Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ !!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ



7/11/17
Δημόσιος έπαινος για τον Γ. Κατσιμπάρδη
Από τον Πρύτανη των Αθλητικογράφων, πρώην Πρόεδρο του ΠΣΑΤ κ. Πέτρο Λινάρδο

Ύμνους για τον συμπολίτη μας πρώην Υφυπουργό και Βουλευτή Γιώργο Κατσιμπάρδη απηύθυνε ο Πρύτανης των Αθλητικογράφων και πρώην Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Πέτρος Λινάρδος. Συγκεκριμένα σε άρθρο του που δημοσίευσε στη στήλη του της έγκριτης εφημερίδας ¨ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής¨ της 29/10/17, σελ. Α35 αφού πρώτα αναφέρθηκε στους κινδύνους που εγκυμονούνται για την Ολυμπιακή Ιδέα, τον Αθλητισμό και τη Νεολαία μας από τη μάστιγα των αναβολικών – επισημαίνοντας και την ανάγκη εξάρθρωσής τους με την ενημέρωση όλων των πολιτών – σημείωσε για τον Γ. Κατσιμπάρδη τα παρακάτω επαινετικά λόγια:
«ΑΚΡΙΒΩΣ προς αυτό τον τόσο σημαντικός στόχο, την ενημέρωση και την υπεράσπιση του αθλητισμού χωρίς αναβολικά, αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια ο παλιός πρωταθλητής στίβου και πολιτικός Γιώργος Κατσιμπάρδης, με μια ομάδα φίλων και συνεργατών του. Αγώνας υψηλής στοχοσκόπευσης. Δύσκολος και γι΄ αυτό άξιος επαίνου.
Αποτελεσματικό εργαλείο έχει τη γνώση και την ενημέρωση για τη συνειδητοποίηση του κόστους από τη λήψη αναβολικών. Πριν από λίγο καιρό έγινε στη Μύκονο (και συγκεκριμένα στη γνωστή ¨Γρυπάρειο¨ Αίθουσα), εκδήλωση της κίνησης ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ στο πλαίσιο της οποία επιστήμονες, γνώστες του προβλήματος σ’ όλες τις πλευρές και παραμέτρους του, αναφέρθηκαν στην αθλητική φαρμακοδιέγερση.

Στην προκειμένη περίπτωση ιδιαίτερη σημασία είχε η σύνθεση του ακροατηρίου. Πέραν του τοπικού (εκπαιδευτικοί, αθλητές και αθλήτριες, φίλαθλοι), έλαβαν μέρος αθλητές και συνοδοί από Αιγαιοπελαγήτικους Συλλόγους της Νάξου, της Πάρου, της Λέσβου, της Ικαρία κ.α.»