Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ !!!

Ένα κράτος με μεγάλη τεχνολογία αλλα στο βάθος ανωμαλία και σοδομισμός

Το κράτος δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύει τις σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε αδέλφια διαφορετικού φύλου.
Αυτή είναι η πάγια θέση του Συμβουλίου Ηθικής της Γερμανίας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο
προτείνει την αποποινικοποίηση της αιμομιξίας.

Σε μία προσπάθεια να πείσει για την ακύρωση του νόμου – κάτι στο οποίο η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκερ δίνει ελάχιστες πιθανότητες – το γερμανικό Συμβούλιο επιμένει πως είναι μύθος ότι τα παιδιά μεταξύ αδελφών παρουσιάζουν γενετικές ανωμαλίες. Υποστηρίζει μάλιστα ότι με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να απαγορευτεί διά νόμου η τεκνοποίηση και στα ζευγάρια τα οποία δεν έχουν μεν συγγενική σχέση αλλά έχουν αυξημένες πιθανότητες να φέρουν στον κόσμο παιδιά με γενετικά προβλήματα.

Η παρέμβαση έγινε με αφορμή περιστατικό αιμομιξίας στη Σαξονία. Το ζευγάρι μεγάλωσε ξεχωριστά και γνωρίστηκε όταν ο Πάτρικ ήταν ενήλικος ενώ η Σούζαν 16 ετών. Απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων τα δύο παρουσιάζουν αναπηρία. Ο Πάτρικ καταδικάστηκε σε τριετή κάθειρξη για αιμομιξία και απέτυχε επανειλημμένως να ανατρέψει την ετυμηγορία από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η αιμομιξία παραμένει παράνομη στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Το ζήτημα εξακολουθεί να αποτελεί παντού σε πολλές κοινωνίες. Στις ΗΠΑ άρχισαν να συζητούν περισσότεροι τις αιμομικτικές εμπειρίες τους, μετά τη δεκαετία του ’80 αφότου επώνυμοι μίλησαν ανοιχτά για τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες. Ανάμεσά τους η τηλεπαρουσιάστρια Οπρα Γουίνφρι, η οποία είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια εκπομπής της το 1986 πως όταν ήταν εννιά χρονών βιάστηκε από θείο της, καθώς και η Ροζάν Μπαρ, η οποία είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 1991 ότι ήταν θύμα αιμομιξίας και είχε κατηγορήσει αμφότερους τους γονείς της.