Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ !!!



Οι Μουσουλμάνοι εξισλαμίζουν Έλληνες στην Κορυτσά,θυμίζοντας εποχές Τουρκοκρατίας. Και το κάνουν μέσω των σχολείων, γεγονός που δείχνει την επικινδυνότητα του εγχειρήματος.
Οι Ελληνορθόδοξοι της Κορυτσάς καταγγέλλουν τις πρακτικές εξισλαμισμού του ορθόδοξου πληθυσμού, που χρησιμοποιεί το μουσουλμανικό λύκειο «Μεντρεσέ».
Όπως τονίζεται στην καταγγελία, «μέσω φυλλαδίων και ανθρώπων με μοντέρνα εμφάνιση και ρητορική,
εξαπατούν κατά την ώρα της διδασκαλίας και του διαλείμματος τους μαθητές άλλων σχολείων. Αυτά τα άτομα διαφημίζουν ένα δήθεν λαϊκό και μοντέρνο σχολείο, ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι το σχολείο αυτό είναι θρησκευτικό και στο οποίο μπορεί να πάει κάθε πιστός μουσουλμάνος με την ελεύθερη του βούληση. Αλλά δεν επιτρέπεται να εξαπατάς μαθητές με όνειρα και απληροφόρητους των άλλων θρησκειών, προσφέροντας τους «γη και ύδωρ» και καταπατώντας ξεκάθαρα τα δικαιώματα του ανθρώπου, ο οποίος επιλέγει ελεύθερα να πιστεύει εκεί που θέλει».Οι Ελληνορθόδοξοι της Κορυτσάς προχωρούν και σε συγκεκριμένες αναφορές: «Καταγγέλλουμε όλες τις κρατικές υποδομές, διεύθυνση Εκπαίδευσης Κορυτσάς, την περιφέρεια, το υπουργείο Παιδείας, και όλες όσες από τις δημόσιες υπηρεσίες εμπλέκονται με την εκπαίδευση και δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τα προβλήματα αυτά, που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Μήπως δεν τα ξέρουν; Η τα γνωρίζουν και κλείνουν τα μάτια μπροστά στα λεφτά των Τούρκων και των Αράβων;

Ακόμη καταγγέλλουμε την λεκτική βία που ασκήθηκε στον ψάλτη (τ’ όνομα τους δεν το γράφουμε για ευνόητους λόγους) του καθεδρικού ναού Κορυτσάς, τον οποίο δύο άτομα από κάποια αδελφότητα «Βάσα» τον σταμάτησαν μετά τον εσπερινό και αφού του έκαναν παρατήρηση για τους ψαλμούς και τα τροπάρια, που είπε ελληνικά (ο ίδιος ξέρει να διαβάσει ελάχιστα αλβανικά) τον «συμβούλεψαν» να μην το επαναλάβει, γιατί θα το μετανιώσει». Και προσθέτουν: «Τώρα πια πέρασε πολύς καιρός που εμείς οι ορθόδοξοι διωκόμαστε και χτυπιόμαστε με όλους τους τρόπους. Τόσο πολύ, που σχεδόν όλοι φοβούνται να μιλήσουν». (katoci)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr