Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΣΥΡΙΑ ΑΝΤΕΞΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Θ' ΑΝΤΕΞΕΙ ;;;












Αν νομίζουμε πως η Συρία και το Ιράκ βρίσκονται πολύ μακριά, τότε σίγουρα εμείς απέχουμε από την πραγματικότητα. Τα εν δυνάμει μέλη της ISIL αριθμούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα, αν όχι 1.500.000 όπως υποστηρίζουν αρκετοί. 

Ότι καλύτερο για μια οργάνωση που στηρίζεται στην έλλειψη ιδιαίτερη ευφυΐας, το μειωμένο πνευματικό επίπεδο και την εξαθλίωση των ανθρώπων ώστε να τους ταρακουνήσει, να τους εμφυσήσει, να τους μπολιάσει και να τους ενεργοποιήσει.

Ήδη η ISIL έκανε αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη τόσο στην Ουαλία όσο και στη Χάγη. Ποιος θα το έλεγε ότι ιμάμης στο νησί θα στρατολογούσε μέλη για μια ακραία ισλαμιστική ομάδα και θα απαιτούσε από τους γηγενείς να φορούν μαντήλι για να ξεχωρίζουν! 

Ή μήπως στο Βέλγιο τα πράγματα είναι καλύτερα; Πλειοψηφία θα είναι σε λίγα χρόνια το ισλάμ και οι εκπρόσωποί τους κατά δήλωσή τους δε θα έχουν κανένα ενδοιασμό να επιβάλλουν τη σαρία. Αλλά ούτε και η Γαλλία πάει πίσω.

Ακόμη κι αν δεχθούμε τους λογικότατους ισχυρισμούς του ιρανού αναλυτή Μασούντ Σαντζαρέντ ότι η ISIL είναι ένα όργανο της Δύσης με σκοπό να διαιρέσει το ισλάμ αλλά και να το καταστήσει μισητό στον υπόλοιπο κόσμο, αυτό δεν πρέπει να μας ανακουφίζει. Απεναντίας μάλιστα. Η Ευρώπη είναι γεμάτη μουσουλμάνους που δε ζουν καλά και έχουν μειωμένο πνευματικό υπόβαθρο. 

Κι αν αυτό φαντάζει ρατσιστικό σε ορισμένους, απλά θα πω με βάση τα όσα έμαθα για τον πόλεμο της Συρίας και το πως ορισμένοι δέχθηκαν από το πουθενά να πολεμήσουν εναντίον του Μπασάρ αλ Ασαντ ενώ είχαν μια φυσιολογικότατη ζωή και με τι...ανταλλάγματα, ότι είναι και αρκετά επιεικές. 

Όσοι γνωρίζουν, απλά τραβούν τα μαλλιά τους. Τέτοιους όμως αναζητά η ISIL και τα φασιστικά κινήματα παγκοσμίως ακριβώς για να πατήσει πάνω στην αδυναμία τους.

Όταν λοιπόν οι εν Ελλάδι ακραίοι ισλαμιστές που σίγουρα θα υπάρχουν, θα αρχίσουν να στρατολογούν φουκαράδες, που ζουν 30-30, εξαθλιωμένους, πεινασμένους από όλες τις πλευρές, λέγοντάς τους ότι ήρθε η μεγάλη στιγμή του αγώνα και όσοι ζήσουν θα καλοπεράσουν ενώ οι υπόλοιποι θα χαίρονται στον παράδεισο, εσείς τι λέτε πως θα συμβεί; 

Άλλωστε μόλις πριν δύο χρόνια ακούστηκαν οι απειλές για τζιχάντ στην Ελλάδα στην πλατεία Ομονοίας από χιλιάδες μουσουλμάνους που βρέθηκαν παράνομα στη χώρα και συνοδεύτηκαν από σπασίματα παρμπρίζ και βιτρινών ενώ κανείς δε ξεχνά τι περίμενε τη Μυρτώ στην Πάρο όταν αντιστάθηκε στην αρπαγή του κινητού της.

Κι η Συρία άντεξε 3 χρόνια αυτή την κατάσταση, όντας καλά εξοπλισμένη, με έναν ηρωικό λαό και έναν τεράστιο στρατό σε μέγεθος. Η Ελλάδα πόσο θα μπορούσε να αντέξει ένα τέτοιο ανταρτοπόλεμο; Φοβάμαι, λίγα μόνο 24ωρα και μετά θα αρχίσουν τα κεφάλια να κατρακυλούν βροχή στην Πειραιώς. 

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δει πολύ σοβαρά τις τελευταίες εξελίξεις με το Ισλαμικό Χαλιφάτο και τις γενικευμένες πανευρωπαϊκές απειλές διότι μπορεί να μην είναι τελικά και τόσο αστείες όσο κάποιοι τις χαρακτηρίζουν.