Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΜΙΚΡΟΣ ΚΡΟΑΤΗΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ !!!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Μικρός Κροάτης λειτουργεί ως μαγνήτης -Η γιαγιά του παιδιού υποστηρίζει ότι το αγόρι έχει και θεραπευτικές δυνάμεις









Ο ηλικίας μόλις έξι ετών Ιβάν Στοϊλίκοβιτς από την Κροατία έχει την σπάνια ικανότητα να «μαγνητίζει» μεταλλικά αντικείμενα επάνω στο σώμα του. Οταν ο μικρός σηκώνει τη μπλούζα του, στο σώμα του «κολλάνε»..
ελαφρά κουτάλια, πιρούνια, μαχαίρια, λάμες, αλλά και βαρύτερα αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, ακόμη και τηγάνια.
Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι εκτός από το γεγονός αυτό, διαθέτει, για το τρυφερό της ηλικίας του, και σχετικά μεγάλη μυϊκή δύναμη, αφού μπορεί να μεταφέρει μεταλλικά αντικείμενα συνολικού βάρους 25 κιλών, «κολλημένα» επάνω του. «Δεν έχω πρόβλημα να κρατάω πάνω μου τα μεταλλικά αντικείμενα, απλώς κάποια στιγμή κουράζομαι», λέει ο εξάχρονος.
Οπως λένε οι ειδικοί, πρέπει να κρατάμε αποστάσεις από παρόμοια «θαυματουργά» περιστατικά, καθώς τα περισσότερα απ’ αυτά εξηγούνται από τους νόμους της φυσικής και της τριβής. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το ανθρώπινο δέρμα είναι πολύ ελαστικό και τείνει να προσαρμόζεται με τα αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με αυτό, ιδιαίτερα τις πιο ζεστές μέρες.
Ολοι οι δήθεν «μαγνητικοί» άνθρωποι έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως την έλλειψη τριχοφυΐας ή το ότι πάντα στέκονται κάθετα με το έδαφος, γεγονός που κάνει το «έργο» τους ευκολότερο καθώς δεν υπόκεινται στο γήινο μαγνητικό πεδίο που «τραβάει» προς τα κάτω τα αντικείμενα που κολλάνε πάνω τους.
Η γιαγιά του παιδιού πάντως κάνει ένα βήμα μπροστά στην μεταφυσική. Ισχυρίζεται ότι το μικρό αγόρι κατέχει, επίσης, ασυνήθιστη δύναμη, καθώς και θεραπευτικές δυνάμεις. «Οταν κάποιος από την οικογένεια πονάει κάπου, ζητάμε από τον Ιβάν να βάλει τα χέρια του στο σημείο που υποφέρει και μετά από λίγο ο πόνος περνάει», διαβεβαιώνει η Ντρατζίκα Στοϊλίκοβιτς