Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ ΄΄ ΙΣΜΗΝΗ ΄΄ !!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ ¨ΙΣΜΗΝΗ¨

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/10/2013
1.     Στις 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Προσκύνημα μετά από επιθυμία των μελών μας στον Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας που βρίσκονται τα ¨Ιερά Λείψανα¨ της στη Βάστα Αρκαδίας.
2.     Στις 5 & 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επανεξέταση της Μαστογραφίας. Δυο γκρουπ  των 30 Γυναικών θα συμμετέχουν κατόπιν ειδοποιήσεως του Ογκολογικού Κέντρου Μαστού « Άγιοι Ανάργυροι»
3.     Στις 10 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ στο ΄Αρχονταρίκι¨ του  Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης που βρίσκεται στο Ύπατο, θα πραγματοποιήσουμε ¨ΚΑΜΠΑΝΙΑ¨ εν όψει της ¨Παγκόσμιας Ημέρας του Διαβήτη¨ (που είναι στις 14 Νοεμβρίου). Θα γίνει ομιλία από τον ειδικό Ενδοκρινολόγο – Διαβητολόγο  Κον Νικόλαο Μυτακίδη. Θέμα : Σακχαρώδης Διαβήτης και οι επιπτώσεις του. Θα ακολουθήσουν μετρήσεις σακχάρου στους κατοίκους του χωριού. Συνδιοργανωτές μας θα είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, ο Σύλλογος Γυναικών Υπάτου, η Λέσχη ¨Αντιγόνη¨ της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης των LAIONS και η φαρμακευτική εταιρία BAYER που θα μας παρέχει τα αναλώσιμα για τις μετρήσεις.
4.     Στις 17 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30πμ  - 2:00 μ. στην αίθουσα ¨Αρμονία¨ του Συνεδριακού Κέντρου θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη Γενική Συνέλευση και ταυτόχρονα θα γίνουν οι Αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Θαλασσινού Μαρία