Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ !!! ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ !!!

Ο γενιτσαρισμός χτυπά τα Βαλκάνια με στόχο τον ''στρατό του Κοσσυφοπεδίου''

Sputnik: Πως οι Αλβανοί δημιουργούν «στρατό» με τη συμμετοχή Σέρβων
Προσλαμβάνουν νεαρούς Σέρβους από τα φτωχότερα στρώματα, ενώ άλλοι εκφοβίζονται ότι τα μέλη της οικογένειάς τους θα ενταχθούν σε αλβανικό κατάλογο εγκληματιών πολέμου
ή θα τους δημεύσουν την περιουσία.
Οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου στρατολογούν Σέρβους για το «Σώμα Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου» ή για έναν μελλοντικό «στρατό του Κοσσυφοπεδίου», όπως σημειώνει το ρωσικό Σπούτνικ στη σερβική γλώσσα.
Η λογική αυτή είναι που διαχειρίζεται ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, προκειμένου να προσδώσει στις δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου την αναγκαία σερβική πλειοψηφία, για τη δημιουργία του «στρατού του Κοσσυφοπεδίου».
Είναι σαφές ότι οι Σέρβοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου και το κοινοβούλιο δεν μπορεί να ψηφίσει για το σχηματισμό ενός στρατού, για τον οποίο ο Χασίμ Θάτσι, θεωρεί απόλυτη ανάγκη για το Κοσσυφοπέδιο και μόνο με τη συμβολή των Σέρβων το Κοσόβου το ΝΑΤΟ και η διεθνής κοινότητα θα δώσει το πράσινο φως για να μετατραπούν οι σημερινές δυνάμεις ασφαλείας σε «Στρατό Κοσσυφοπεδίου».
Βάσει του συντάγματος χρειάζεται την υποστήριξη της σερβικής κοινότητας για τη δημιουργία του στρατού και το ΝΑΤΟ θέλει να έχει στα χέρια του ένα ‘καθαρό χαρτί’ στο θέμα αυτό.


Ο Θάτσι έχει δραστηριοποιηθεί στο ζήτημα και μηχανεύεται τρόπους να φέρει στις δυνάμεις του Κοσόβου, Σέρβους και Μαυροβούνιους από τις μειονότητες που έχει για να διαμορφώσει το απαιτητό δέκα (10) τοις εκατό (10%) προκειμένου να υλοποιηθεί ο πολυεθνικός «Στρατός του Κοσσυφοπεδίου».
«Ο Θάτσι και ο λαός του, στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν διάφορες τακτικές και μεθόδους. Η πρώτη είναι η στρατολόγηση νεαρών Σέρβων, αυτών που κυρίως δεν έχουν ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση, προσφέροντας τους το μέλλον στις Δυνάμεις Ασφαλείας του Κοσόβου. 
«Η δεύτερη τακτική είναι ο εκφοβισμός, δηλαδή, όπως πληροφορούμαστε, μέλη της οικογένειας θα βρεθούν κατηγορούμενοι για εγκλήματα πολέμου κατά των Αλβανών. 
» Ο τρίτος τρόπος επιβολής είναι η απειλή κατάσχεσης της περιουσίας τους», σημειώνεται χαρακτηριστικά.