OI AKΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2007

OI AKΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2007

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΤΑΙ !!! ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ ΝΕΑΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΛΑΣ !!!


Μήλον τής Έριδος !!! για Ιστορικές Ποδοσφαιρικές Ομάδες είναι ο νεαρός 21 χρονος φέρελπις Ευβοιώτης στην καταγωγή , Τερματοφύλακας Γιώργος Μπαρόλας , ο οποίος διακρίνεται για τα πλούσια σωματικά και φυσικά προσόντα πού διαθέτει , ενώ για το Ποδοσφαιρικό του Ταλέντο , έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια πολλοί Επώνυμοι τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου .
Ο Γιώργος Μπαρόλας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών τό 2003 στην Σχολή Ποδοσφαίρου τού Βαγγέλη Ντόβολη στα Κριεζά τής Εύβοιας , πού συνεργάζεται με τις Ακαδημίες τού ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ αγωνιζόμενος σε όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών μέχρι την Ομάδα τών Νέων .
Στη συνέχεια Μεταγράφηκε στον Α.Ο. Κοσκίνων τής Β' Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ευβοιας όπου ο Προπονητής του Γιώργος Μοιρώτσος , αξιοποίησε τό πολλά υποσχόμενο ταλέντο του , με φυσική συνέπεια , την πρόσκληση του στις Μικτές Εύβοιας Παίδων και Νέων , με Προπονητές τούς κ.κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη καί Σταύρο Σταθαρά .
ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Οι εμφανίσεις του με την φανέλα των Μικτών Ευβοίας κέντρισαν το ενδιαφέρον τού Ιστορικού Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ πού τον απέκτησε το 2009 και για τρεις Ποδοσφαιρικές Περιόδους αγωνίστηκε στα Πρωταθλήματα τής Δ' Εθνικής μέ Προπονητές τούς κ.κ. Γιώργο Ποδαρά και Τάσο Τασιόπουλο με βοηθό τον Δημήτρη Μαρκολέφα
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Οι Σπουδές στην Αθήνα έφεραν την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2012-13 και την Μεταγραφή στον Ιστορικό Ατρόμητο Πειραιά πού αγωνίστηκε στην Δ' Εθνική , διάφορες συγκυρίες και ένας τραυματισμός δεν τού επέτρεψαν να προσφέρει αυτά πού είχε οραματιστεί στον Ιστορικό Σύλλογο τού Πειραιά .
Το β' εξάμηνο τής Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2013 - 14 μεταγράφηκε και αγωνίστηκε στον Α.Ο. ΔΥΣΤΟΥ τής Α ' Ε.Π.Σ.Ευβοιας οπου πραγματοποίησε συγκλονιστικές εμφανίσεις !!! απασχολόντας πολλές φορές ευχάριστα με την απόδοση του τα Μ.Μ.Ε. τής Στερεάς Ελλάδας , ενώ δεν είναι υπερβολή το ότι παρά λίγο με τις συγκλονιστικές του εμφανίσεις θα κράταγε μόνος του τον Ιστορικό Α.Ο. ΔΥΣΤΟΥ στήν Α' Ε.Π.Σ. Ευβοιας .
Ο Γιώργος Μπαρόλας έχει συνεργαστεί επίσης σε επίπεδο Προπόνησης και καλλιέργειας τού Ταλέντου του με τούς καταξιωμένους Προπονητές Τερματοφυλάκων Τάκη Οικονομόπουλο , Αλέκο Ποστανίδη , Γιώργο Μουκέα , Παναγιώτη Κελεσίδη , Δημήτρη Γατόπουλο καί Ελευθερίου οι οποίοι εχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την Ποδοσφαιρική του Αξία .
*** Παρά το νεαρό τής ηλικίας του είναι μέλος τής Εθνικής Ελλάδος BEACH SOCCER , καί MYP σέ πολλά τουρνουά .
Έχει γεννηθεί στίς 7 Ιανουαρίου 1993 καί έχει ύψος 1, 85 .
Είναι ελέυθερος αυτή τήν εποχή καί διαπραγματεύεται τήν Μεταγραφή του σέ Ποδοσφαιρική Ομάδα μέ φιλοδοξίες καί στόχους δυναμικούς .


*** Τό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ο Δημοσιογράφος Διαχειριστής του Δημήτρης Σοβατζής και οι Συνεργάτες του εύχονται στον Γιώργο Μπαρόλα ότι το καλύτερο , διότι εκτός τής γνωστής Ποδοσφαιρικής του Αξίας , ο Χαρακτήρας του είναι ένα Διαμάντι πού στολίζει την Προσωπικότητα του .
ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ 2013 - 14 Α' Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com