Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΟΥ !!!



Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ
Ζούμε σε μια εποχή και μια κοινωνία που έχει βάλει στην κορυφή των ιδανικών της το κέρδος χωρίς κανένα όριο και κανένα ενδοιασμό…Αυτή η ίδια η κοινωνία που ζει ο μοντέρνος καταναλωτής, γιατί ο άνθρωπος είναι καταναλωτής σε πρώτη θέση και σε δεύτερη θέση είναι άνθρωπος ή μια ελευθερη οντότητα με επιλογές.
Αυτός λοιπον ο καταναλωτής θα πληρώνει την πλαστική σακούλα σύμφωνα με τον προστάτη του, την ΕΕ με τις συμφεροντολόγικες ιδέες της να προστατέψει την φύση και τον πλανήτη από ποιον όμως;;;
Φυσικά από τον καταναλωτή!!!
Ο καταναλωτής είναι η αιτία της εξάπλωσης της πλαστικής σακούλας που σκοτώνει τα θαλάσσια είδη, μολύνει τους ωκεανούς, δολοφονεί τα θαλάσσια πουλιά, γεμίζει τις θάλασσες με 8 τόνους πλαστικού βουνού το χρόνο και τελικά με τις αρνητικές επιπτώσεις του στα θαλάσσια είδη, το θάνατο του καταναλωτή που ζει από την αλεία…
Ο καταναλωτής πληρώνει στο εξωτερικό 0,10 λεπτά αν θέλει τα ψωνάκια του σε πλαστικές σακουλες αντί να τις απαγορέψει τελείως. Τόση υποκρισία χαρακτηρίζει τους συμφεροντολόγους του κέρδους στην ΕΕ. Από σήμερα, και καλή χρονιά να έχει ο καταναλωτής και στην Ελλάδα θα πληρώνει 3 λεπτά για την πλαστική σακούλα, αλλά περίμενε, από το 2019 θα πάει στα 7 λεπτά. Και κατά επέκταση πληρώνει τον θάνατο των παιδιών του και τον δικό του με τα πλαστικά βουνά που συνεχίζουν ασταμάτητα να παράγουν οι πολυεθνικοί βιομήχανοι.
Ποιος είναι όμως ο αίτιος για την εξάπλωση της πλαστικής βαρβαρότητας με θύματα όλα τα φυσικά όντα μέσα και έξω από την θάλασσα;
Το κορόιδο ο καταναλωτής!!! Έτσι υποστηρίζουν οι προγραμματιστές του νου επιβάλοντας μια νέα βρώμικη φορολογία με έντεχνο τρόπο. Η μηχανή προπαγάνδας, τα ΜΜΕ, κάνουν το έργο τους και αναπαράγουν την ευθύνη του καταναλωτή ενοχοποιώντας την συμπεριφορά του.
Σαν υπεύθυνο κορόιδο που είναι, πρέπει να πληρώσει τα βουνά πλαστικού που πλέουν στους ωκεανούς…ποιο κατάλληλο κορόιδο από τον καταναλωτή δεν υπάρχει και για αυτό θα πληρώνει και τα πλαστικά που κατασκευαζουν οι βιομήχανοι και πουλάνε τα σουπερμάρκετ για 3 λεπτά. Πρόσεξε όμως ότι σου κάνουν και έκπτωση γιατί σε άλλες χώρες έχει 10 λεπτά, και προγραμματίζουν την μάζα για το επόμενο έτος φορολογίας με 7 λεπτά ανά τεμάχιο πλαστικού θανάτου.
Σε 3 χρόνια η τιμή του πετρελαίου μπορει να είναι απλησίαστη με αποτέλεσμα να σε χρεώνουν 30 λεπτά την σακουλίτσα που δεν πρόκειται τα επόμενα χρόνια να απαγορέψουν γιατί τα συμφέροντα των αφεντικών ζυγίζουν περισσότερο από τα ψαράκια και τους ψαράδες.
Αν δεν ήσουν καταναλωτής, αλλά ήσουν ένας ελεύθερος πολίτης με ιδανικά και ελευθερίες θα είχες καταφέρει τους βιομήχανους να σταματήσουν την παραγωγή πλαστικού θανάτου και τους ιδιοκτήτες των σούπερμαρκετ που κερδίζουν βουνά με δικό σου χρήμα, θα τους υποχρέωνες να πληρώσουν κάθε κόστος για να σε έχουν πελάτη με ελευθερες επιλογές. Όπως λογικά θα έπρεπε να ήταν οι κανόνες σε μια υγιή και όχι πλαστική κοινωνία.
Αν πας για ψώνια μην τους αφήσεις να σε περάσουν για ψώνιο!
Καλή χρονιά να έχουμε όλοι οι ελευθεροι Έλληνες μέσα στους επόμενους μήνες!!!
KORAKS