Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ !!! ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ...

Η απόρρητη έκθεση της ΕΛ. ΑΣ. για τους ιμάμηδες της Αθήνας - Ιεροκήρυκες καλούν σε πόλεμο κατά των «αποστατών του Ισλάμ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η«Καθημερινή της Κυριακής» υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές για κηρύγματα μίσους σε άτυπους χώρους προσευχής μουσουλμάνων στην Αττική περιλαμβάνονται σε πρόσφατη,διαβαθμισμένη έκθεση των «ειδικών»υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ..
Σε αυτήν υπάρχουν στοιχεία για ιεροκήρυκες που καλούν σε πόλεμο ενάντια στους «αποστάτες του Ισλάμ», καθώς και φανατικούς μουσουλμάνους, που στην καθιερωμένη προσευχή της Παρασκευής εκφράζονται ανοιχτά υπέρ του Ισλαμικού Κράτους και επικροτούν τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.
Παράλληλα, στην έκθεση έχουν αποτυπωθεί πληροφορίες από πηγές που χαρακτηρίζονται υψηλής αξιοπιστίας για διασυνδέσεις των επικεφαλής ορισμένων λατρευτικών χώρων με δίκτυα που διευκόλυναν τη μετακίνηση ισλαμιστών «μαχητών» από χώρες του Μάγκρεμπ στη Συρία και στο Ιράκ μέσω Ελλάδας, για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους.
Γίνεται επίσης μνεία για διασυνδέσεις ορισμένων άτυπων τζαμιών με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα -οργάνωση του πολιτικού Ισλάμ που έχει για σύνθημά της «τζιχάντ είναι ο δρόμος μας και έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική από τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όχι όμως τις ΗΠΑ και την Ε.Ε.».
Τα πληροφοριακά δεδομένα για τους άτυπους χώρους προσευχής του Λεκανοπεδίου βρίσκονται σε γνώση της Αντιτρομοκρατικής, των Διευθύνσεων Ασφαλείας Πληροφοριών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).
Η έκθεση συντάχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες από «ειδική» υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. και έχει χαρακτηριστεί «άκρως απόρρητη». Σε αυτήν έχουν αποτυπωθεί πληροφοριακά δεδομένα για τους πάνω από 80 άτυπους χώρους προσευχής που λειτουργούν στον νομό Αττικής, κυρίως όμως για ορισμένα αυτοσχέδια τζαμιά εντός του Λεκανοπεδίου (δεν υπερβαίνουν τα δέκα), τα οποία ιμάμηδες και ορισμένοι πιστοί επικροτούν τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη και εκφράζονται θετικά για το Ισλαμικό Κράτος.