Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ '' ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΘΗΒΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ '' !!! ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ !!!



Με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών, κύριο Νίκο Τρικαλίτη συναντήθηκε το "Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας" με αφορμή την «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Πέππας συνομίλησε με τον κύριο Τρικαλίτη για της τελευταίες εξελίξεις της περιοχής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τ.Α. Θήβας.

Το Τμήμα Ασφάλειας Θήβας όπως μας είπε καλείτε να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες λόγω του μειωμένου προσωπικού & της συνεχής του υποβάθμισης σε συνδυασμό με τα αυξημένα καθήκοντα του.

Μαθαίνουμε ότι σε συνομιλία του δημάρχου κ. Νικολάου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα είχε συμφωνηθεί να ενισχυθεί η δύναμη της αστυνομίας με 10 νέους αστυνομικούς, και αντί αυτού έφυγαν 4 από τους υπάρχοντες. 


Ταυτόχρονα η εγκληματικότητα των ΡΟΜΑ έχει αυξηθεί δραματικά, το τμήμα στα Βάγια κλείνει, και λόγω της υπολειτουργίας του νοσοκομείου Θήβας, η αστυνομία καλείτε να μεταφέρει τόσο τις κρατούμενες των γυναικείων φυλακών στον Ελαιώνα όσο και τα παιδία τους που διαμένουν εκεί σε νοσοκομεία της Αττικής.

Στο τέλος ο σύλλογος ευχήθηκε στους αστυνομικούς, υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους, και έδωσε τον χάρτη της Αρχαίας Βοιωτίας στον κ. Τρικαλίτη αλλά και το βιβλίο του Γιώργου Λεκάκη "Οι 88 Πόλεις της Αρχαίας Βοιωτίας" σε όλους τους αστυνομικούς του τμήματος.








http://www.radio-thiva.gr/