Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!

 


Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας

Λιβαδειά 20 Ιανουαρίου 2022

Κλιμάκιο Στελεχών τής Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας στη Λιβαδειά , οπου τούς Υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά , η οποία δήλωσε :

Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα σήμερα τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρό της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλο Μαρινάκη, τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, κ. Στέλιο Κονταδάκη, τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Βοιωτίας, κ. Νικόλαο Λύγγο και τον Βουλευτή Βοιωτίας, κ. Ανδρέα Κουτσούμπα, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Κατά την διάρκεια της συνάντησής μας είχα την ευκαιρία να τους ενημερώσω για τα μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στην Βοιωτία αλλά και που προγραμματίζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς και για της ανάγκες και τα προβλήματα του Νομού μέσα στην δύσκολη υγειονομικά περίοδο.



Ευχαρίστησα τους φιλοξενούμενους μας για αυτήν την εποικοδομητική συζήτηση με ένα αναμνηστικό λεύκωμα «Κωπαΐδα-Το Σήμερα του Παρελθόντος» και με την ευχή να ξανασυναντηθούμε σύντομα.


Δημήτρης Σοβατζής