Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΑΣΙΑ '' ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑ '' ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ !!!


Τον μήνα που μας πέρασε ξεκίνησε σταδιακά, η απαιτητική διαδικασία της εμφιάλωσης.

Και το λέμε αυτό, γιατί πρέπει να συνδυάζει υψηλά στάνταρ υγιεινής και κανονιστικής συμμόρφωσης, ώστε να φτάνει σε εσάς το καλύτερο δυνατό προϊόν, και μάλιστα όσο το δυνατό λιγότερο «ταλαιπωρημένο» από μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.

Ξεκινήσαμε για τον τρύγο του 2016 με το λευκό και ροζέ της σειράς «9», ακολούθησε το ροζέ A.muse, και τελευταίο μέχρι τώρα το Μούχταρο του 2015, μαζί με αρκετές φιάλες magnum αυτή τη φορά.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ
Μα φυσικά χιόνισε! Και μάλιστα αρκετά. Τι συναισθήματα μας άφησε;
Πέρα από τα προφανή αισθητικά, αναμένουμε να μας βοηθήσει πολύ στην υπόλοιπη καλλιεργητική περίοδο του καλοκαιριού, ειδικά μάλιστα αν ο Ιούλιος και Αύγουστος μας επιφυλάξουν κάποιο καύσωνα. Στους αμπελώνες μας υπάρχουν κάποια φυτά που φτάνουν ακόμα και την ηλικία των 80 ετών, με ρίζες που σκάβουν βαθιά στο υπέδαφος, που αναμένουμε αυξημένη την ευεργετική υγρασία φέτος.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Τα κρασιά μας συνόδευσαν τα εγκαίνια του νέου «Σπιτιού» του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια η «Φλόγα».
Το καινούργιο αυτό σπίτι έρχεται να καλύψει τις ανάγκες φιλοξενίας των παιδιών από την περιφέρεια που πρέπει να παραμείνουν στην Αθήνα για θεραπεία και μεταμόσχευση Μυελού των οστών στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία Αθηνών. Μια όμορφη συγκινητική βραδιά για ιερό σκοπό, και … να ευχαριστήσουμε και τον μικρό μας φίλο για το υπέροχο δώρο του!
Φιάλες διαθέσαμε επίσης και στο τελευταίο TedEx πού έγινε στην Αθήνα.
Η TED (Technology, Entertainment, Design) είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΜΚΟ) που κάνει συνέδρια με σκοπό τη διάδοση ιδεών που αξίζουν (Ideas Worth Spreading).
Ξεκίνησε το 1984 με ένα συνέδριο με σκοπό να συναντηθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδίου. Ομιλητές είναι πάντα πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, με ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι άκρως πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν.
Εμείς αγαπάμε την τεχνολογία, υποστηρίζουμε σταθερά τη καινοτομία και τους νέους ανθρώπους, αγαπάμε διαχρονικά το TedEx.
Με μεγάλη μας χαρά, αφού υπήρξε μεταξύ άλλων και όραμά μας για πολλά χρόνια, συμμετείχαμε και στην πρώτη έκθεση οίνων των παραγωγών της Κεντρικής Ελλάδας «Οινοκεντρικά».
Η συμμετοχή των οινόφιλων και επαγγελματιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα κρασιά μας είχαν άριστη υποδοχή. Ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά!
Τέλος εκθέσαμε τις ετικέτες μας στην ετήσια εκδήλωση «Χάρτης Των Γεύσεων» της Θεσσαλονίκης. Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας δίνει πάντα συγκινήσεις και περνάμε υπέροχα, σε μια οινική «σκηνή» που συνεχώς αναπτύσσεται και επιμορφώνεται, σε έναν υπέροχο, ατμοσφαιρικό, και vintage χώρο στο λιμάνι. Ραντεβού του χρόνου!
Έχετε δυσκολευτεί ποτέ να ανοίξετε μια φιάλη κρασιού; Ένα μπράβο λοιπόν στο Bitterbooze.com για μια εξαιρετική νέα πρωτοβουλία! Ακολουθεί ένα πολύ χρήσιμο βίντεο για το θέμα αυτό. Εμείς απλά μαζέψαμε τις φιάλες μας, τις ρωτήσαμε ποια θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει, και τυχερός ήταν ο … λευκός Χρυσόλιθος, αναφωνώντας ότι και αυτός δικαιούται ένα λεπτό διασημότητας στα απαλά χέρια μιας οινοχόου!
ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:
  • 11/3 - 13/3: Οινόραμα, στο Ζάππειο, με δυο stand για ευκολότερη πρόσβαση. 
  • 13/3: Athinorama Bar Awards στο Hilton.
  • 15/3 & 16/3: Γευσιγνωσία στο Παλλάς στα Χανιά με ειδικό μενού από τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ Τσιοτίνη.
  • 18/3: Γευσιγνωσία στην Ρόδο στην κάβα Vintage.
  • 18/3 - 20/3: Food Expo, στο Μetropolitan expo.
  • 19/3 - 21/3: Prowein, στο Dusselodorf της Γερμανίας.
Copyright © 2017 Muses Estate, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in at our website.

Our mailing address is:
Muses Estate
Askri Viotia
Thivacentral greece 32001
Greece

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can
 update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp