Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΣΟΥΠΕΡ !!! Ο Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 3 - 1 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ ΄ ΕΘΝΙΚΗ !!!


Παρνασσός-4-300x192
ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ !!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΣΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ 3 - 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγάλη και σημαντική νίκη πέτυχε ο Παρνασσός στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αράχωβας πραγματοποιώντας και σπουδαία εμφάνιση κέρδισε 3-1 τη Χαλκίδα και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναυπλιακού πέρασε στην 7η προνομιούχο θέση και μάλιστα ξέφυγε από την ομάδα του Ναυπλίου τρεις βαθμούς μπροστά δείχνοντας πλέον οτι τα πάντα μπορεί να γίνουν κι αν συνεχίσει έτσι τότε είναι σίγουρο οτι μπορεί να παραμείνει στη νέα Γ” Εθνική που θα συσταθεί από του χρόνου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα κατάφεραν και να ανατρέψουν το σκορ αφού η ομάδα της Χαλκίδας προηγήθηκε. Και ακόμη και όταν έμεινε με δέκα παίκτες μετά το 3-1 εν τούτοις η ομάδα του Γιάννη Πούλου κατάφερε να κάνει σωστή διαχείριση του αγώνα και να φθάσει έτσι στη μεγάλη νίκη.
Μόλις στο 7* οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν όταν ο Καφαντάρης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ρου Δημητρά κάνοντας το 0-1. Η αντίδραση του Παρνασσού ήταν άμεση και στο 17* κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 1-1 όταν ο Παπαχαραλάμπους έκανε τη σέντρα και ο Καραμπάς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 22* σε σέντρα του Καβρούζου ο Καλλέργης σε θέση βολής έπιασε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά ο γκολκίπερ της Χαλκίδας απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα.
Στο 35* ο Παπαχαραλάμπους με απ” ευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε έτσι το 2-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν περισσότερο δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας φυσικά να καθαρίσουν ξέροντας οτι μια νίκη θα ήταν σημαντική. Και αφού έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με τον Καλλέργη (46*, 51*, 55*) στο 62* πέτυχαν το τρίτο γκολ «κλειδ’ωνοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Ο Ανδρέας Μαρτιναίος βρήκε τον Καλλέργη και αυτός με πλασέ  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-1.
Στο 65* οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσώνη αλλά από κει και πέρα έκαναν σωστή διαχείριση του αγώνα και πήραν δικαιότατα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Παρνασσός: Δημητράς, Καβρούζος (89* Λύτρας), Παπαχαραλάμπους, Τσώνης, Γκαλαμέλος Κ., Διβόλης, Αλαφογιάννης, Μίχας, Καλλέργης (80* Κατσικογιάννης), Μαρτιναίος (55* Μαχαίρας), Πολούκι.
Πούλος Γιάννης: » Θέλω πρώτα απ” όλα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν και τη νίκη που πέτυχαν. Ήταν για μας μια πολύ σημαντική και σπουδαία νίκη. Αν και δεχθήκαμε πρώτοι γκολ καταφέραμε να αντιδράσουμε γρήγορα, να ισοφαρίσουμε και να κλείσουμε το ημίχρονο και με ένα δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη ήμασταν πολύ καλύτεροι, βρήκαμε χώρους και κατορθώσαμε να πετύχουμε και το τρίτο γκολ. Μετά την αποβολή καταφέραμε να κάνουμε σωστή διαχείριση και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».
Bαθμολογία και αποτελέσματα της αγωνιστικής στον 7ο όμιλο τής Δ ' Εθνικής Κατηγορίας 


Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου – Πέλοπας Κιάτου 1 - 3
Πανναυπλιακός – Πανελευσινιακός 0 - 1
Παρνασσός – ΑΟ Χαλκίς 3 - 1
Πορτοχελιακός – Ένωση Ερμιονίδας 0 - 6
Μανδραϊκός – Παναργειακός 2 - 0




Βαθμολογία




1 Ένωση Ερμιονίδας 16                   37
2 Πανελευσινιακός 16                  36
3 Μανδραϊκός               16                 33
4 Παναργειακός             16                29
5 Πέλοπας Κιάτου        17                 25
6 Χαλκίδα                    17                   23
7 •Παρνασσός               17                  21
8 Πανναυπλιακός 16                   18
9 Λουκίσια                  16                 13
10 Ευβοϊκός Αγ. Νικ   17                    8
11 Πορτοχελιακός     16                       5





Επόμενη Αγωνιστική
Πέλοπας κιάτου - Πανελευσινιακός
ΑΟ Χαλκίς - Ευβο'ι'κός
Ενωση Ερμιονίδας - Παναυπλιακός
Παναργειακός - Πορτοχελιακός
Μανδραικος- ΑΟ Λουκισίων

Ρεπο :  Α.Σ.Α.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com