Σάββατο 18 Μαΐου 2013

3ο BREVET - ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!! ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑ'Ι'ΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΘΗΒΩΝ !!!




Ο Σ.Χ.Ο.Π ΘΗΒΑΣ , Η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (pepa.gr) και ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ θα διοργανώνουν από κοινού το ομώνυμο 3o brevet με το ομορφότερο μέσο μετακίνησης το ποδήλατο.

Ο αγώνας θα γίνει στης 25-5-2013 , θα έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία των Αγ. Θεοδώρων θα διασχίσει το μεγαλύτερο μέρος του δήμου Θήβας και θα τερματίσει στο ίδιο μέρος . Η διαδρομή έχει μήκος 200 χλμ ξεκινωντας απο ΘΗΒΑ-ΜΟΥΡΙΚΙ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΔΡΟΣΙΑ-ΡΙΤΣΩΝΑ-ΤΑΝΑΓΡΑ-ΑΡΜΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΝΕΩΧΩΡΑΚΙ-ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΜΕΛΛΙΣΟΧΩΡΙ-ΕΛΛΟΠΙΑ-ΞΗΡΟΝΟΜΗ-ΔΟΜΒΡΑΙΝΑ-ΕΛΙΚΩΝΑΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΛΙΑΡΤΟΣ-ΘΗΒΑ και για την διεξαγωγή του θα μας βοηθήσουν διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι όπως επίσης ευχαριστούμε τους εξής χορηγούς στην προσπάθεια μας:
Το ζαχαροπλαστείο “Πευκάκι”
To Καφε Voglis
...
 Το κατάστημα ποδηλάτων «Τweety»
Την ταβέρνα «Ελικώνιο» στην Αγ.Αννα .
Την εταιρεία «Παπαδάκης»
To Thivaspor
Το ViotiaShop.gr
Το Star Κεντρικής Ελλάδας
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωσης συμμετοχής υπεύθυνος είναι ο Πανος Νικήτας τηλ 6936181791- 2262025718. (Δηλώσεις συμμετοχής εως τετάρτη 22 Μαΐου 2013) 
Οι ποδηλάτες που θα πάρουν μέρος στον αγώνα οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες της Π.Ε.Π.Α (Pepa.gr στην ενότητα Brevets) και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας .


Καλή Δύναμη σε όλους
Με εκτίμηση Νικηφόρος
Ποδηλάτες Θήβας