Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ !!!

  Ένας ΕΛΛΗΝ πολίτης αποκαλύπτει : "550 δις το χρέος στο ΔΝΤ" !!!

 

Όσα δεν τολμούν να αποκαλύψουν οι δωσίλογοι που κυβερνούν, και η πλειοψηφία των αντιπολιτευόμενων κομμάτων, (ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), τα αποκαλύπτει ένας ΕΛΛΗΝ πολίτης, ο Γιώργος Σαρρής, που μαζί με τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη, μετά από επίπονες και πολύμηνες προσπάθειες, απεκάλυψαν ότι το χρέος της χώρας στο ΔΝΤ, ανέρχεται σε .. 550.000.000.000 δις ευρώ και αυξάνεται συνεχώς..Αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία αποκάλυψε σημερα, στην εκπομπή του έγκριτου δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς, που ήταν προσκεκλημένοι ο Οικονομολόγος κ. Λαβδιώτης και η Καθηγήτρια και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ζωή Γεωργαντά.

Οι αποκαλύψεις του Γ. Σαρρή, αποδεικνύουν περίτρανα, ότι ο ελληνικός λαός, υφίσταται μια πρωτοφανή λεηλασία, που δεν έχει όρια και τέλος.

Διαβάστε και ακούστε το κείμενο και το βίντεο που ακολουθεί και θα αντιληφθείτε το βρώμικο παιχνίδι που έχει στηθεί εναντίον της χώρας και του ελληνικού λαού, από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και σήμερα από την κυβέρνηση των τροϊκανών δωσίλογων (ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΔΗΜΑΡ) προς χάριν των τραπεζών.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ!!!

Πόπη Σουφλή


Τελειώνει αύριο άλλη μια εκπομπή όπου ακούγονταν αλήθειες.


Αύριο είναι η τελευταία μέρα εκπομπής του αξιόλογου δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. 

Η εκπομπή "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" τέλος. 

Το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 μετατρέπεται πλέον σε μουσικό γιατί αυτό έχει ανάγκη ο κόσμος. Αφού χόρτασε από πραγματική ενημέρωση όπως αυτή που προσέφερε ο Κώστας Ουίλς τώρα θα χορτάσετε με άρτους και θεάματα.

Ελπίζω ο κύριος Ουίλς να συνεχίσει σε κάποιο μέσο ευρείας ακροαματικότητας το λειτούργημα του πέραν του ιστολογίου του.
 

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι μια ολιγόλεπτη παρέμβαση που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε σήμερα 13-Οκτ-2012. 
Πριν ακούσετε το ηχητικό να διευκρινίσω ότι..

θεωρώ τον κύριο Λαβδιώτη έναν από τους πιο έντιμους Έλληνες και ότι παρενέβη για να ακουστεί καθαρότερα αυτό το θέμα που ελάχιστοι όπως η κυρία Γεωργαντά, ο κύριος Λαβδιώτης, και ο κύριος Ουίλς αγγίζουν και μάλιστα με τεράστιο προσωπικό κόστος.


Αργότερα θα ανεβάσουμε ολόκληρη την εκπομπή. Απλά χρειάζεται χρόνος.

Υ.Γ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον κύριο Καπερνάρο αλλά και τον κύριο Τρίψα που ήταν ο πρώτος που το δημοσιοποίησε σε εφημερίδα. Και ζητώ συγνώμη που τον ξέχασα.