Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ !!! ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ !!!

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης 

Η Δημοκρατία (για να λειτουργήσει και να αποδώσει καρπούς) δεν χρειάζεται απατεώνες και μηχανισμούς ευρείας εξαπάτησης. Τουναντίον, χρειάζεται να απελευθερωθεί απ' όλ' αυτά.

Όταν έχεις παραδώσει το μέγιστο, και ισχυρίζεσαι πως είσαι σε θέση να αντιστέκεσαι για να σώσεις τα μικρότερα, κοροϊδεύεις και εξαπατάς ασύστολα.

Αυτό κάνεις (κοροϊδεύεις και εξαπατάς ασύστολα) όταν έχεις παραδώσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ την ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  και ισχυρίζεσαι πως είσαι σε θέση να διαπραγματεύεσαι και να αντιστέκεσαι για να σώσεις την κοινωνία:

- από την ανεργία
- από το γκρέμισμα των μισθών και των συντάξεων
- από το ξήλωμα των εργατικών δικαιωμάτων
- από την άγρια φορολόγηση των πολιτών
- από την κατάρρευση των υπηρεσιών Υγείας
- από την αιμορραγία της μετανάστευσης της νεολαίας
- από τον αργό θάνατο της κοινωνίας (βάλτωμα του δημογραφικού)
- από την αδυναμία ενδυνάμωσης της Άμυνας σου

και από πολλά άλλα παρόμοιας μεγάλης αξίας, αλλά μικρότερης της αξίας της Ελευθερίας Αυτοδιάθεσης, καθώς χωρίς αυτή, είναι αδύνατο να έχεις οτιδήποτε άλλο !!!...

Αυτό ακριβώς κάνουν (κοροϊδεύουν και εξαπατούν ασύστολα) όλα τα κόμματα με το πολιτικό προσωπικό τους, που συντηρούν και στηρίζουν το καθεστώς πολιτικό σύστημα, είτε από τη θέση της κυβέρνησης είτε από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Η Δημοκρατία (για να λειτουργήσει) δεν χρειάζεται απατεώνες και μηχανισμούς ευρείας εξαπάτησης.

Αυτοί, χρειάζονται ξήλωμα από τις ρίζες τους....

- Η αποκάλυψη της παράδοσης της Αυτοδιάθεσης της Χώρας, έγινε από δύο γεγονότα:

Με την υπογραφή των “Μνημονίων” και την ψήφιση, από τη “Βουλή των Ελλήνων” (χωρίς καν να διαβαστούν από τους “λαοπρόβλητους” Βουλευτές!!!) μίας σωρείας Νόμων ΠΟΥ ΥΠΑΓΌΡΕΥΣΑΝ ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (αυτές των “δανειστών”).

Μεταξύ των διατάξεων και η παραίτηση από κάθε διεθνή νομική προστασία της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας!!!

Με την ιταμή (από όλες τις πολιτικές δυνάμεις) περιφρόνηση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος που με 62,5 % είπε ΟΧΙ και το πολιτικό σύστημα, σύσσωμο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το υλοποίησε σε ΝΑΙ, παραδίδοντας με την κίνηση αυτή, και την Λαϊκή Κυριαρχία που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο στο άρθρο 1 του Συντάγματος μας.