Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ '' ΙΣΜΗΝΗ '' !!!




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ»

10 Οκτωβρίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της έναρξης των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας της φετινής χρονιάς 2012 – 2013, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στα Γραφεία μας, παρουσία των μελών μας, στις 25 Σεπτεμβρίου 2012.
Ο Σύλλογος μας συμμετέχει με προσφορά και εργασία στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, που λειτουργεί ο Δήμος στην πόλη μας.
Στις 5 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στην Τακτική γενική Συνέλευση  της Ομοσπονδίας Γυναικών Ν. Βοιωτίας, όπου ακολούθησαν οι καθιερωμένες αρχαιρεσίες.
Συμμετέχουμε ενεργά με τα μέλη μας στο πρόγραμμα Γυμναστικής, που λειτουργεί ο Δ.Ο.Θ για την Άθληση των Γυναικών
Στις 14 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, από τις 9.30 το πρωϊ μέχρι 1.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Ρούφου Θήβας, απέναντι από τα Δικαστήρια και ο Σύλλογός μας που λειτουργεί Τράπεζα Αίματος, καλεί τα Μέλη του και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν , γατί δίνοντας λίγο αίμα σώζεις ΖΩΕΣ.
Τα Μέλη του Συλλόγου μας θα πραγματοποιήσουν διήμερο προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη Παναγιά της Τήνου.
Για την πρόληψη των Γυναικών, στις 22 Οκτωβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί η εξέταση της Μαστογραφίας, στο παράρτημα του Ογκολογικού Κέντρου Μαστού «Άγιοι Ανάργυροι», που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια .
Εν όψει των επετειακών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Δήμος Θηβαίων για την 28η Οκτωβρίου, ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει στην κατάθεση στεφάνου.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος                                                                            Η Γραμματέας
Θαλασσινού Μαρία                                                                Λύγγου Φιλιώ