Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

 

Πραγματευόμαστε μια πορεία ενός λαού ο οποίος έχει μια ομοιογένεια ως προς τους τρόπους αντίδρασης (απρόβλεπτος) , τότε, τώρα και στο διηνεκές. Φιλότιμος, με  έρωτα στην ελευθερία που τον έκανε να περιφρονεί τους κινδύνους. Εύστροφος, πολυμήχανος, φιλόξενος,  ερειστικός όταν ενοχλείται και όχι μόνο. 

Περιφρόνηση στον Θάνατο όταν αγωνίζεται υπέρ βωμών και εστιών.  Αυτά που του αναγνωρίζουμε σήμερα υπήρχαν ανέκαθεν όπως μαρτυρούν τα κείμενα που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας. Δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε εξονυχιστικούς ελέγχους και πολύπλοκες θεωρίες για ν' αποδείξουμε την συνοχή και συνέχεια της φυλής μας. Αποκαλυπτόμαστε αμέσως από την συμπεριφορά μας.  Είμαστε φτυστοί οι πρόγονοί μας.

Εάν όμως δεν πείθεστε τότε να σας πληροφορήσω ότι σε Ιταλικό Πανεπιστημιακό ίδρυμα έγινε εξέταση του D.N.A. από δείγματα οστών παλαιολιθικών, νεολιθικών, 
των χρόνων της μεγάλης ακμής του Ελληνισμού και σημερινά. Τα αποτελέσματα ήσαν πέρα για πέρα εκθαμβωτικά,  καμία διαφορά, καμία αλλαγή και ας μιλούν διάφοροι μίσθαρνοι επιστήμονες (κοινώς πουλημένοι) περί αλλοιώσεων  κ.λ.π.-κ.λ.π. Ο Όμηρος ονομάζει μια θεία ουσία η οποία υπάρχει στο αίμα των Ελλήνων  "Ιχώρ" . 

 Ο μεγάλος ανθρωπολόγος καθηγητής κ. Κούμαρης μετά από επισταμένες έρευνες διαπίστωσε ότι το αίμα του Έλληνα έχει την θαυμαστή ιδιότητα να αυτοκαθαρίζεται όταν  διασταυρωθεί με άλλο μέσα σε δύο γενιές. Σήμερα γνωρίζει η επιστήμη ότι στον ΄Έλληνα και μόνον ενυπάρχει το γονίδιο «Ε» με πολύ θαυμαστές ιδιότητες τις οποίες προσπαθούν να μεταλλάξουν-καταπνίξουν (προσοχή στα εμβόλια). Τίποτ' άλλο!

Τα ανθρωπομετρικά μας στοιχεία διαφέρουν των υπολοίπων ομοειδών ή και γειτονικών λαών. Είμαστε διαφορετικοί είμαστε μοναδικοί !  Ισως αυτό ανάγκασε τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πολύ διαβασμένο άνθρωπο-΄Ελληνα, να μας αποκαλέσει "ανάδελφο έθνος". ΄Οσο και αν ψαχτούμε, όσο και μεροληπτικά αν ερευνήσουμε, δεν θα βρούμε κάτι που να πλησιάζει μ' εμάς.
Εδώ όμως πρέπει να κάνουμε την αναγκαία διευκρίνηση.


 Υπάρχουν φυλές ή λαοί που δεν τους βάζει ο νούς μας οι οποίοι προέρχονται από εμάς (Ελληνογενείς). Μετά απ' όλα αυτά, είναι δυνατόν να δείχνει περίεργο, που επιβιώσαμε σε απόλυτα εχθρικά περιβάλλοντα; Μετά από υποδουλώσεις, οι Μογγολοτάταροι κατακτητές, μας χρησιμοποίησαν για την βελτίωση της ράτσας τους, με πολλούς και διάφορους τρόπους (παιδομάζωμα-Γενίτσαροι κ.ά.).

 Τι είμαστε λοιπόν; Πώς βρεθήκαμε εδώ γιατί μας εχθρεύονται σχεδόν όλοι (τώρα μας προέκυψαν και οι μαύροι). Πάει πουθενά το μυαλό μας; Είναι δυνατόν να είμαστε του κόσμου αυτού με την στενή πλανητική έννοια; Τι τους έχουμε κάνει τέλος πάντων; Απλά και μόνον τους φωτίσαμε! Δηλαδή να μετεξελιχθήκαμε από κατώτερα  βιολογικά είδη; Όχι βέβαια γιατί τότε θα έπρεπε η κατάσταση αυτή να συνεχιζόταν. Κάπου θα βρίσκαμε ένα όν σε ενδιάμεσο στάδιο και θα χτυπούσαν οι καμπάνες. Τι έχουμε όμως;

΄Εχουμε την θεία αποκάλυψη του Ποιμάνδρη στον Ερμή «Ο Δε πατήρ πάντων ων απεκύησεν άνθρωπον αυτώ όμοιον και παρέδωσεν αυτώ πάντα τα δημιουργήματα ...;»(203) Και όχι μόνο αυτό αλλά σε ερώτηση μαθητή του μήπως το ανθρώπινο είδος προέρχεται από εξέλιξη των ζώων, απάντησε ο Ερμής «..Ο άνθρωπος είναι ένα ξεχωριστό είδος ύπαρξης. Δεν συγκρίνεται με κανένα από τα άλλα ζώα της Γης, αλλά μόνον με τους Ουράνιους Θεούς..» (206).

Όλα τα παραπάνω γράφονται στο πανάρχαιο έργο « Ερμητικά» του . W . Skott. ΄Εζησε ο Ερμής στα χρόνια του Κρόνου. Στα διασωθέντα αποσπάσματα του έργου του "περί φύσεως ", υπάρχει το καταπληκτικό: «Δι' ο τολμητέον ειπείν, τον μεν άνθρωπον είναι θνητόν Θεόν, τον δε Θεόν αθάνατον άνθρωπον..»

Δεν προέρχεται από τα ζώα, είναι κατ' εικόνα και ομοίωση των Θεών (στο όνομα του μεγάλου Δία μη νομίσετε ότι είμαστε κατ' εικόνα και ομοίωση του κακούργου Γιαχβέ!). Δεν κατέβηκε από τα δένδρα, δεν βγήκε από την θάλασσα. Πως έγινε; Τι πρότυπα χρησιμοποιήθηκαν; ΄Όπως έγινε και με τα ζώα που μας τα έφεραν (μη πάει κανείς να μου ισχυρισθεί ότι ο Τυραννόσαυρος είναι μετεξέλιξη της Γαρίδας γιατί θα φοβάμαι να πλησιάσω την θάλασσα). Αυτή η αφάνταστη ποικιλία των έμβιων όντων και η κατανομή τους κατά γεωγραφικές περιοχές, δεν μπορούν να με πείσουν ότι ήταν εξελικτικά φαινόμενα. Απλά-απλά μας έφεραν.

Ας δούμε τι λεει ο Πάνσοφος Ερμής (Ερμής ο Τρισμέγιστος) σ' εκείνη  την μακρινή εποχή: «Και εγένοντο θηρία τετράποδα και ερπετά και ένυδρα, και πτηνά και πάσα σπορά ένσπορος,και χόρτος και άνθους παντός χλόη ...;και πλήθος ανθρώπων, προς πάντων των υπο ουρανών  δεσποτείαν, και αγαθών επίγνωσιν, εις το αυξάνεσθαι εν αυξήσει, και πληθύνεσθαι εν πλήθει» (353) πηγή το ίδιο παραπάνω έργο. Πρέπει λοιπόν να μεταφέρθηκαν μόλις οι συνθήκες επέτρεψαν ζώα και φυτά και να κατανεμήθηκαν γεωγραφικά .


Η κορωνίδα της δημιουργίας, ο άνθρωπος ομοίως (όχι βέβαια στην σημερινή του μορφή αλλά κάποιο πειραματικό δείγμα).  Φυσικά ήσαν πειραματικά είδη υπό εξέλιξη.  Οι παραδείσιοι χώροι της Αιγιήδας περί τον ΄Ολυμπο υπήρξαν το φυσικό λίκνο του ανθρώπου που αφέθηκε να εξελιχθεί. 

Να υπολογίσουμε ότι υπήρξαν επισκέψεις επιτηρητών  από εξωγαλαξιακές οντότητες 137.000.000 χρόνια π.Χ. (τέτοιας ηλικίας είναι κάποια καρφιά ατσάλινα ανοξείδωτα που βρέθηκαν σε κάποιο πέτρωμα και 15.000.000 ετών το αποτύπωμα παπουτσιού αστροναύτη ). 

Πρέπει αβίαστα να βγαίνει το συμπέρασμα ότι είχαμε επισκέψεις για να δούν πως τα πάμε. Εκτός αν κάποιο διεστραμμένο επιστημονικό μυαλό (αργυρώνυτο βέβαια) υποθέσει ότι ο Νήλ  ¨Αρμστρογκ πατώντας στην Σελήνη πέρασε με στρέβλωση χωροχρονική και πήγε 15.000.000 χρόνια πίσω, πάτησε και ξαναγύρισε, έτσι για να μας μπερδεύει.

Σε  καθορισμένα  ή μάλλον σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα γίνονταν έλεγχοι της εξέλιξης. 

Οι χρονικές περίοδοι που γινόντουσαν,εκφεύγει των  ανθρωπίνων ορίων ή δυνατοτήτων. Μη νομίσουμε  ότι γίνονταν ανά εκατό ή διακόσια χρόνια, Εκινούντο σε κλίμακα χιλιετιών. Μα με τι ταχύτητες κινούνταν τα σκάφη τους; 

΄Εχουμε υπ' όψη μας ίσως την θεωρία του Αϊνστάϊν που θέλει την ταχύτητα του φωτός κάτι το απόλυτο και μη εφικτό (διότι η μάζα τείνει προς το άπειρο) αλλά ξεχνάμε κάτι που είναι καθημερινό και πολύ ποιο γρήγορο. Ποιο είναι αυτό που το έχουμε όλοι σχεδόν και το χρησιμοποιούμε κατά κόρον (όσοι δεν το στερούμεθα). Η ταχύτητα των εγκεφαλικών κυμάτων! Δηλαδή η σκέψη! Ασύλληπτη κατάσταση ΄E;! 

Η πρόοδος αλλού ήταν μέτρια αλλού μηδαμινή και αλλού σε επίπεδο ζώου. Πλέον αυτών διολίσθησαν τα ανθρωποειδή σε ανίερες επιμειξίες με παραπλήσια ζώα (Πιθήκους) και μας προέκυψε η Δαρβίνεια θεωρία. Κάποιες μικροεπεμβάσεις έγιναν, αλλά προπαντός προσπάθησαν να ξεκαθαρίσουν τους ανθρώπους από τα ζώα εμφυτεύοντας την απαγόρευση της κτηνοβασίας στον εγκέφαλό τους. ΄Ετσι ξανά αφέθηκαν να προχωρήσουν και να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.
Ξανά έγινε  έλεγχος και πάλι  πενιχρά τα αποτελέσματα. 



Το μόνο που είχε αρχίσει να γίνεται σε αρκετές ομάδες ή  αν θέλετε φυλές ήταν η διακοπή της κτηνοβασίας και παρουσιάζονταν καθαροί χωρίς τα παράσιτα που προέρχονταν απ' αυτή την πράξη. Οι κατά περίπτωση μάγοι-γιατροί είχαν καταλάβει και είχαν αναλάβει δράση για την εξάλειψη του κακού όχι όμως παντού. Οι διάφορες αποστολές είχαν ειδικούς επιστήμονες και το έργο τους ήταν συγκεκριμένο και ελεγχόμενο. Δεν επιτρέπονταν παρεκβάσεις.

Βέβαια αναφερόμαστε σε πολλά και διάφορα για το ανάδελφο των Ελλήνων, ότι δεν τους βρίσκουμε πουθενά αλλού, δεν μοιάζουν με κανέναν κ.ά. Γιατί όλ' αυτά; Επειδή δεν είμαστε από εδώ, δεν δημιουργηθήκαμε από την σκόνη  όπως κάποιοι σοφοί διετύπωσαν την άποψη ότι υπήρξε επικάθιση κοσμικής σκόνης με σπέρματα ζωής. 

΄Ε! όχι και από σπόρους! Είτε το θέλουν είτε όχι είμαστε Εθνολογικά παράδοξοι. Και η γλώσσα μας; Ε και αυτή πάει πακέτο. Δεν δημιουργήθηκε σαν μετεξέλιξη μουγκρητών και ανάρθρων καυγών. Είναι θείας προελεύσεως, εξωγαλαξιακής οπωσδήποτε αλλά αποτελεί την κορωνίδα της αρμονίας βασισμένη σε μαθηματικές σχέσεις πλούτο και ποικοιλία διανοημάτων και μουσικότητα απαράμιλλη. 

Είναι ανεπανάληπτο δημιούργημα και μη φοβάστε που κάποιος αργυρώνητος ηγέτης μας; υπακούοντας σε άνωθεν εντολή, προσπάθησε να την διαφθείρει και ως ένα σημείο το επέτυχε. ΄Εχει ξανασυμβεί. Η ανάπλασή της είναι κάτι παραπάνω από βεβαιωμένη, μόνον που συντελείται με βραδείς ρυθμούς. Πάλι με χρόνια με καιρούς, θα εξυγιανθεί, εις όνειδος της Μασονίας και των επικυρίαρχων.

Προερχόμαστε από τα άστρα ! 

Και συγκεκριμένα από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας  και τους φίλιους του αστερισμούς δια του άστρου του Σειρίου! 

 Έχουμε όμως αποδείξεις; Αν θέλουμε και έχουμε την πνευματική ωριμότητα και όχι τον στείρο επιστημονικό αρτηριοσκληρωτισμό, θα τις ιδούμε. ΄Έχουν αναφερθεί σε περιοδικά και εφημερίδες κατά καιρούς ανακαλύψεις κατεργασμένων κομματιών σιδήρου ηλικίας πολλών εκατομμυρίων ετών, έχουν βρεθεί τμήματα οστών ανθρώπου ομοίως πολλών εκατομμυρίων ετών να φέρουν τρύπες που μας θυμίζουν όχι τραύματα από βέλη ή ακόντια αλλά τουλάχιστον πυροβόλα όπλα. 

Υποπτευόμαστε άνθιση πολιτισμών εφάμιλλων του σημερινού  πολλές χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή μας. Έχουν βρεθεί χάρτες της Γης που σχεδιάσθηκαν  από σχεδιαστή που έβλεπε την Γη από το διάστημα. Οι βραχογραφίες του Τασιλί στη Σαχάρα παριστάνουν μορφές με διαστημικά σκάφανδρα. Παρόμοιες μορφές έχουν βρεθεί και αλλού. Στην Ινδική  μυθολογία  γίνεται πολύς λόγος για ιπτάμενα άρματα και φλογερά όπλα, περιγράφεται με απαράμιλλη ωμότητα μια ατομική έκρηξη. Μιλάει για τους Γιαβάνες (Ελληνες) που χρησιμοποιούσαν ιπτάμενα άρματα

Πολλά παλαιά θρησκευτικά συγγράμματα γράφουν συγκαλυμμένα για περίεργα οχήματα και περίεργα όντα. Υπάρχουν βιβλία ολόκληρα με ομαδοποιημένες εξωπραγματικές καταστάσεις και παρουσίες απόλυτα εξακριβωμένες. Στην μάχη του Μαραθώνα αλλά και την ναυμαχία της Σαλαμίνος, στην πολιορκία της Τύρου, αλλά και μέχρι σήμερα, συνέβησαν παρουσίες και καταστάσεις μη ερμηνευόμενες με την κρατούσα λογική τάξη και οι οποίες έδρασαν υπέρ των Ελλήνων.

 Τέλος και το κυριότερο αυτή η γλώσσα που μιλάμε η Ελληνική με την αφάνταστη αρμονία της, με την μουσικότητά της, με την τελειότητα, την μαθηματική της αλληλουχία που την αποδέχονται οι σύγχρονοι υπολογιστές ασχέτως των προσπαθειών που έγιναν ώστε  να καθορισθεί αρχικά η Αγγλική και σήμερα σπεύδουν οι προγραμματιστές επειγόντως να μάθουν την Αρχαία Ελληνική, και όχι το μόρφωμα που μας έχει επιβληθεί, καθορίζει την προέλευσή μας μαζύ της! ΄Ένα ευτράπελο μου έρχεται στον νου από πολύ παλιά. Κάποιος ΄Αγγλος καθηγητής Ελληνομαθής είχε δηλώσει επιγραμματικά «η Αγγλική είναι η γλώσσα των χοίρων, η Ελληνική η γλώσσα των θεών».

Πειραματικά ξεκίνησαν σε δύο ή τρία δημοτικά σχολεία σε διαφορετικές περιοχές της χώρας να διδάσκονται η αρχαία Ελληνική όχι σαν μάθημα, αλλά σαν ζωντανή γλώσσα, την οποία και μιλούν μεταξύ τους. Ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο μέσος δείκτης ευφυίας των παιδιών εκτινάχθηκε προς τα επάνω και οι επιδόσεις τους αυξήθηκαν θεαματικά.

Ιδού η εξήγηση,γιατί πολεμούν την γλώσσα μας δια των Εθνοπροδοτών! Οι ονομασίες που έχουν δοθεί από τους προγόνους μας  στο Σύμπαν (Αστερισμούς, Γαλαξίες κ.λ.π.) πολύ θα επιθυμούσαν να τις αλλάξουν. Κάτι όμως τους έχει εμποδίσει. Είναι η επιβεβλημένη τάξις στο Σύμπαν. Δεν είναι μόνον αυτά. Σε μια στατιστική μελέτη που έγινε κατεδείχθη ότι ΄Ελληνες φέροντες τα ιερά Ελληνικά ονόματα (και όχι Ρωμαϊκά ή Εβραϊκά) τα πάνε καλύτερα στην ζωή τους! 

Μήπως μας δημιουργεί σκέψεις η Ελληνική ονομασία των διαφόρων διαστημικών αποστολών; Δεν φαντάζομαι να υπέθεσε κανείς ότι μας σκέφθηκαν και ξαφνικά μας συμπάθησαν. Μην ξεχνιόμαστε. Η δονητική των Ελληνικών λέξεων συνεγείρει τα κύτταρά μας και οπωσδήποτε το γονίδιο «Ε» και την ουσία ΄Ιχωρ.
Σε τάφους των αρχαίων Τζόπας(μεταξύ Κίνας-Θιβέτ) βρέθηκαν πέτρινοι δίσκοι που είχαν γράμματα Ελληνικά πριν 27.000 χρόνια. 

Τι λεει άραγε το βαρύγδουπο επιστημονικό κατεστημένο; Μήπως είχαμε τίποτα πολιτικούς ή οικονομικούς μετανάστες Φοίνικες στο αστρικό σύστημα του Σειρίου όπου και τους δίδαξαν την γλώσσα τους και μας την περνάνε για δική τους; Ας αφήσουμε τα αστεία, γιατί πολύ υπομονή και ανεκτικότητα έχει επιδείξει η κοιμωμένη φυλή μας, πρεσβείες της επιβεβλημένης ημών θρησκείας, που μας ληθαργοποίησε. Το ξυπνητήρι έχει χτυπήσει . Και το άκουσαν όλοι. Μόνον που άλλοι ξυπνάνε γρήγορα και άλλοι χουζουρεύουν λίγο. 
 
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ.
.
Ξεκαθαρίσθηκε το ζήτημα  ότι έχουμε έλθει από άλλο αστρικό σύστημα με μια ουράνια αποστολή, τον εκπολιτισμό της ανθρωπότητας. Γι αυτό είμαστε ανάδελφο έθνος, γι αυτό έχουμε διαφορετικό D.N.A., γι αυτό είμαστε επαναστάτες όταν οι άλλοι λουφάζουν, γι αυτό πάντοτε και ενάντια στους άλλους υποστηρίζουμε τους αδικημένους και τους αδυνάτους.

 Για λόγους που δεν είναι του παρόντος κάποια στιγμή έχουμε μπεί στο περιθώριο (στον γύψο ή στον πάγο) το οποίο έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.  Ημερομηνία που δεν είναι σ' εμάς γνωστή αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πλησιάζει. Το ξύπνημα άρχισε!!! ΄Όμως δεν θα είναι εύκολο.

Όλ' αυτά  στα οποία είχαμε αναφερθεί προηγουμένως για το ξεκαθάρισμα των επιμειξιών έγιναν, θα προσπαθήσουμε να  το ιδούμε λίγο διαφορετικά, αφού οδηγηθούμε από  το τμήμα στον «Τίμαιο» του Πλάτωνος όπου ο Ιερεύς της Νηθιίδος στην Σαΐδα της Αιγύπτου λεει στον ΣΟΛΩΝΑ τον ΑΘΗΝΑΙΟ: «Εις την χώρα σας όμως καθώς και εις πολλάς άλλας χώρας, όσα κάθε φορά έχουν διοργανωθεί ώστε να είναι κατάλληλα δια τα γράμματα και διά τα άλλα, όσα είναι αναγκαία εις τας πόλεις, έρχεται κατά καθορισμένα χρονικά διαστήματα ως φοβερά ασθένεια εναντίον τους ρεύμα από τον ουρανό και αφήνει ζωντανούς μόνον τους αγραμμάτους και αμόρφωτους από σας, ώστε γίνεσθε  εξ αρχής πάλιν ως νέοι, χωρίς να γνωρίζετε τίποτε από τα παλαιά που τυχόν έγιναν είτε εις την ιδικήν μας είτε εις την ιδικήν σας χώρα.»

Υπάρχει αυτός που δεν έχει όνομα, ο ιερός και απροσπέλαστος, αυτός που προϋπήρξε του παντός, Ο υπέρτατος νους, η υπέρτατη διάνοια, η υπέρτατη Δύναμη, ο Δημιουργός και Κυβερνήτης των κόσμων. Αυτός που δεν μπορούμε ν' αντιληφθούμε  με τις αισθήσεις και την νοητική δυνατότητα που διαθέτουμε προς το παρόν. ΄Ισως η παρομοίωση που θα δώσω να μην είναι τόσο επιτυχής αλλά κάπως πλησιάζει στα μεγέθη . 

΄Έχουμε ένα κήπο όπου καλλιεργούμε διάφορα φυτά, πόσο μας καταλαβαίνουν τα φυτά  σαν οντότητες; Κάτω από αυτόν τον αιώνιο, υπάρχουν οι κυβερνήτες ή άρχοντες ή βασιλείς των συμπάντων, των Γαλαξιών αν θέλετε και φυσικά η ιεραρχία δεν σταματά αλλά απλώνεται έως ότου δεν αφήσει το παραμικρό ανεξέλεγκτο. 

΄Όλα διέπονται από κανόνες νόμους και νομοτέλεια. Τίποτε δεν είναι τυχαίο ή συμπτωματικό. Τα πάντα ακολουθούν μια προδιαγεγραμμένη πορεία. Μπορεί ν' αφήνονται προς στιγμήν ν' ακολουθήσουν τον  δρόμο τους αλλά είναι ζήτημα χρόνου ν' αντιληφθούμε ότι όταν κάτι πάει να στραβώσει επαναφέρεται στην κανονική οδό (έτσι και εμάς που έχουμε παραστραβώσει θα μας επανατάξουν οσονούπω). 

Αφού όπως είχαμε επισημάνει είχε δημιουργηθεί η ζωή η οποία τραβούσε τον δύσκολο και επίπονο δρόμο της υπήρχε και η επιτήρηση που όπως είδαμε ποιο πριν απέδωσε καρπούς.

Aστερίων


Πηγή: http://www.awakengr.com/2012/10/blog-post_525.html#ixzz3yeO4OwPA
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike