Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ Κ. ΛΟΥΚΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΜΑΓΟΥΛΑ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019
Παρουσία πολλών Πολιτών για την εποχή  , πραγματοποιήθηκε επί τής οδού Επαμεινώνδα στο κέντρο τής Θήβας  ο Αγιασμός και τα Εγκαίνια τού Εκλογικού Κέντρου τής Υποψήφιας Βουλευτού Βοιωτίας με τη Νέα Δημοκρατία κας  Λουκίας Θεοδώρου - Μαγουλά .
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Γεώργιος  , ο οποίος ευχήθηκε στην Μαθήτρια του στα Γυμνασιακά της χρόνια καλή επιτυχία στην προσπάθεια πού κάνει να εισέλθει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο , εκθιάζοντας  το Επίπεδο και τον Ακέραιο  Χαρακτήρα της .
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κα Λουκία Θεοδώρου - Μαγουλά ,  η οποία αφού ευχαρίστησε την Οικογένεια της για την συμπαράσταση της , με ουσιώδη και μεστά λόγια ανέλυσε στο κοινό τις φιλοδοξίες τής και τούς στόχους πού έχει θέση , εφόσον εκλεγεί Βουλευτής Βοιωτίας .
Είναι χαρακτηριστικό ότι καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές από το κοινό πού πραγματικά είχε πολυάριθμη και θερμή παρουσία .
Πλούσιος Μπουφές με αναψυκτικά περίμενε στο τέλος τής Εκδήλωσης όλους τούς Πολίτες πού τίμησαν με την παρουσία τους την κα Λουκία Θεοδώρου - Μαγουλά η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη από τούς πολυάριθμους φίλους της .


                                                            Δημήτρης Σοβατζής