς think-tank , ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης , πρωθυπουργοί και άλλοι εκλεγμένοι και διορισμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
Μέτρα ασφαλείας
Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και τόσο οι δηλώσεις όσο και οι φωτογραφίες απαγορεύονται αυστηρά. Οι προπαρασκευαστικές διεργασίες ξεκινούν από σήμερα, αλλά το κυρίως πιάτο θα…σερβιριστεί το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή…
Οι διαμαρτυρόμενοι πάντως δε θα λείψουν και φέτος, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα η ζώνη διαμαρτυρίας θα είναι αρκετά κοντά στην κύρια είσοδο του ξενοδοχείου. Καμία σχέση με την περσινή συνεδρίαση της Bilderberg στο Watford στην Αγγλία όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης και οι ακτιβιστές οδηγήθηκαν σε μια καταπράσινη περιοχή στην εξωτερική άκρη του ξενοδοχείου Grove , με την είσοδο του ξενοδοχείου να είναι ένα μίλι μακριά!
Η Ατζέντα 
Ψηλά στην ατζέντα της διάσκεψης είναι η κρίση στην Ουκρανία, η… νέα Μέση Ανατολή, καθώς και η κινεζική οικονομία και πολιτική.
Όσον αφορά στο ουκρανικό ζήτημα τα μέλη της Λέσχης αναμένεται να εστιάσουν στην στάση της Ρωσίας. Για τα μέλη της Λέσχης ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει εξοστρακίσει τη Ρωσία από τη νέα παγκόσμια τάξη , επειδή τόλμησε να « αμφισβητήσει το διεθνές σύστημα », όπως το τοποθέτησε ο Τζον Κέρι.
Επίσης η Λέσχη θα ασχοληθεί με το δολάριο και τη λίρα. Ειδικα΄για την περίπτωση του δολαρίου υπάρχει μεγάλη ανησυχία καθώς τα λεγόμενα BRICS ( Βραζιλία, Ρωσία , Κίνα, Ινδία και Νότια Αφρική) έχουν ενωθεί με 80 άλλα έθνη για παύσουν το δολάριο ως διεθνές αποθεματικό νόμισμα . Εργάζονται για να δημιουργήσουν τους μηχανισμούς που χρειάζονται για την έκδοση πολλών εθνικών και περιφερειακών νομισμάτων που θα υποστηρίζονται από χρυσό , πετρέλαιο και άλλα εμπορεύματα.
Στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσουν επίσης το διαδίκτυο, οι εμπορικές συνθήκες και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης ειδικά μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών που εμφανίζουν μια ξεκάθαρη ενίσχυση του ευρωσκεπτικισμού. 
Η ευρω-κάλπη χτύπησε πολλά καμπανάκια στα μέλη της Λέσχης η οποία επένδυσε πολλά στην “Ενωμένη Ευρώπη” και τώρα βλέπει το οικοδόμημα να τρίζει και το προγραμματισμένο υπερκράτος τους στην ΕΕ να διαβρώνεται από μια σειρά από λαϊκές (ή λαϊκίστικές) αντιστάσεις. Αντιστάσεις που επικεντρώνονται σε εχθρότητα προς ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές πολιτικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ίδια η οικοδέσποινα της φετινήςς συνεδρίασης Δανία όπου το κόμμα που αντιτίθεται στους μετανάστες ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος συγκεντρώνοντας το 27 % των ψήφων.
Και βέβαια από κοντά τα αποτελέσματα στη Γαλλία, την Βρετανία και αλλού.
Οι συμμετέχοντες
Στη συνεδρίαση της Bilderberg τον Ιούνιο του 2013 συμμετείχαν οι “κεφαλές” του διαδικτυακού κόσμου όπως οι Τζεφ Μπέζος της Amazon , Eric Schmidt της Google και Peter Thiel του PayPal και του Facebook. Ο Σμιντ θα είναι και φέτος αφού στην Λέσχη δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Σίγουρα το παρων θα δώσουν η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ( ΔΝΤ ) , Κριστίν Λαγκάρντ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ( ΕΚΤ ) , Mario Draghi .
Επίσης θα παραβρεθούν ο πρώην επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας Robert Zoellick , ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ , ο θρυλικός πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής και ο βραβευμένος με Νόμπελ Χένρι Κίσινγκερ.
Επτά Δανοί συμμετέχουν επίσης στη συνάντηση : ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν , ο Besenbacher από την Carlsberg , ο Ulrik Federspiel από Haldor Topsoe , οι Egmont CEO Steffen Kragh , Søren -Peter Olesen από το Ίδρυμα Carlsberg , ο Jørgen Huno Rasmussen από το Ίδρυμα Lundbeck και ο πρόεδρος της Haldor Topsoe, Henrik Topsoe, ο οποίος μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο έλαβε το βραβείο EY Entrepreneur για το 2013 (σ.σ. κάτι σαν “εργολάβος της χρονιάς”)
Συνέντευξη ερευνήτριας
Σε μια συνέντευξη στη διαδικτυακή πύλη Worth , η Σεβιλλιάνα δημοσιογράφος Cristina Martin Jimenez είπε ότι τα μέλη αυτού του ισχυρότατου κλαμπ “προσπαθούν να ελέγξουν και να κυβερνήσουν τον κόσμο” και τους κατηγόρησε πως είναι υπεύθυνοι για το γεγονός πως η Ευρώπη έχει βυθιστεί στην κρίση .
“Έχουν κάνοει ένεση φόβου και ψυχολογικού στρες στους πολίτες” αναφέρει χαρακτηριστικά η συγγραφέας του βιβλίου “Lost . Τα σχέδια της Λέσχης Bilderberg” , η οποία προσπαθεί να εξηγήσει, μεταξύ άλλων , ποια είναι τα σχέδια αυτης της μυστικοπαθούς ομάδας , καθώς και την επιρροή της στη σημερινή παγκόσμια κρίση.
Στην Ισπανία, η λέσχη είναι παρούσα μέσω της τρόικας . Επιπλέον , κατά την άποψή της , η Ευρωπ. Επιτροπή , η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο “απήγαγαν την ισπανική κρατική εξουσία από τη λαϊκή κυριαρχία” .
Για την Μάρτιν επόμενος στόχος της Bilderberg είναι η Κίνα.
” Ήθελαν να κάνουν το ίδιο όπως και στην Ιταλία και την Ελλάδα, να θέσουν έναν τεχνοκράτη στην κυβέρνηση της Ισπανίας “, δήλωσε η ερευνήτρια.
Σύμφωνα με τη συγγραφέα , η Ισπανία είχε αποκλειστεί για μερικούς μήνες από τη Λέσχη Bilderberg , αλλά υπήρξε ένας ανθρώπινος παράγοντας που επιβράδυνε την κυβέρνηση των τεχνοκρατών.
 “Σήμερα, η ΕΕ είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση με επικεφαλής την Λέσχη Bilderberg . Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στα πρακτικά της πρώτης συνάντησης μίλησε για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη δημιουργία του ευρώ , αυτά που γεννήθηκαν στο πλαίσιο της Λέσχης Bilderberg ” , δήλωσε η Martin Jimenez.