Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ !!! ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Ο. Η ΘΗΒΑ !!!

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΗΒΑΣ  

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Πραγματοποιήθηκε παρά τον Αφόρητο Καύσωνα , μέσα σε κλίμα Αισιοδοξίας , και Ενθουσιασμού ο Αγιασμός τού Ιστορικού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Νικόδημο . Σύσσωμο παρευρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο τής Ομάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Βαγγέλη Φούκα , ο Προπονητής κ. Σωτήριος Παπαναστασίου με τούς Συνεργάτες του , και όλο το Έμψυχο Δυναμικό τής Ομάδας , πού απαρτίζεται από Νεαρούς Ανερχόμενους Ποδοσφαιριστές αλλά και από Έμπειρους Ποδοσφαιριστές με θητεία σε Εθνικές Κατηγορίες .

Είναι χαρακτηριστικό ότι  το  Διοικητικό Συμβούλιο και  το Προπονητικό Team είναι όλοι Παλαίμαχοι  Ποδοσφαιριστές τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ , ενώ το  Έμψυχο δυναμικό τής Ομάδας  είναι όλοι Βοιωτοί .

Ο  Πανοσιολογιότατος  Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νικόδημος  απηύθυνε Σοφά Θεόπνευστα λόγια σε όλη την Ομάδα  ευχόμενος Καλή και Ευλογημένη Νέα  Ποδοσφαιρική Περίοδο με πολλές επιτυχίες . Στους Ποδοσφαιριστές μίλησαν επίσης ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Φούκας , ο Ταμίας κ. Δημήτριος Τσακανίκας , όπως και ο Προπονητής κ. Σωτήριος Παπαναστασίου .

ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ  ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ  

Α.Ο. Η ΘΗΒΑ !!!


                                                                Δημήτρης Σοβατζής