Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΤΙΜΗΣΑΝ !!! ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ !!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΟ Η ΘΗΒΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΗΒΑΣ 
Τ.Κ. 32200
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com
Τηλ . 6973466592
Θήβα , Δευτέρα  14 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με Μεγάλη επιτυχία παρουσία πολλών Φιλάθλων το Επετειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου των 70 Ετών τού Α.Π.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ , πού διοργάνωσε ο Σύλλογος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του , στο Γήπεδο Περιστερίου με την Συμμετοχή και των Ομάδων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ και τού SPOR - FM .
Με οργανωτή , παρουσιαστή όλης τής Εκδήλωσης τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων τού Α.Π.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ. Μαρίνο Παπαντωνόπουλο , ο οποίος είναι Μαιτρ !!! τού είδους , η Λαμπερή Εκδήλωση άρχισε με Αγιασμό εν όψι τής νέας Ποδοσφαιρικής περιόδου από τον Αιδεσιμολογιότατο Πατέρα Ιωάννη .
Πολλές Τιμητικές Απονομές , Τροπαίων σε Πρωταγωνιστές τής Ιστορίας των Ομάδων , και γενικά τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου Φώτισαν εξ αρχής όλη την Εκδήλωση !!!
Συγκεκριμένα Τιμήθηκαν από τον Σύλλογο των  Παλαιμάχων  Ποδοσφαιριστών τού Α.Π.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ οι κ.κ. :
Μαρούπα Ειρήνη , Δικηγόρος , Μέλος τής Ε.Ε.Α. , Αντιπρόεδρος τού Σ.Ε.Φ.
Ταουξής Βασίλης , Ποινικολόγος , Πρόεδρος των ΝΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Σκούμα Εύη , Δικηγόρος ,  Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων των  ΝΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Κυριάκου Αγγελος , Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ
Μανόπουλος Αργύρης Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ
 Σοβατζής Δημήτρης Δημοσιογράφος , Αθλητικογράφος , Εκπρόσωπος Τύπου καί Δημοσίων Σχέσεων τού Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ
Παύλου Σίλας , Αθλητικογράφος 
Τσακίρογλου Ανέστης , Αθλητικογράφος 
Εκ μέρους τού Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ τιμήθηκαν οι κ.κ. :
Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος
Παπαντωνόπουλος Μαρίνος , Πρόεδρος  των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού Α.Π.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Α.Π.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Σύλλογος  Παλαιμάχων  Ποδοσφαιριστών τού Α.Π.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Ποδοσφαιρική Ομάδα τού SPOR - FM
Μαρούπα Ειρήνη , Δικηγόρος , Μέλος τής Ε.Ε.Α. , Αντιπρόεδρος τού Σ.Ε.Φ.
Ταουξής Βασίλης , Ποινικολόγος , Πρόεδρος των ΝΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Την Αποστολή τού Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ συνόδευσαν ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων κ.  Τουρίκης Βασίλης, ο Τέως Βουλευτής Βοιωτίας , Υπουργός  , τέως Πρόεδρος τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Ακριβάκης Αλέκος ενώ Τιμητικά παρευρέθηκε στήν Εκδήλωση εκ μέρους τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ , ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Θανάσου Γιώργος .
Την Λαμπερή Επετειακή Εκδήλωση κάλυψαν πολλά Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε.
Μετά το πέρας τού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά , πού κατέκτησε η  Ομάδα των   Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ , ακολούθησε Δεξίωση , Δείπνο προς τιμήν των Ομάδων στο Εντυπωσιακό ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ CLUB , τού Μπουρναζίου , πού ήταν προσφορά του Επιχειρηματία κ. Μόσχου Δημήτριου .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

*** Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ δια τού Προέδρου του κ. Βασίλη Τουρίκη ευχαριστεί τον  Σύλλογο των  Παλαιμάχων  τού Α.Π.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και τον Πρόεδρο του κ. Παπαντωνόπουλο Μαρίνο για την Εντυπωσιακή Φιλοξενία , και επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα στη Θήβα , μέσα από ανάλογη Ποδοσφαιρική Εκδήλωση .



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΟ Η ΘΗΒΑ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Δημήτρης Σοβατζής

*** Τό Φωτογραφικό Υλικό είναι από τό Ιστολόγιο 
Abola.gr και τον καταπληκτικό Φωτορεπόρτερ κ. Γιαμπουρά Ρένο


*** Ακολουθεί η Ανταπόκριση τής Επετειακής Ποδοσφαιρικής Εκδήλωσης απο τό Εγκριτο Ιστολόγιο 
www.topiko24.g καί τόν Ανέστη Τσακίρογλου

Η Θήβα κατέκτησε το τουρνουά για τα 70 χρόνια του Ηφαίστου Περιστερίου !!!

Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Ηφαιστος Περιστερίου για τα 70 χρόνια του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα της Θήβας κατέκτησε το εν λόγω τουρνουά με δύο νίκες 2-1 (στα πέναλτι) τον Σπορ F(Φούκας-Τριανταφύλλου) και τον Ήφαιστο 1-0 (Βαλσάμης).
Στο άλλο ματς ο Ηφαιστος επικράτησε του Σπορ FM με 4-0 (Kαρυώτης 2, Ρώτσιος 2).
Ελαβαν συμμετοχή οι παλαίμαχοι του Ηφαίστου Περιστερίου του ΑΟ Θήβα και η ομάδα του Σπορ FM

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΗΒΑΣ: Σταματίου, Καραμπιτσάκος, Κυριάκου, Ζαγαρίτης, Νάσκος, Βαλσάμης, Τριανταφύλλου, Φούκας, Χαλβατζής, Μακρυπούλιας, Κουτσοβασίλης. Και οι: Κουτρουμάνος, Σταμέλος, Μανόπουλος, Κάλλης.


ΣΠΟΡ F.M: Μαμούρης, Σωτηρακόπουλος, Πάντας, Μορώτσος, Πολυμερόπουλος, Τσουτσαίος, Κωσταβάρας, Αβραμίδης, Μπόρσης, Παπαιωάννου, Μυρούλης. Και οι: Λυπημένος, Ζιαμπάρας, Αλεξιάδης, Τσάμπρας,
Στην αποστολή ήταν ο Γιώργος Χελάκης, ο Νίκος Κατσαρός.


ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Βάκρας, Κούσουλας, Μόσχος, Κότσιαρης, Τσέκας, Τσιρογιάννης, Ρώτσιος, Μέλλος, Βίτσας, Βαρλάμης, Δράκος. Και οι: Λιάπης, Δεμίρης, Κολιοκότσης, Τσαχάκης, Μπακλαβάς, Καρυώτης, Τρανός.

Τους αγώνες του τουρνουά διαιτήτευσαν η Βανέσα Μαραγκού , η Αλεξοπούλου και η Καράβα. 
Πριν τους αγώνες έγιναν απονομές και μετάλλια σε φυσικά πρόσωπα. Και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον αιδεσιμότατο πατήρ Ιωάννη.
Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι Ταουξής, Μαρούπα, Σκούμα, Παύλου, Μανόπουλος, Κυριακού, Σοβατζής, Τσακίρογλου.
Οι απονομές ήταν μια προσφορά του Δημήτρη Μόσχου, ιδιοκτήτη του Δικαστηρίου Clubτης γνωστήςCafé του Μπουρναζίου, όπου στο τέλος οι οικοδεσπότες δεξίωσαν τις ομάδες και τους καλεσμένους τους φιλοξενουμένους.
*** Παραβρέθηκαν ακόμα ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ Φίλιππας Ντόβας, ο Γιάννης Σάμιος, ο παλαίμαχος διαιτητής Ζαχαριάδης, o Hλίας Γκόβας(ΕΟ.Π.ΕΚ διευθυντής οικονομικού), ο Αρης Δημοθεόδωρος, ο παλιός πρόεδρος του ΑΟ Θήβα Αλέξαδρος Ακριβάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Θήβας Κώστας Χατζόπουλος, ο Γιώργος Θανάσου (γραφείο τύπου του ΑΟ Θήβα), ο Βασίλης Τουρίκης Γιώργος Μεγαρίτης. Από την άλλη το παρών έδωσε ο γνωστός δικηγόρος – ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής , συνοδεύοντας την Ειρήνη Μαρούπα, ακόμα οι καλοί συνάδελφοι ο Δημήτρης Σοβατζής γνωστός δημοσιογράφος – αθλητικογράφος, εκπρόσωπος – υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων των βετεράνων του ΑΟ Θήβα, αλλά και μια μεγάλη αθλητική προσωπικότητα του αθλητισμού της Θήβας με δυο δικά του αθλητικά ιστολόγια ο Σίλας Παύλου που είναι οι δυο μεγάλοι συμπαραγωγοί της διαδικτυακής εκπομπής «Αθλητικό Περισκόπιο», ενώ ο δεύτερος είναι ιδιοκτήτης του ιστολογίου Θήβα Sport.   κ.α.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο επιχειρηματίας Μαρίνος Παπαντωνόπουλος σπεσιαλίστας σε Μεγάλες Κοινωνικές Εκδηλώσεις ευχαριστεί τις ομάδες του ΑΟ Θηβα και του Spor F.Mπου αγωνίστηκαν και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.


 ANΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ