Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ......ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ Κ. ΑΡΧΗΓΕ ?

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

“Είμαστε ηττημένοι και εξαιτίας σας κ. Αρχηγέ”!

Του Δ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ* - Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να έχει τις ιδέες του καικαι να τίς εκφράζει δημοσίως. Αλλά πάντοτε υπάρχει και ο αντίλογος. Και εχουμε και αντιλέγουμε στα καταγγελόμενα του πανέξυπνου και”Μπον βιβέρ” κ.Αντώνη Αντωνιάδη(φώτο).
α.- Σε ενα μόνο ζήτημα έχει δίκιο. Ναί είμαστε ηττημένοι αλλά όχι απο μόνοι μας, αλλά από την ενδοτικότητα και πανάθλια συμπεριφορά ολων των πολιτικών και στρατιωτικών ηγεσιών όλα αυτά τα χρόνια. Είναι όλοι τους YES MAN. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο κ.Αντωνιάδης.
β.- Ο κ.Αντωνιάδης οταν επικαλείται τον Σοφοκλή, δεν αναφέρει οτι έζησε τον Χρυσούν αιώνα των Αθηνών, οτι υπηρέτησε το Ναυτικό των Αθηνών και οτι τη ιδία εποχή η Αθήνα κυριαρχούσε σε ολη την Ελλάδα και οχι μόνο, χάρι στην μεγάλη Ναυτική της Δύναμη. Κανένας Αθηναίος εκείνη την εποχή δεν έθεσε το δίλλημα Τριήρεις ή Μαούνες.

γ.- Προτείνει να παίζουμε στα χρηματιστήρια, αλλά ξεχνά επι ποίας εποχής χαθήκανε τόσα λεφτά στο ΧΑΑ.
δ.- Αφού είχε αντιληφθεί οτι το πρόβλημα της Ελλάδος είναι οι Ναυσταθμοί και τα πλοία εναντι του Χρηματιστηρίου γιατί έμεινε στη θέση του ΑΓΕΝ σχεδόν 3 χρόνια;
Και τέλος είναι πολύ εύκολο για εναν άνθρωπο ο οποίος ανέβηκε σε μία ιστιοσανίδα στην ανατολική ακτή της Αμερικής διέσχισε τον Ατλαντικό και την Μεσόγειο χωρίς να βραχεί καθόλου και να φθάσει στον Πειραιά και να γίνει ΑΓΕΝ χωρίς να το καταλάβει, να κρίνει με αυτόν τον τρόπον τα δρώμενα στην Ελλάδα. Λιγάκι ουισκάκι στο Τέννις Εκαλή Club δεν κάνει κακό.
*Δ.Κρυστάλλης
Αρχιπλοίαρχος ε.α
Σχετική ανάρτηση: “Ο πόλεμος τελείωσε …και είμαστε ηττημένοι” – Άρθρο του επίτιμου Α/ΓΕΝ Α.Αντωνιάδη"

Από το gdailynews