Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΦΙΕΣΤΑ !!! ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ Α.Ε. ΔΗΛΕΣΙΟΥ !!! ΣΤΗΝ Α ' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!



Α.Ε. Δηλεσίου: Απονομή Κυπέλλου-Το φινάλε μιας μεγάλης χρονιάς (Εικόνες & Βίντεο)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Βοιωτίας πανηγύρισαν, το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου, με μια μοναδική γιορτή, η ομάδα της Α.Ε. Δηλεσίου και οι φίλαθλοι της.

Ήταν μια βραδιά που οι Δηλεσώτες θα θυμούνται για πολύ καιρό, καθώς η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων σε μια γιορτή που δεν είχε να ζηλέψει κάτι από αντίστοιχες άλλων μεγάλων ιστορικών ομάδων.

Ο ύμνος της ομάδας που δονούσε την ατμόσφαιρα έδινε το σύνθημα για νέα ένδοξη πορεία και την ερχόμενη χρονιά με στόχο την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Μέσα σε θερμά χειροκροτήματα ακολούθησε η στέψη των παιδιών της Α.Ε. Δηλεσίου και του προπονητή τους Γ. Καραμπάτου, ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας κ. Κ. Νίκα, υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας, ενώ τα βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα. Δίπλα στα παιδιά πάντα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μίλτος Τσιμπλής και σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιο.

Η  Α.Ε. Δηλεσίου τίμησε για την προσφορά τους και τη στήριξη στην ομάδα απονέμοντας τους αναμνηστικές πλακέτες τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Β. Περγάλια, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Μπακομήτρο, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας κ. Κ. Νίκα και τη ΔΗΚΕΤ την οποία παρέλαβε η πρόεδρος κα Μαρία Νίκα.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Δηλεσίου κ. Γ. Μούσιος, οι Δημοτικές Σύμβουλοι Δηλεσίου κες Ελ. Ζαφειροπούλου, Δ. Καρπούζου, Χριστίνα Κουτρούμπα, ο Πρόεδρος της Πλάκας Δηλεσίου κ. Στ. Μπιμπίκος και η Αντιπρόεδρος Ματούλα Μαυραγάνη, η Πρόεδρος του Τοπικού Δηλεσίου κα Τούλα Γραμματικού, ο Τοπικός Σύμβουλος Σχηματαρίου Σπ. Βρούβας, το προεδρείο του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών, ο Πρόεδρος του Ν.Ο. Αγριλέζας κ. Π.  Μπέλμπας και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Επίσης παρέστη και παρέδωσε τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Δηλεσίου ο διαιτητής και παρατηρητής Αγώνων Superleagua κ. Σταύρος Φλώτσιος, ενώ δυνατό παλμό στη μεγάλη φιέστα έδωσε ο εξαιρετικός παρουσιαστής Δημήτρης Σοβατζής.