Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ '' ΥΠΑΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ '' ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ !!!



'' ΥΠΑΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ''
Υπατον Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων
Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών Μελών και Φίλων τού ''ΥΠΑΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ '' ο Αγιασμός τής ανακαινισμένης Στέγης τού Συλλόγου πού βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο , δίπλα στο Νηπιαγωγείο τού Υπάτου , από τον Ηγούμενο τής Ιεράς Μονής Σαγματά Υπάτου , Πανοσιολογιότατο  Πατέρα Παΐσιο  . 
Όλο το κοινό στη συνέχεια προσκύνησε την Λειψανοθήκη όπου φυλάσσονται τμήματα Λειψάνων  Αγίων η οποία μεταφέρθηκε για τον σκοπό αυτό από την Ιερά Μονή Σαγματά .
Χαιρετισμό στην Εκδήλωση απηύθυνε η Πρόεδρος τού Συλλόγου κα Ιωάννα Βάθη η οποία αναφέρθηκε στην ευεργετική σημασία πού θα έχει στην δράση τού Συλλόγου η Στέγη του , ευχαριστώντας όσους στήριξαν με τον τρόπο τους την δημιουργία της .
Πλούσια παραδοσιακά εδέσματα , γλυκίσματα , αναψυκτικά και ποτά προσφέρθηκαν στο κοινό δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα με την συνοδεία παραδοσιακής μουσικής , με συνέπεια γλέντι κέφι και χορός να επισφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο την όλη Εκδήλωση , την οποία φώτισαν και πολλά βεγγαλικά .
Τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση ο Πρόεδρος τής Τοπικής Κοινότητας Υπάτου τού Δήμου Θηβαίων κ. Δημήτρης Βάθης  , Τέως Πρόεδροι τής Κοινότητας Υπάτου και ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής .

'' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ''
Δημήτρης Σοβατζής 
Email:sovdim@hotmail.com





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!! ΕΔΩ !!!