Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ '' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ '' ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!












Η ιστορία θα γράψει με τα πιο μελανά χρώματα αυτή την περίοδο της Ελληνικής δημοκρατίας, όπου οι εκπρόσωποι του λαού αποδείχτηκαν οι νεκροθάφτες του Ελληνικού έθνους, οι νεκροθάφτες των δημοκρατικών και κοινοβουλευτικών θεσμών, οι μεγαλύτεροι θεατρίνοι που πέρασαν ποτέ από τα έδρανα της Ελληνικής βουλής.

Επί ώρες παρακολουθήσαμε ένα τρομερό θέατρο του παραλόγου με ατέλειωτες αντεγκλήσεις, λόγια του αέρα χωρίς κανένα περιεχόμενο και χωρίς μια συγκεκριμένη αναφορά στα άρθρα του τρίτου μνημονίου της εθνικής καταστροφής, του μνημονίου της ταφόπετρας της ελληνικής κοινωνίας.

Επί ώρες παρακολουθήσαμε την επίδειξη της εγκληματικής ανευθυνότητας των πολιτικών κύμβαλων, που εμείς οι ίδιοι τους ψηφίσαμε για να μας εκτελέσουν για άλλη μια φορά.

Επί ώρες παρακολουθήσαμε μια συνεδρίαση της Ελληνικής βουλής που θα μείνει στη ιστορία σαν η συνεδρίαση της εθνικής εξόντωσης, του θριάμβου της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού που από ένα ηχηρό Όχι που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, σύρθηκε σε ένα ταπεινωτικό και κηλιδωμένο Ναι.

Επί ώρες παρακολουθήσαμε το πόσο αυτοί που λέγονται βου(ο)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η προσωπική τους προβολή και το ποιος θα φώναζε πιο πολύ για να εντυπωσιάσει τα πρόβατα πριν τα στείλει στο μνημονιακό σφαγείο.

Επί ώρες, παραμονή της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, του θερινού Πάσχα των Ελλήνων, γίναμε μάρτυρες την ίδια ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες παράνομων εισβάλουν στο ξέφραγμα αμπέλι που λέγετε Ελλάς, της τελετής απαγχονισμού της Ελληνικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας και ενός ποιμνίου που ακόμα και οι ποιμένες του το έχουν εγκαταλείψει.

Μας έστησαν στο σφαγείο, στον βωμό του διεθνούς ανθελληνισμού και της παμφάγας νέας Τάξης. Αλήθεια για όλους αυτούς τους βολευτές, αυτό σημαίνει κάτι, ή και αυτό είναι λαϊκισμός ;

Μετά από τόσες ώρες μακιαβελικής αγρύπνιας, άραγε θα ξυπνήσουμε στην ίδια χώρα που γεννηθήκαμε, ή θα μείνουμε για πάντα στον επιθανάτιο ύπνο του αδίκου δικαίου ; Αυτή η χώρα με την ιστορία αιώνων θα μείνει απλά ένα ωραίο μνημείο της ιστορίας που θα είναι αντικείμενο ιστορικής και μόνο μελέτης ;

Αύριο θα είμαστε ακόμα πιο φτωχοί, ακόμα πιο αδύνατοι, ακόμα πιο άδειοι χωρίς καμία ταυτότητα, ή επιτέλους θα ξυπνήσουμε μπροστά στο καθρέπτη της θλιβερής μας κατάντιας;;;