Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΒΡΥΖΑΚΗ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ !!!




'' ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    , Θήβα 22-3-2017

Πραγματοποιήθηκαν χθες , Τετάρτη 22-3-2017 , στο ισόγειο του Νερόμυλου τής Λιβαδειάς , τα εγκαίνια της έκθεσης έργων του Θεόδωρου Βρυζάκη, του σπουδαίου Θηβαίου ζωγράφου και θεμελιωτή της “Σχολής του Μονάχου”. Τα έργα του Βρυζάκη θεωρούνται ως τα κατεξοχήν δείγματα των ελληνορομαντικών ζωγράφων του 19ου αιώνα και απεικονίζουν σχεδόν αποκλειστικά θέματα εμπνευσμένα από την Επανάσταση του 1821. 

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Πέππας, ο ταμίας του Συλλόγου κ. Βασίλειος Μέξης και τα μέλη του συλλόγου κ.κ. Αγησίλαος Παύλου και Κωνσταντίνος Βασιλείου.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, ενώ ο κ. Μέξης πραγματοποίησε ξενάγηση στην έκθεση για τους παρευρισκόμενους.

Η έκθεση πραγματοποιείται από το Δήμο Λεβαδέων σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 10:00 – 13:00 & 18:30 – 20:30 και θα έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν μαθητές και δημότες.