Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΟ'Ι'ΚΑ : ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Τρόικα: Καταστρέψτε Υγεία, Παιδεία, Άμυνα, εξοντώστε ολοκληρωτικά τους Έλληνες

Ασφυκτικές πιέσεις δέχεται η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πετύχει η τρόικα και ό,τι αυτή εκπροσωπεί, την πλήρη καταστροφή των δομών υγείας, παιδείας και εθνικής άμυνας, κάνοντας έτσι απολύτως κατανοητό πού αποσκοπούν οι δανειστές μας. Η «θηλιά» των περικοπών που σκυλιάζουν να καταφέρουν οι τροϊκανοί αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η εξαθλίωση των πολιτών αλλά και η ελάχιστη δυνατότητα σκέψης μπορεί να έλθει όχι μόνο από το κόψιμο μισθών και συντάξεων αλλά και από την πλήρη απαξίωση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας αλλά και της δομής του εκπαιδευτικού συστήματος.

Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες ώρες οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος βιώνουν απίστευτες καταστάσεις στα γραφεία τους αφού μόνο τα πιστόλια πάνω στα τραπέζια των συζητήσεων δεν έχουν βγάλει οι τροϊκανοί.

Και σα να μην έφτανε αυτό τα προσωπεία των δανειστών πέφτουν φανερώνοντας το φρικτό πρόσωπο του τέρατος που προσπαθεί να καταφάει και την εθνική ανεξαρτησία μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr διόλου απίθανο τα μέλη της τρόικας να περάσουν τις πύλες του Πενταγώνου στη λεωφόρο Μεσογείων προκειμένου να έχουν «συζήτηση» και με τον υπουργό Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλο για περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κάτι τέτοιο ακόμη κι αν δεν έχει ουσία σίγουρα αποτελεί συγκλονιστικό συμβολισμό αφού οι υπάλληλοι της διεθνούς τοκογλυφίας θα πατήσουν το πόδι τους στο πλέον ευαίσθητο κτίριο – ουσιαστικά και σημασιολογικά – του ελληνικού κράτους.

Δεν πρέπει βέβαια να μας διαφεύγει ότι οι «άνθρωποι» αυτοί επιμένουν να θεωρούν ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι εντελώς ανίκανοι για ο,τιδήποτε και για τον λόγο αυτό δεν δέχονται τις προτάσεις περικοπών που τους έχουν υποβάλει αλλά ζητούν πρόσθετες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα τα οποία όμως αποτελούν ελάχιστη συνεισφορά του κράτους προς τους πολίτες που έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανέχειας.

Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ δύσκολες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η λύσσα με την οποία οι τροϊκανοί επιμένουν δείχνει ότι ίσως παίζουν ένα από τα τελευταία χαρτιά τους για την απόλυτη «κατάκτηση» της χώρας μας με στόχο να οδηγήσουν τους έλληνες στα οικονομικά κρεματόρια που ήδη έχουν έτοιμα.


diktionews.gr/