Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΕΛΒΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ : ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!


Φυσιολογικός ουρανός στην Ελβετία. Εικόνες απο το παρελθόν...
Ελβετός: Μας σκοτώνουν κάθε μέρα
Ενας Ελβετός που ζει στην περιοχή Valais στην Ελβετία με μια εκπληκτική θέα, αφυπνίστηκε παρατηρώντας τον καλοκαιρινό ουρανό πάνω απο το κεφάλι του να αλλάζει καθημερινά και απο μπλε να γίνεται σκούρος γκρί.

εικόνες δείχνουν πώς ο ουρανός στο Ματριξ σταδιακά θα χάνει το φως του ήλιου

Κάποτε ήταν γνωστό οτι η περιοχή είχε πάνω από 300 ηλιόλουστες μέρες το χρόνο με καταγάλανο ουρανό.
Η περιοχή Valais περιβάλλεται από τις Άλπεις, που παρέχουν ένα φυσικό εμπόδιο για τα σύννεφα. Δυστυχώς, ο καταγάλανος ουρανός ανήκει στο παρελθόν, σύμφωνα με τον Ελβετό.. .. «Αν είμαστε φέτος τυχεροί, θα δούμε μόνο 50 ημέρες τον ήλιο. Έχω τουλάχιστον φωτογραφικές αποδείξεις απο το παρελθόν , γύρω στις 300 φορές οι ουρανοί ψεκάστηκαν με τα chemtrails. Για κάθε μία από αυτές τις ημέρες, έχω βγάλει φωτογραφίες»

Στο τέλος της ημέρας, ο ουρανός γεμάτος απο τεχνιτά στρώματα. Το φως του ήλιου αποδυναμώνει.
Ελβετός πολίτης: «Από τότε που ανακάλυψα τα chemtrails έχω βγάλει περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες. Μέσα στα τελευταία χρόνια. Επίσης παρατήρησα, για παράδειγμα, οτι δύο αεροπλάνα που πετούσαν το ένα δίπλα στο άλλο ψεκάζοντας διαφορετικό χρώμα chemtrail. Νομίζω ότι τα δύο διαφορετικά chemtrails μαζί, σχηματίζουν ένα μείγμα».

Αλλά ο Ελβετός βλέποντας οτι κάτι περίεργο συμβαίνει στους ουρανούς, δεν σταμάτησε την έρευνα του... «Τον περασμένο Ιούνιο βρήκα οτι το βρόχινο νερο που είχα μαζέψει για το τζακούζι, αναλύοντας βρήκα τι περιέχει.
Μεταξύ άλλων ουσιών, υπήρχε 38 mg / l Αλουμίνιο. Δηλαδή 38.000 μικρογραμμάρια. Οι συνήθεις ποσότητες βρίσκονται μεταξύ των 10 και 1.200 μικρογραμμάριων.
Οι Ελβετοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν. Ο πολιτης αρχίζει να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και ας κάνουν τα πιστά σκυλιά του καθεστώτος σαν να μην τρέχει τίποτα. Οταν μιλάω με τους υπηρέτες του Μάτριξ αφηνιάζουν αν τους δείξω τις φώτο και βίντεο, ακόμα και οι δικοι μου άνθρωποι αντιδρούν ενοχλημένοι με τις αποδείξεις...
Το Μάτριξ κάνει πολλά πειράματα τα τελευταία χρόνια, φροντίζοντας οτι ο Ευρωπαίος θα κόψει την ημερίσια δοση ήλιου του. Στην συνέχεια δεν θα ξαναδεί ποτέ τον ήλιο. Οι 50 μέρες ήλιου στις Αλπεις, θα γίνουν του χρόνου 25 κτλ. κτλ. μέχρι ο πολίτης να μην τον ξαναδεί ποτέ. Γιατί άραγε ψεκάζουν όλους τους δυτικούς; Γιατί άραγε ψεκάζουν βαρέα μέταλλα πάνω από το κεφάλι μας;
Οταν θα έρθει ο ολοκληρωτικος ελεγχος του δυτικού πολίτη, θα μπορέσουν να συντρίψουν όλα τα κράτη. Τον ελεύθερο πολίτη φοβούνται! Εμείς είμαστε ο μόνος εχθρός τους!
Μας αποδυναμώνουν και μας αρρωσταίνουν γιατί αν είμαστε υγιείς θα τους πολεμήσουμε. Αν ο ήλιος δεν λάμπει πια θα λειτουργουν καλύτερα οι ιοι που ψεκάζουν. Το Αλουμίνιο και το Βάριο σε χρόνια βάση στο αίμα μας τι βλάβες προκαλεί;.....ο άρρωστος δεν μπορεί να αντισταθεί. Ο ήλιος μας γιατρεύει και το γνωρίζουν.
Ήρθε η ώρα να τους σταματήσεις....
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ !!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

 Την αποκάλυψη ότι αλλεπάλληλα κομβόι με Τζιχαντιστές από την Κωνσταντινούπολη προωθούνται στην κεντρική Βαλκανική, κάνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Milliyet, στο φύλο της στις 30 Αυγούστου. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα και σύμφωνα με σχετικές αποκαλύψεις της βουλγαρικής εφημερίδας, «Chasa», την εβδομάδα 17 με 24 Αυγούστου ένα μεγάλο κονβόι που μετέφερε 60 ένοπλους Τζιχαντιστές πέρασε με αδιευκρίνιστες συνθήκες τα τουρκοβουλγαρικά συνορα με τελικό προορισμό την πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα.. Ο Βούλγαρος δημοσιογράφος ειδικός σε θέματα ισλαμιστών, Aleks Aleksiev, ανέφερε ότι έχει πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση της πρωτεύουσας του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα, σύμφωνα με τις οποίες κομβόι με Τζιχαντιστές από την Κωνσταντινούπολη προωθούνται συνεχώς στο Κοσσυφοπέδιο. Μάλιστα η επίσημη αρχή της αστυνομικής διεύθυνσης της Πρίστινας ανέφερε πως οι Τζιχαντιστές αυτοί προφανώς έχουν άσυλο στην Τουρκία και από εκεί ορμώμενοι προωθούνται σε όλα τα Βαλκάνια με την ανοχή, αν όχι στήριξη των τουρκικών αρχών.
Για ίδιο θέμα ένα άλλο δημοσίευμα της ίδιας τουρκικής εφημερίδας Millyet, αποκαλύπτει ότι σύμφωνα με πληροφορίες του κρατικού γερμανικού καναλιού, ARD, οι Τζχιχαντιστές που προωθούνται στη Μέση Ανατολή και στα Βαλκάνια έχουν στήσει το γενικό τους αρχηγείο στην ίδια την Κωνσταντινούπολη στην περιοχή του Fatih, δηλαδή στην παλιά Κωνσταντινούπολη. Από εκεί οργανώνουν τα σχέδια των πολεμικών επιχειρήσεων στην Συρία και στο Ιράκ και παράλληλα την προώθηση Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια καθώς και την συγκέντρωση Τζχιχαντιστών από πολλές χώρες της Ευρώπης όπως και από την Γερμανία που φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη για να οργανωθούν και να προωθηθούν στα πεδία των μαχών. Όπως αναφέρεται, υπάρχουν ήδη δυο μεγάλα στρατόπεδα Τζιχαντιστών στο τουρκικό έδαφος στην μεσογειακή πόλη της Αττάλειας και στην περιοχή του Χατάϋ, στα συριοτουρκικά σύνορα. Στα στρατόπεδα αυτά, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες του γερμανικού καναλιού, ήδη εκπαιδεύονται 140 Ολλανδοί και 385 Βέγγοι που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και έχουν συνταχτεί με τους φανατικούς Τζιχαντιστές.
Το Κοσσυφοπέδιο και η Αλβανία προσφέρουν το έδαφος για την δημιουργία των πρώτων μεγάλων πυρήνων των Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια, σύμφωνα με άλλο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, από τις 13 Αυγούστου. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, στην γραμμή Βόσνιας-Ερζεγοβίνης –Αλβανίας- Κοσσυφοπέδιο και Σκοπίων δρουν ήδη ομάδες Τζιχαντιστών, ενώ έχουν δημιουργήσει και κέντρα στρατολογίας Βαλκάνιων μουσουλμάνων που αναμένεται να πυκνώσουν τις τάξεις των Τζιχντιστών. Μάλιστα συμφωνά με αποκαλύψεις του συμβούλου της προεδρίας της Αλβανίας, καθηγητή Ilir Kulla, οι τουρκικές αερογραμμές, δηλαδή οι γνωστές THY, έχουν τεθεί στην υπηρεσία των ομάδων των Τζιχαντιστών και μεταφέρουν συχνά ομάδες από τα Βαλκάνια στην Τουρκία για εκπαίδευση και αντιστρόφως για να στελεχώσουν τις ήδη υπάρχουσες ομάδες στην κεντρική Βαλκανική. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε στην τουρκική εφημερίδα και ο Esad Hecimovıc, διευθυντής του βοσνιακού καναλιού, OBN TV, ο οποίος αποκάλυψε ότι το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, Κεμάλ Ατατούρκ, έχει μετατραπεί σε τεράστιο διαμετακομιστικό κέντρο των Τζιχαντιστών μεταξύ Ευρώπης, Βαλκάνια και Τουρκίας.
Όπως φαίνεται η «φωτιά» των εξτρεμιστών ισλαμιστών δολοφόνων έχει αρχίσει να σιγοκαίει και στην άμεση γειτονιά μας με όλες τις επικίνδυνες συνέπιες μιας τέτοιας εξέλιξης. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στον άμεσο περίγυρο μας, όπως επισημαίνονται από τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα, εμείς ακόμα «λιβανίζουμε» τους ισλαμολάγνους και τουρκολάγνους που θέλουν να μετατρέψουν την χώρα μας σε προχωρημένη βάση του Ισλαμ, με την νομιμοποίηση της αθρόας καθημερινής εισβολής χιλιάδων μουσουλμάνων αγνώστου «προέλευσης» και «ιδιότητας». Άφεριμ! Άφεριμ!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!


Του Πάνου Ιωαννίδη > Σε λίγο καιρό, ο ελληνικός πληθυσμός τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα θα αποτελεί μειοψηφία, λόγω της ανεξέλεγκτης επέλασης των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ δήθεν «μεταναστών»…Κάθε λογής αλλόθρησκοι και απάτριδες αλήτες εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στα ελεύθερα, ευρωπαϊκά και κυρίαρχα ελληνικά εδάφη, με σαφή την εντολή να αφομοιωθούν με τον νόμιμο πληθυσμό και να διαβρώσουν τον Δημογραφικό Χάρτη Κύπρου και Ελλάδας, μέχρι που η ανθρώπινη πλειοψηφία στα δύο Κράτη να ΜΗΝ είναι πλέον ελληνική. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ: Σιτίζονται, περιθάλπονται και προστατεύονται δωρεάν / Πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς, γεννώντας ΜΗ Έλληνες «κυπρίους» και «ελλαδίτες» πολίτες / Απο-χριστιανοποιούν το περιβάλλον που ζουν, κατ’ εικόνα των κατεχόμενων κυπριακών εδαφών, απαιτώντας την ανέγερση τεμενών κλπ / ΚΑΙπροετοιμάζονται με κάθε τρόπο για το τελικό κτύπημα κατά του Κράτους που ηλίθια τους φιλοξενεί, όταν δοθεί το «Σύνθημα»…
 
Το «Σύνθημα θα δοθεί, όταν οι παράνομοι γίνουν πληθυσμιακή πλειοψηφία ή, έστω, την πλησιάσουν. 
 
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Οι δήθεν «αθώοι» παράνομοι ΘΑ έχουν αναπτύξει τις δέουσες σχέσεις με τους υπαρκτούς εχθρούς του ελληνισμού / ΘΑ έχουν εκπαιδευτεί στους τρόπους εθνοκάθαρσης / ΘΑ έχουν εξοπλιστεί / ΚΑΙ θα έχουν ενισχυθεί και με τμήματα τζιχαντιστών, για να επιμορφωθούν στον τρόπο αποκεφαλισμού των Ελλήνων…
 
Με το «Σύνθημα» και σε χρόνο μηδενικό, το μόνο που θα απομείνει στους πρώην ελληνικούς δρόμους Κύπρου και Ελλάδας θα είναι τα ακέφαλα κορμιά των πρώην Ελλήνων… 
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, διότι ΔΗΘΕΝ «η Ευρωπαϊκές Οδηγίες απαιτούν την αυτο-καταστροφική αυτή πολιτική κατά των παράνομων λαθρομεταναστών…»! 
 
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΕ, ότι αυτές οι οδηγίες απειλούν άμεσα την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κύπρου και Ελλάδας, οι οποίες και οφείλουν: 
 
1) Να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ και τεκμηριωμένα τις σχετικές οδηγίες και να δηλώσουν ότι ΔΕΝ δεσμεύονται από καμιά οδηγία που θα αφανίσει τον ελληνισμό. 
 
2) Να ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ τους ελληνικούς χώρους Κύπρου και Ελλάδας από κάθε παράνομο στοιχείο, δίδοντας προς τούτο ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ για αυτόβουλη αποχώρηση και, στη συνέχεια, να συλλάβουν και να απελάσουν όσους τυχόν δεν υπάκουσαν. 
 
ΕΑΝ ΔΕ ΤΥΧΟΝ, η ΕΕ αντιδράσει και επιβάλει κυρώσεις, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κύρωση θα αποτελεί ένα μικρό κλάσμα των όσων ΣΗΜΕΡΑ καταβάλλουν Κύπρος και Ελλάδα για τη συντήρηση της παράνομης αυτής αληταρίας, αλλά και ΕΛΑΧΙΣΤΟ τίμημα για τη ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ… 
 
Πάνος Ιωαννίδης

 

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αρμόδιος : Δημήτρης Σοβατζής 
Τηλ. : 6973466592
Email:sovdim@hotmail.com 
Θήβα 29 Αυγούστου 2014

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Α.Σ. ΑΡΗΣ τής Θήβας και ο Πρόεδρος του κ. Γιώργος Ματσαγγούρας 
εύχονται στην Μεγάλη Ποδοσφαιρική Ομάδα τής Πόλης τον Ιστορικό ΑΟ Η ΘΗΒΑ καλή ερχόμενη Ποδοσφαιρική περίοδο και Άνοδο στην Γ ' Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου !!!

Με Τιμή το Δ.Σ. & Ο Πρόεδρος τού Α.Σ. ΑΡΗ τής Θήβας .


Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΗΣ Γ ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΗΒΑΊ΄ΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ !!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αρμόδιος : Δημήτρης Σοβατζής
Τηλ. : 6973466592
Email:sovdim@hotmail.com                                                   
Θήβα 29 Αυγούστου 2014

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Α.Σ. ΑΡΗΣ τής Θήβας και ο Πρόεδρος του κ. Γιώργος Ματσαγγούρας 
εύχονται στην Συμπολίτισσα Ομάδα Μπάσκετ τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας  
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΔΜΟΣ , πού άξια εκπροσωπεί τον Θηβαϊκό Αθλητισμό στην Γ ' Εθνική  Κατηγορία τού Μπάσκετ πολλές επιτυχίες πού θα τον αναβαθμίσουν σε Πανελλήνιο επίπεδο !!!


Με Τιμή το Δ.Σ & ο Πρόεδρος τού Α.Σ. ΑΡΗ Θήβας .





'' ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ '' !!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ !!!


29 Αυγούστου 2014
¨Ημερίδα¨ στην Καστοριά (20/9/2014)
Μετέχει σύσσωμη η ηγεσία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ: Κ. Παναγόπουλος (πρόεδρος), Β. Σεβαστής (γεν.γραμματέας), Π. Αργειτάκη (ταμίας), Π. Δημάκος (αντιπρόεδρος) και ο Θανάσης Ράπτης (συντονιστής)
Γ. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΩΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με θέμα ¨Νίκη της Ολυμπιακής Ιδέας προϋποθέτει Ήττα των Αναβολικών¨, διοργανώνεται στην Καστοριά, στις 20 Σεπτεμβρίου 2014, από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Δυτικής Μακεδονίας, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ¨ημερίδα¨.
Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Καστοριάς κύριος Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κώστας Παναγόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Βασίλης Σεβαστής, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ Νικόλαος Παναγιώτου. Στη συνέχεια θα μιλήσουν οι ειδικοί εισηγητές, εκλεκτοί επιστήμονες, τα ονόματα των οποίων θα αναφερθούν σε επόμενο Δελτίο Τύπου.
Η ¨Ημερίδα¨ αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και για το λόγο ότι, στην κεντρική ομιλία του, ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης

θα κάνει ειδική αναφορά στο πρόσφατο διπλό έγκλημα της Καλαμάτας που, δυστυχώς, απέδειξε αυτό το οποίο υποστηρίζουν οι διοργανωτές: Ότι, δηλαδή, τα αναβολικά – που προκαλούν σοβαρές βλάβες στην υγεία των αθλητριών και των αθλητών, ακόμη και το θάνατο –  κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλα τα Γυμναστήρια, τα Στάδια, τα Κολυμβητήρια, ακόμη και στα Σχολεία της χώρας, ενώ η κυβέρνηση αδιαφορεί και δεν πράττει αυτό που έχει κάνει πρώτο θέμα στον αθλητισμό η Ισπανία. Να οργανώσει, δηλαδή, ¨Σώμα Δίωξης Αναβολικών¨ όπως η προαναφερόμενη χώρα, η οποία έχει καταφέρει, σε ένα μικρό διάστημα δύο ετών, να ¨ξεριζώσει¨ όλες τις φαρμακευτικές ουσίες από τους χώρους που φυλάσσονταν.     



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ !!! ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ !!! ΣΤΑ '' ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 '' !!!


Θήβα 27 Αυγούστου 2014 
Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων επαρχίας Θήβας 
<<Τα Κονάκια>> έλαβε μέρος με τρία παιδικά χορευτικά τμήματα και ένα τμήμα ενηλίκων, με χορούς από το Ιόνιο, Μακεδονία, Εύβοια και τους  Σαρακατσάνικους.
Τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων ξεκινούν στις 13 Σεπτέμβρη 2014 τηλ.  2262024637
και 6946314557 κα Μεγαρίτη.


ΣYΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΗΒΑΣ
ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ″
Ζωοδόχου Πηγής 14 & Σαρακατσαναίων,
Θήβα Τ.Κ. 32200
Τηλ-Fax: 22620 24637
Website: www.takonakia.gr
E-mail: info@takonakia.gr


Θήβα : 19-8-2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  • Όσα παιδιά και ενήλικες θέλουν να γνωρίσουν τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας μπορούν να πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που λειτουργούν με επιτυχία και ανελλιπώς για 23 συνεχή χρόνια.

  • Οι εγγραφές ξεκινούν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 – 13:00 στην έδρα του Συλλόγου, στο <<Κονάκι>>.

  • Τα μαθήματα θα αρχίσουν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014.

  • Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου Ζωοδόχου Πηγής 14 τηλ.2262024637 και τηλ.6946314557 κα Αντωνία Μεγαρίτη.


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου  

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Email:sovdim@hotmail.com

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ !!! “ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ” ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΗΒΩΝ !!!

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Ο χώρος αυτός που ετοιμάζει η Ενορία μας, πρόκειται να φιλοξενήσει παιδιά των οποίων οι γονείς δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στην οικονομική κρίση της εποχής, και γίνεται με πολλή αγάπη αλλά και από το υστέρημα των Χριστιανών.


Ελπίζουμε πως με τη βοήθεια του Θεού και με τις πρεσβείες του Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται δίπλα από τον χώρο αυτό, να μπορέσει να λειτουργήσει σύντομα.
Οποιαδήποτε βοήθεια προς “ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ”,  χρηματική η υλική (κυρίως οικιακός και σχολικός εξοπλισμός) είναι ευπρόσδεκτος.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. του Ιερού Ναού 2262027791 


Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΘΗΒΩΝ !!!

Ο εορτασμός του παρεκκλησίου Αγ. Φανουρίου στους Αγ. Θεοδώρους

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο παρεκκλήσι του Αγ. Φανουρίου στους Αγ. Θεοδώρους προς τιμήν του Αγίου.
Πανηγυρικός εσπερινός, αρτοκλασία, εκατοντάδες Φανουρόπιτες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του εορτασμού του Αγ. Φανουρίου.
Στο πέρας της τελετής και μετά την περιφορά της Εικόνας , αφού διαβάστηκαν οι Φανουρόπιτες, ο πατέρας Δανιήλ είχε προγραμματίσει , οι πιστοί που παρεβρέθηκαν να γιορτάσουν αυτή την ημέρα, όπως και πέρυσι.(Ο Εσπερινός στο νέο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στους Αγίους Θεοδώρους στη Θήβα)  Με πολύ φαγητό από τους χορηγούς ,  και από τον κόσμο που βοήθησε. 
Την τελετή παρακολούθησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Σπυρίδων Νικολάου μαζί με τον κ.Ανδρέα Χατζησταμάτης και ο Βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Μπασιάκος.
Την φύλαξη είχε αναλάβει η Pitbull Security  και τον ανθοστολισμό το Ανθοπωλείο Galla στη Θήβα
Θα ακολουθήσει βίντεο από όλη την τελετή.
Δείτε επίσης φωτογραφίες και ΕΔΩ
Πηγή : VIOTIASHOP , E- STEREA

Πηγή : VIOTIASHOP , E- STEREA