Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ !!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ !!!

Αποκάλυψη: Η παρέμβαση του Αγίου Όρους για τους Έλληνες στρατιωτικούς στον Πούτιν

Η παρέμβαση του  Αγίου Όρους που ζητούσε από τον Ρώσο πρόεδρο να μιλήσει στον Ερντογάν για το ζήτημα των Ελλήνων στρατιωτικών
Κι ενώ το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από ελληνικής πλευράς, όσο και από ευρωπαϊκής,πλέον αποκαλύπτεται ότι με το θέμα έχει ασχοληθεί και το Άγιο Όρος.
Μετά τα λόγια του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή για την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών, πλέον, όπως φαίνεται, το Άγιο Όρος ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα και με ζωηρό ενδιαφέρον για την αποφυλάκιση των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή, αναμιγνύοντας και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τ/σ ΑΝΤ1, στις 31 Μαρτίου η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους έστειλε επιστολή προς το Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην οποία πέραν των θερμών ευχών και συγχαρητηρίων για την επανεκλογή του, του ζητήθηκε να μεσολαβήσει προς τον Τούρκο ομόλογο του, στη συνάντηση που είχαν ύστερα από τρία εικοσιτετράωρα στην Άγκυρα  για να τελειώσει η κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Πριν από λίγες μέρες έφτασε η απάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιο Όρος. Ρώσος διπλωμάτης μετέφερε στην Ιερά Μονή Παντελεήμονος (ρωσική μονή) προφορικά τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Βλαντιμίρ Πούτιν προς την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, για τις ευχές που έλαβε για την νέα του θητεία.
Πέραν αυτού, ο Ρώσος Πρόεδρος ενημέρωσε την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους πως στη συνάντηση που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έθεσε το ζήτημα της κράτησης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Και το γεγονός ότι ο Σουλτάνος αξιοποιεί τους Έλληνες στρατιωτικούς για προεκλογική φιέστα, φαίνεται ξεκάθαρα, με τελευταίο παράδειγμα την φωτογραφική διαπόμπευσή τους κατά την μεταγωγή τους.

https://www.thepressroom.gr/ellada/apokalypse-e-parembase-toy-agioy-oroys-gia-toys-ellenes-stratiotikoys-ston-poytin