Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΥΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ¨ΠΡΟΛΟΓΟΙ¨



·        Είναι αφιερωμένο στην εγγονούλα του Χαρίκλεια – Κλειώ Κ.
·        Το προλογίζει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, υπουργός Εργασίας, Παιδείας και Θρησκευμάτων Απόστολος Κακλαμάνης.
·        Κορμό έχει τους ¨Προλόγους¨ που έχουν γράψει, σε δώδεκα από τα βιβλία του, επίλεκτα στελέχη της ελληνικής κοινωνίας.   
·        Αποτελείται από ογδόντα (80) έγχρωμες σελίδες, περιλαμβάνει δε και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με πολιτισμικά στοιχεία.


Στην έκδοση ενός νέου βιβλίου, που έχει τίτλο ¨Πρόλογοι¨, προχώρησε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο οποίος αναφέρει τα εξής:
«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά από το γεγονός ότι δώδεκα βιβλία μου, που έχουν εκδοθεί τα προηγούμενα χρόνια, τα έχουν προλογίσει – με κείμενα τα οποία είχα φροντίσει να καταχωρηθούν στις πρώτες σελίδες τους – διακεκριμένοι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών: Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κύριος Ιερώνυμος Β΄, οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι Δημήτρης Τραυλός – Τζανετάτος (καθηγητής του Εργατικού Δικαίου), Θεόδωρος Θεοδώρου (λέκτορας Εργατικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Humbold του Βερολίνου), Ανδρέας Λοβέρδος (καθηγητής Νομικής Σχολής), Γιώργος Παπανικολάου (καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής), Κώστας Γεωργουσόπουλος (επίτιμος διδάκτωρ Τμήματος Θεατρικών Σπουδών), Ηλίας Μαργιωλάκος (καθηγητής Πολυτεχνείου Αθηνών), ο παγκοσμίου φήμης συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και διευθύνων σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος, η γ.γ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η έφορος Αρχαιοτήτων Βοιωτίας Αλεξάνδρα Χαραμή, ο πρώην υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Πέτρος Ευθυμίου και ο βουλευτής Λακωνίας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Την ίδια χαρά και τιμή νιώθω όταν βλέπω ότι και πολλά άλλα διακεκριμένα πρόσωπα της πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της χώρας μας, είχαν πάρει μέρος στα ¨πάνελ¨ των δημοσίων εκδηλώσεων παρουσίασης αυτών των βιβλίων μου (στην Αθήνα, τη Θήβα, τη Λιβαδειά και την Αλίαρτο), και είχαν μιλήσει από στήθους (δηλαδή χωρίς κείμενα) με θερμά λόγια για τα βιβλία μου αυτά: ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας, τότε υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο παγκοσμίου φήμης ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Μακρής, η τότε περιφερειάρχης και μετέπειτα βουλευτής της Ν.Δ. Έλσα Παπαδημητρίου, ο τότε πρόεδρος του ¨ΣΥΝ¨ Νίκος Κωσταντόπουλος,  ο τότε υπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Κώστας Λαλιώτης, ο αείμνηστος δήμαρχος Λιβαδειάς Χρήστος Παλαιολόγου, η λαοφιλής ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση, ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ¨ΣΥΝ¨ Φώτης Κουβέλης, ο αείμνηστος δημοσιογράφος, διευθυντής της εφημερίδας ¨Ελευθεροτυπία¨, Σεραφείμ Φυντανίδης, ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Θόδωρος Πάγκαλος, η ζωγράφος Μαρία Γιαννακάκη, ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, η τότε υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου και ο τότε δήμαρχος Θηβαίων Νίκος Σβίγγος.
Θα ήταν παράλειψή μου αν δεν ανέφερα ότι, ειδικά για το βιβλίο μου ¨Στα Άδυτα Οκτώ Ιερών του Ελληνισμού¨, ήρθαν από την Αθήνα στη Θήβα και μίλησαν ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)  Κώστας Ασκούνης, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και διευθύνων σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών Κώστας Πυλαρινός».
Από τη μεριά του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης προλογίζει το βιβλίο σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Στις σελίδες του νέου βιβλίου του, ο Γιώργος Κατσιμπάρδης, δείχνει ότι εξακολουθεί να οραματίζεται ένα φωτεινό ελληνικό αύριο, ακόμα και στη σημερινή παρακμή, όπως εμφανίζεται και μέσα από τα ¨μάτια¨ της κριτικής σημαντικών ανθρώπων που κρίνουν και αξιολογούν τόσο τα βιβλία του όσο και τον ίδιο το δημιουργό τους.
Οι ¨Πρόλογοι¨ του Γιώργου Κατσιμπάρδη αναδεικνύουν την ουσία της συγγραφικής προσπάθειας: τον διάλογο. Τον διάλογο του σχολιαστή με το κείμενο, του αναγνώστη με το περιεχόμενο.
Οι ίδιοι οι Πρόλογοι ¨προσκαλούν¨ στην ανάγνωση και των δώδεκα (12) βιβλίων του.
(…) έχουμε σήμερα την ανάγκη από υποδείγματα αντίστασης και προσφοράς τόσο ολοκληρωμένης δράσης, όσο το παράδειγμα του Γιώργου Κατσιμπάρδη. Αυτού του ξεχωριστού ανθρώπου που τον γνώρισα είτε στις αίθουσες των Δικαστηρίων, ως νέο δικηγόρο υπερασπιζόμενο τα δικαιώματα εργαζομένων, είτε στα πάνελ δημοσίων παρουσιάσεων των βιβλίων του, που μας έχουν εκπλήξει, είτε στα έδρανα του Κοινοβουλίου, ως πνευματώδη ρήτορα και άριστο νομοθέτη, είτε στην Κυβέρνηση και στα συλλογικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, τολμηρό και πάντα δημιουργικό».
Πρέπει να σημειωθεί ότι για την έκδοση αυτού του βιβλίου βοήθησαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο ΣΕΓΑΣ, ο πρώην συμβολαιογράφος και υποθηκοφύλακας Θηβών Γιώργος Γεωργούσης, ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Μάμαλης, ο λογιστής, μέλος της ΕΟΕ Αριστείδης Μπόβαλης και ο εκτελωνιστής, πρώην δήμαρχος Αλιάρτου Νίκος Παλμές. 

Το βιβλίο διατίθεται, αντί 14ων ευρώ, στην Αθήνα από το βιβλιοπωλείο νομικών εκδόσεων του Αντώνη Σάκκουλα (οδός Σόλωνος 86, τηλ. 210-3623743), στη Θήβα από τα βιβλιοπωλεία της Δήμητρας Αναδιώτη (οδός Αγγελίδη 8, τηλ. 22620-28142) και του Αναστάσιου Σαμιώτη (οδός Αυλίδος 5, τηλ. 22620-24544), και στη Λιβαδειά από το βιβλιοπωλείο του Νίκου Λαμπρόπουλου (οδός Πεσόντων Μαχητών 47, τηλ. 22610-23136).
    
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΑΜΨΕ !!! ΤΟΥ ΑΣΤΡΟ !!! ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΒΟΙΩΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΚΑ ΜΠΙΣΤΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ '' ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΘΗΒΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ '' ΣΤΟ HOTEL ANGELINA ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ !!!

HOTEL ANGELINA , ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε στον ηλιόλουστο υπαίθριο χώρο του γραφικού HOTEL ANGELINA πού βρίσκεται στους πρόποδες τού Κιθαιρώνα των Ιστορικών Πλαταιών τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων , η Εκδήλωση κοπής τής Βασιλόπιτας τού Πολιτιστικού Συλλόγου '' ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ '' , με Χορηγούς Επικοινωνίας τα Ιστολόγια ΘΗΒΑSPOR και 
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ , παρουσία πολλών φίλων τού Συλλόγου .
Τιμώμενο πρόσωπο τής Εκδήλωσης ήταν ο Διεθνούς Φήμης Βοιωτός Ευεργέτης , Δάσκαλος , Πατέρας τής Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Λουκάς Μπισταράκης , ο οποίος ταξίδεψε από την Ελβετία προκειμένου να παρευρεθεί στην Εκδήλωση .
Ο Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής καλωσόρισε το κοινό και το Τιμώμενο Πρόσωπο τής Εκδήλωσης τον Διεθνούς Φήμης , Βοιωτό  Ευεργέτη , Πατέρα , Δάσκαλο τής Ελληνικής Ναυαγοσωστικής κ. Λουκά Μπισταράκη ,   εκ μέρους τού Διοικητικού Συμβουλίου τού Συλλόγου και προσκάλεσε για χαιρετισμό τής Εκδήλωσης την Αντιπρόεδρο τού Συλλόγου κα Μαρία Νέλα , και τον Διαχειριστή τού Ιστολογίου ΘΗΒΑSPOR κ. Σίλα Παύλου .
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή τής Βασιλόπιτας τού Συλλόγου , από τούς κ.κ. Γιώργο Πέππα ( Πρόεδρος τού Συλλόγου ) , Μαρία Νέλα ( Αντιπρόεδρος τού Συλλόγου ) , Δημήτρη Σοβατζή ( Διαχειριστής τού Ιστολογίου ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ) , Σίλα Παύλου
 ( Διαχειριστής τού  Ιστολογίου ΘΗΒΑSPOR ) .
Τιμητικές Απονομές προς το Τιμώμενο Πρόσωπο τής Εκδήλωσης κ. Λουκά Μπισταράκη στη συνέχεια επέφεραν συγκινήσεις , πού έκαναν αίσθηση .
Συγκεκριμένα : Tο  '' ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ '' με τον Ταμία του κ. Βασίλη Μέξη , πρόσφερε στον κ. Λουκά Μπισταράκη Κάδρο τής Αρχαίας Βοιωτίας , και το Βιβλίο των 88 Αρχαίων Πόλεων τής Βοιωτίας .
O Διαχειριστής τού Ιστολογίου ΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ κ. Δημήτρης Σοβατζής πρόσφερε στον κ. Λουκά Μπισταράκη  Αναμνηστικό Κάδρο τής Αρχαίας Καδμείας , και Συλλεκτικό Λεύκωμα με θέμα την πορεία τού  Νερού από τήν Αρχαιότητα  .
O Διαχειριστής τού Ιστολογίου ΘΗΒΑSPOR κ. Σίλας Παύλου  πρόσφερε στον κ. Λουκά Μπισταράκη Αναμνηστική Πλακέτα .

Τίμησε με την παρουσία του την Εκδήλωση ο έγκριτος Θηβαίος Δικηγόρος κ. Δημήτρης Μπάκας .

*** Πλούσιο Γεύμα με ψητά και ντόπιο κρασί προς όλους τούς παρευρισκόμενους , ζωντανή Μουσική , γλέντι κέφι και χορός επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την όλη Εκδήλωση που είχε Τιμώμενο Πρόσωπο μία Μεγάλη Φυσιογνωμία τής Βοιωτίας πού την έχει προβάλει χρόνια τώρα σε όλο τον Πλανήτη τον  Διεθνούς Φήμης , Βοιωτό  Ευεργέτη , Πατέρα , Δάσκαλο τής Ελληνικής Ναυαγοσωστικής κ. Λουκά Μπισταράκη .

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com









ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ !!! ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ !!!

ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ '' ΤΖΑΚΙ '' Σ.Σ. ΘΗΒΑΣ
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα , μετά την μεγάλη νίκη του ΑΟ Η ΘΗΒΑ στο ντέρμπι τής κορυφής τής Α ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας με 1 - 0 επί τού ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , στο Κοσμικό Κέντρο '' ΤΖΑΚΙ '' τής Θήβας η Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα τής Ομάδας .
Ο Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης κ. Δημήτρης Σοβατζής καλωσόρισε το κοινό εκ μέρους τού Διοικητικού Συμβουλίου τής Ομάδας , ευχαριστώντας όλους τούς Χορηγούς τής Ομάδας για την υποστήριξη τους ,  προτρέποντας το κοινό να χειροκροτήσει τούς παρευρισκόμενους Ποδοσφαιριστές και τον Προπονητή τής Ομάδας κ. Γιώργο Λάμπρου για την μεγάλη τους Νίκη στο Βοιωτικό Ντέρμπι , οι οποίοι κυριολεκτικά αποθεώθηκαν .
Στη συνέχεια προσκάλεσε  να χαιρετίσουν την Εκδήλωση τον Αντιπρόεδρο τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Κώστα Χαλβατζή , και τον Δήμαρχο τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου .
Τιμητικές Απονομές σε πρωταγωνιστές τής Ιστορίας τής Ομάδας , στη συνέχεια δημιούργησαν όμορφη συγκινητική ατμόσφαιρα .
Συγκεκριμένα , τιμήθηκαν με Αναμνηστικές Πλακέτες οι κ.κ. :
Δημήτρης Πέτρου  , Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής ( Την απονομή έκανε ο Προπονητής τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Γιώργος Λάμπρου )
Ανδρέας Χατζησταμάτης , Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής ( Την απονομή έκανε ο Ταμίας τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Δημήτρης Μπαρακάκος )
Θανάσης Κατσέλης , Χορηγός τής Ομάδας ( Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Θανάσης Βυλλιώτης )
Βάσω Κοροπούλη , τέως Πρόεδρος τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ ( Την απονομή έκανε ο Ιατρός τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Γιάννης Γαβριατόπουλος )
Ανέστης Τσακίρογλου , Αθλητικογράφος τής ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τής Ιστοσελίδας TOPIKO 24.GR
( Την απονομή Βιβλίου τής Ιστορίας τού Βοιωτικού Ποδοσφαίρου έκανε το Μέλος τού Δ.Σ. τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κα Μαρία Μαυρίδη 

Ο Αρχηγός τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ Νίκος Ευθυμίου , ευχαρίστησε όλο τον κόσμο πού υποστηρίζει , την φετινή προσπάθεια τής Ομάδας για την πολυπόθητη επάνοδο 9 χρόνια μετά στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία .

Τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση  οι κ.κ. :
Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου
Αντιδήμαρχος τού Δήμου Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης
Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Δήμου Θηβαίων κ. Θανάσης Κοκοντίνης
Δημοτικοί Σύμβουλοι : κ.κ.  Ιουλία Κοντού , Γιώργος Γεωργακόπουλος , Γρηγόρης Παπαβασιλείου 
Περιφερειακοί Σύμβουλοι : κ.κ. Γιώργος Ψυχογιός , Γιώργος Αναστασίου
Προϊσταμένη τού Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κα Ντίνα Ζαμπάκου
Τέως Πρόεδρος τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Γιάννης Κοροπούλης
Πρόεδρος τής Ένωσης Μικρασιατών Θήβας κ. Γιώργος Γελέκας
Μέλη τού Δ.Σ. τού Συλλόγου Γυναικών Θήβας '' ΙΣΜΗΝΗ ''

*** Την Εκδήλωση κάλυψαν οι Εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.  κ.κ. :
Ανέστης Τσακίρογλου , Αθλητικογράφος τής ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τής Ιστοσελίδας TOPIKO 24.GR
Κώστας Χρόνης , Εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Βαγγέλης Μακρής , Φωτορεπόρτερ  τού Ιστολογίου '' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ''
Δημήτρης Σοβατζής , Δημοσιογράφος ,Διαχειριστής  τού Ιστολογίου '' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ''
και συνεργάτης τής Εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γιώργος Θανάσου , Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com








ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com







Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ !!! Η ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ !!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ 
ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ
Εφέσου 10 , Προσφυγικός Συνοικισμός Θηβών
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Αρμόδιος : Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com
Τηλ. : 6973466592                   Θήβα 26 Φεβρουαρίου 2016
                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα Εορταστικό η Εκδήλωση κοινής κοπής
 τής Βασιλόπιτας δύο Αδελφικών Συλλόγων , τής ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ
 και τού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ τού
 ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ , στο κοσμικό κέντρο '' ΤΖΑΚΙ ''
στον Σ.Σ. τής Θήβας .
Ο Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής ,
 καλωσόρισε το κοινό εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων ,
 με Ευχές για το Νέο Έτος , δίνοντας τον λόγο για χαιρετισμούς στον 
Αντιπρόεδρο τής ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ κ. Μανώλη Βαβουράκη  ,
 και το Επίτιμο Μέλος τού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
 & ΦΙΛΩΝ τού  ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ , τέως Δήμαρχο τού
 Καποδιστριακού Δήμου Θηβαίων , Ιατρό κ. Νίκο Σβίγγο .
Στη συνέχεια έκοψαν την βασιλόπιτα τής ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ
 ο Αντιπρόεδρος της κ. Μανώλης Βαβουράκης  μαζί με το Μέλος 
τού Δ.Σ. κ. Χάρη Χριστόπουλο .
Ενώ την Βασιλόπιτα τού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
 & ΦΙΛΩΝ τού  ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ έκοψαν από κοινού ,
 ο Πρόεδρος κ. Κώστας Αριάνογλου ,  ο Γενικός Γραμματέας
 κ. Δημήτρης Σοβατζής και το Επίτιμο μέλος κ. Νίκος Σβίγγος .
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ
 ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ
τίμησε με Αναμνηστική Πλακέτα τον 4 φορές Πρωταθλητή Ελλάδος ,
 Μέλος τής Εθνικής Ελλάδος και Παγκόσμιο Αεραθλητή Απόστολο
 Μαυροθαλασσίτη , για τις τεράστιες επιτυχίες του , εντός και εκτός
 Ελλάδος αγωνιζόμενος στους Αιθέρες , τιμώντας και την Θήβα ,
 αφού είναι μέλος τής 
 ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ από το 2013 .
Την Απονομή έκαναν από κοινού  ο Πρόεδρος κ. Κώστας Αριάνογλου , και 
ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Σοβατζής .
Συγκινημένος ο Απόστολος Μαυροθαλασσίτης ευχαρίστησε , τον ΣΥΛΛΟΓΟ
 ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ τού  ΙΩΝΙΚΟΥ
 ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ για την Τιμητική Απονομή. 
Θα πρέπει να αναφερθεί ,  ότι αυτά τα χρόνια πού αγωνίζεται με την
 ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ , εντός και εκτός Ελλάδος είναι ο πρώτος
 Σύλλογος τής Θήβας πού τον τιμά για την Αεραθλητική  του Δράση .
Το κοινό τον καταχειροκρότησε , γιατί ο Απόστολος Μαυροθαλασσίτης
 είναι το Ζωντανό Παράδειγμα ενός Ανθρώπου πού όταν έχει δύναμη 
ψυχής , πάθος  και θέληση μπορεί να πετύχει πολλά , και στον
 Αεραθλητισμό  , παρά τα όποια κινητικά προβλήματα του .
Τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση και οι κ.κ. :

Δημοτικός Σύμβουλος τού Δήμου Θηβαίων κ. Σταμάτης Χαλβατζής 
Δημοτικός Σύμβουλος τού Δήμου Θηβαίων κ. Κώστας Βενιζέλος
Πρόεδρος τής ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ κ. Νίκος Αντωνίου
Πρόεδρος τής Ένωσης Μικρασιατών Θήβας κ. Γιώργος Γελέκας
Έφορος Τμημάτων τής  Ένωσης Μικρασιατών Θήβας κ. Βασίλης Σβίγγος 
Νομικός Σύμβουλος τής ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΘΗΒΩΝ , Δικηγόρος
 κ. Σωτήρης Καραμαγκιώλης
Πρόεδρος τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ  κ. Γιώργος Μακρής
Προπονητής Ακαδημιών ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ κ. Στάθης Μακρής 
Αθλητικογράφος κ. Σίλας Παύλου

Πλούσιο Δείπνο , κέφι , γλέντι και χορός ολοκλήρωσαν μέσα
 σε κλίμα αισιοδοξίας για το Νέο Έτος την όλη Εκδήλωση .

*** O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ
 ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ευχαριστεί τον Σύλλογο Γυναικών Θήβας 
'' ΙΣΜΗΝΗ '' που υποστήριξε σαν Χορηγός την Εκδήλωση .

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΓΕΙΑ !!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ
 ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων 
Δημήτρης Σοβατζής 
Email:sovdim@hotmail.com




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων 
Δημήτρης Σοβατζής 
Email:sovdim@hotmail.com