Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ !!!





Τα βουλευτικά χειροκροτήματα της υποταγής
και ο μηχανισμός της απαλλαγής τους από τα πολιτικά εγκλήματα

Αγαπητοί μου ,
Καταδυναστευμένοι, πολίτες της κατακερματισμένης Χώρας, που πρυτανεύει η παρανομία, η κατάφωρη αδικία, η κοινωνική αναλγησία…., που είχε σαν αποτέλεσμα ο κοινωνικός ιστός να διαλυθεί και όλα αυτά τα δεινά, που δεν είναι δυνατόν να απαριθμηθούν και να διατυπωθούν, -λόγο του περιορισμένου χώρου-, προήλθαν από τους παρανοϊκούς ανθρωποκτόνους πολιτικάντηδες της συμφοράς, για τους λόγους αυτούς αισθάνθηκα την ανάγκη, να «επικοινωνήσω» και πάλι μαζί σας, για να αναφερθώ για τις επαίσχυντες πράξεις των πολιτικών κανίβαλων της εξουσίας, που χειροκρότησαν αδιάντροπα την περιθωριοποίηση του κοινωνικού συνόλου, και όσο υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι, θα υπάρχουν διαμαρτυρίες, με οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε εκφραστικό μέσο και τρόπο, διότι το ψυχολογικό τίμημα της νοσηρής αυτής κατάστασης, έχει τεράστιο κόστος ηθικό και οικονομικό!!
Φίλτατοι μου, πέρασε σχεδόν ένας μήνας από την αποφράδα εκείνη νύκτα της 7ης Νοεμβρίου 2012, της ψηφοφορίας του 3ου μνημόσυνου, συγνώμη, μνημονίου ήθελα να πω, καθότι κάθε μνημόνιο, έχει και τους δικούς του νεκρούς από τις αυτοκτονίες, και δεν μπόρεσα να καταλάβω, μέχρι σήμερα, προς τι το χειροκρό-τημα μέσα στον ιερό χώρο της βουλής των 153 άνανδρων βουλευτών που..
πρόδωσαν για πολλοστή φορά τον Ελληνικό Λαό και τον παρέδωσαν στον Καιάδα, γιατί αισθάνθηκαν τόση μεγάλη ικανοποίηση; Μήπως για τον Ηράκλειο άθλο που επιτέλεσαν; καθότι το χειροκρότημα, ως γνωστόν,προκαλείται όταν ο άνθρωπος θέλει να εκφράσει ενθουσιασμό για κάποιο ευχάριστο γεγονός, αποτελεί δε και μια ζωντανή θετική έκφραση επικοινωνίας, και όχι  να πανηγυρίζουν «χαχανίζοντας»  για την αθλιότητα που εξασφάλισαν με την ψήφιση του θανατηφόρου μνημονίου επιστρατεύοντας την αρρωστημένη τους φαντασία και κρίση, για την υφαρπαγή ακόμη και του τελευταίου εκατοστού του ευρώ!! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, είναι ικανοί να ψηφίσουν νόμους για να ταριχεύσουν τους εξαθλιωμένους οικονομικά λιπόσαρκους πολίτες προκειμένου να τους υφ΄ αρπάσουν και αυτά που δεν έχουν, για να τους επιβαρύνουν οικονομικά, και να τα «αρπάξουν» και από τα παιδιά  τους. Η παράνοια τους, δεν έχει όρια, δεν έχει λογική!!!, δείγμα της παράνοιάς τους είναι η φορολόγηση  των παιδιών ! Αν είναι δυνατόν! Προφανώς τα εκλαμβάνουν σαν αντικείμενο, σαν ένα είδος πολυτελείας !!
Τα πολιτικά ρεμάλια, που είναι υποτίθεται άνθρωποι μορφωμένοι (τρόπος του λέγειν, φαίνεται εκ του αποτελέσματος), άνθρωποι του πνεύματος, (του υποτιθέμενου πνεύματος),  εκφράζονται και επιδεικνύονται με τον ποιό αλαζονικότατο τρόπο, διότι δεν είναι δυνατόν, νοήμονοι, υποτιθέμενοι άνθρωποι, άνθρωποι που έχουν σώας τας φρένας, να συμπεριφέρονται στον ιερό χώρο της βουλής, σαν άντρο ακολασίας ηθικής, κοινωνικής οικονομικής…. και να εξαθλιώνουν με τις αποφάσεις τους, έναν ολόκληρο λαό, με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο, νομίζουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, ότι μας διοικούν, καισυμπεριφέρονται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, προφανώς για την παραμονή τους στο βουλευτιλίκι που θα τους παρέχει οικονομική εξασφάλιση οικονομική ευρωστία και οικονομική ευμάρεια, εν σχέση με τους λιμοκτονούντες πολίτες,  γι αυτό και το θερμό χειροκρότημα!!! κατά την διάρκεια της οδυνηρής, για τους πολίτες, ψηφοφορία.
Μήπως οι άνθρωποι, αυτοί, που ψήφισαν το καταστροφικό μνημόνιο είναι  ψυχανώμαλοι, μαζοχιστές και μανιακοί στην διαστροφή και πρέπει να τους ανακη-ρύξουμε εθνικούς ήρωες για την καταστροφική και αλαζονική τους συμπεριφορά; μάλλον θα πρέπει να τους κατατάξουμε στους  εθνικούς εγκληματίες.
Μήπως πρέπει για το χειροκρότημα της βαρβαρότητας και  της αθλιότητας, να τους ανακηρύξουμε εθνικούς ευεργέτες, για την εξαθλίωση που επέφεραν στον ελληνικό πληθυσμό; Μάλλον θα πρέπει να τους κατατάξουμε στους προδότες.
Μήπως θα πρέπει, για το χειροκρότημα των αθλίων, οι οποίοι δεν σεβά-στηκαν τις οικογένειες που  έχασαν τα προσφιλή τους πρόσωπα από τις αυτοκτο-νίες, εξ αιτίας των εγκληματικών τους ενεργειών,  σε βάρος του «ανυποψίαστου» λαού, καθότι ψηφίζουν, δίχως την γνώση και της συγκατάθεση του πολίτη, τους εγκληματικούς εθνοκτόνους νόμους και πρέπει  να τους αναγάγουμε  σε εθνικούς ηγέτες; Μάλλον πρέπει να τους κατατάξουμε σε  τριτοκοσμικούς «ηγέτες».
Μήπως θα πρέπει  στην διεφθαρμένη «γλύκα» των δωσίλογων εγχώριων πολιτικών να τους απονέμουμε τα εύσημα, επειδή δεν σεβάστηκαν τις υποσιτισμέ-νες οικογένειες, που τα παιδιά υποσιτίζονται και «τρικλίζουν» στις σχολικές αίθουσες, που το αδηφάγο κράτος, με συνένοχους τους πολιτευτές τις καταστροφής, διέλυσαν  την παιδεία  και την υποβάθμισαν  για να  είναι η νεολαία αγράμματη, να είναι δούλοι και υποτελείς, για να υπακούουν «τυφλοίς όμμασι» και να υποτάσσονται στα ξένα αφεντικά τους; Εδώ ταιριάζει η θυμοσοφία του Σουρή. «Δυστυχία σου, Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς ηρώων χώρα τι  γαϊδάρους βγάζεις τώρα;» Μάλλον θα πρέπει να τους αναγάγουμε σε εθνικούς καταστροφείς του γένους μας!!!
Μήπως θα πρέπει να τους ευγνωμονούμε, διότι σε λίγο δεν θα είμαστε  ιδιοκτήτες στην πατρίδα μας, θα είμαστε κάτοικοι κάποιας  χώρας που θα ανήκει  στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους εδώ προδότες πολιτικούς, οι οποίοι θα παριστάνουν σαν μαριονέτες την κυβέρνηση; Μάλλον θα πρέπει να τους βρα-βεύσουμε  για την ανύπαρκτη  Ελληνικότητα τους. 
Οι υποτελείς πολιτικοί  άρχοντες, δεν σεβάστηκαν  απολύτως τίποτα,  όσο απομακρύνεται, χρονικά, το αισχρό γεγονός της αποφράδας εκείνης νύκτας, (7/11) τόσο περισσότερο αισθάνομαι να με κυριαρχούν αισθήματα οργής και  αγανάκτησης, διότι θέλουν με το ζόρι να επιβάλλουν την δική τους καταστροφική  εξουσία, θέλουν να επιβάλλουν την δική τους στρατηγική που εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα, καταπατώντας  το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα ! φυσικά, προφανώς, με το αζημίωτο!
Εάν επρόκειτο για πολιτικούς που είχαν πραγματικά ανθρώπινα  αισθήματα, που είχαν ανάστημα ήθους και ύφους, αγαπούσαν την Ελλάδα, και ήσαν πραγματικοί πατριώτες, θα έπρεπε το μοιραίο εκείνο βράδυ, εκείνο το μαύρο βράδυ της ψυχο-φθόρας ψηφοφορίας, δίχως αλαλαγμούς, δίχως ηρωισμούς, δίχως «βελασμούς και γρυλίσματα», δίχως άναρθρες πολιτικές κραυγές,  δίχως την ψεύτικη μάσκα περί διάσωση της Χώρας, δίχως χειροκροτήματα, να εκφράσουν την  θλίψη τους  και να πουν υπό τύπου διαγγέλματος, με κατάνυξη, με σεβασμό προς τους κατεστραμ-μένους πολίτες, με προβληματισμό κα ι  με ζωγραφισμένο το πρόσωπο τους την πραγματική αγωνία,  για την τύχη της Χώρας μας και των πολιτών να έλεγαν με ειλικρίνεια δίχως σαρκασμό, «...... Λυπούμαστε για ότι συμβαίνει στους συνέλληνες, θα προσπαθήσουμε να απαλύνουμε την διαβίωση τους  και υποσχόμαστε ότι θα επαναφέρουμε την Χώρας μας σε  τροχιά ανάπτυξης αναθεωρώντας εκ βάθρων τις οποιεσδήποτε συμφωνίες με τους ξένους εντολοδόχους……!!!»
Αντ αυτού, όμως, άρχισαν πάλι τις «παπαριές», άρχισαν να βαρούν τα  ντα-ούλια με συνοδεία τα «λιποβαρή» όργανά τους, και να λένε πάλι τις μακρόπνοες εκφράσεις τους, τα μακρόπνοα και μεγαλεπήβολα μελλοντικά  έργα τους, τα οποία και πάλι θα είναι δίχως πνοή, δίχως  κανένα αποτέλεσμα.
Αν είναι δυνατόν, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, είπε, ο πρωθυπουργός της συμφοράς, τις μνημειώδεις φράσεις που θα μείνουν πιθανώς στην μαύρη  ιστορία του τόπου μας «…Μεγάλο και αποφασιστικό βήμα έκανε η Ελλάδα σήμερα. για να ξαναβρούν δουλειά τα παιδιά μας και να δούμε καλύτερες μέρες….»    
Έχει την εντύπωση, ότι θα μας ξανά κοροϊδέψει, έχει την εντύπωση  ότι είμαστε «μακάκες» η οτιδήποτε άλλο πιστεύει με το σαρδανάπαλο μυαλό του,πού!! είδε τις δουλειές, που η ανεργία καλπάζει στο 35% προς το παρόν, έχουν δημι-ουργηθεί στρατιές ανέργων και ο μισθός δεν θα ξεπερνά τα 500 ευρώ, και που είδε τις καλύτερες μέρες, για ποια παιδιά ομιλεί, τα έχει καταντήσει σαν την Ουγκάντα,  μάλλον το συμπέρανε, ότι έρχονται καλύτερες μέρες από το γεγονός ότι θα πολλαπλασιαστούν οι  ‘Ελληνες πολίτες  που θα  κατοικούν στα αυτοκίνητα, θα διανυκτερεύουν στα πάρκα,  σαν τα συμπαθητικά τετράποδα, (μου ήρθε η φοβερή εικόνα, να κοιμούνται παρέα, σε παγκάκι, ο άστεγος άνθρωπος με το σκύλο του, και να αναζητεί λίγη ψυχική και σωματική ζεστασιά)  και στα κοινωνικά ευπαθή ιδρύματα (γηροκομεία, ξενώνες, κλπ) και θα αυξηθεί ο κύκλος εργασιών των γραφείων κηδειών!!! Συνεχίζοντας την πύρινη έκφρασή του, τον πύρινο «δημο-κρατικό» του λόγο, της υποτιθέμενης ελπίδας,  διακατεχόμενος  από βαρύγδουπες εκφράσεις, ο ήρωας όλων των εποχών, ο ακατανόμαστος κυβερνήτης, είπε αν είναι δυνατόν, με ύφος απαράδεκτο, που άλλα λέει, άλλα εννοεί , άλλα πιστεύει και άλλα πράττει, το τετράπτυχο της αναλγησίας,  ότι «Από την Δευτέρα (12/11)και μετά, πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα της ανάπτυξης στον λαό, το χαμόγελο με τις αποκρατικοποιήσεις και κινήσεις που θα δώσουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα άλλαξε σελίδα»  Δεν μας λέει με ποιό τρόπο θα έρθει η Ανάσταση δια της ανάπτυξης στον λαό, ίσως να εννοεί την ανάπτυξη της κοινωνικής αναλγησίας και του κοινωνικού χάους, για ποιό χαμόγελο αναφέρει, που έχει χαθεί, μάλλον, θέλει να αυξήσει το δάκρυ στις λιμοκτονούσες οικογένειες. Μετά αναφέρει ότι θα αλλάξουμε σελίδα, μήπως εννοεί ότι θα αλλάξουμε ιστορία προς το χειρότερο. Δυστυχώς όλα αυτά είναι λόγια αίολα, λόγια ανύπαρκτα, λόγια  ασυνάρτητα, δίχως καμία γνώση του πραγματικού περιεχομένου των ευχολογίων του.
Γνωρίζεται αγαπητοί μου, συνδαιτυμόνες, ποιές από τις επάρατες κυβερ-νήσεις του παρελθόντος, ποιο πολιτικό σχήμα - ποίοι πολιτικοί τσαρλατάνοι, δεν εψεύδοντο ασύστολα και ξεστόμιζαν ψεύτικες εκφράσεις που τις συνέδεαν με ψεύτικες ελπίδες και όνειρα,  και τις παρουσίαζαν σαν  να ήταν αληθινές, είχαν ανα-γάγει το ψεύδος σε Ολυμπιακό Αγώνισμα!!!,  στο οποίο εξακολουθούν, μέχρι και σήμερα, να επιδίδονται με την ίδια αυταπάρνηση, με το ίδιο πάθος, δίχως ντροπή, δίχως καμία αναστολή, είναι το προσφιλές τους άθλημα!!! 
Πρέπει να ξεχάσουμε δυστυχώς την  Ελλάδα που ξέραμε, το δράμα της Χώρας μας δεν έχει όμοια στον πλανήτη, διότι θέλουν οι επαγγελματικοί  οικονομικοί δολοφόνοι, αφού μας δέσουν «χειροπόδαρα» να αρπάξουν τον πλούτο της, έναντι πινακίου φακής.
Άθλιοι κυβερνώντες, εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων, σας ευχαρι-στούμε  και σας ευγνωμονούμε για την γενοκτονία της πατρίδας μας που πετύχατε σε  τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!!
Πλησιάζει όμως η ημερομηνία λήξεως της διαφέντευσης σας στο πολιτικό σκηνικό, στο πολιτικό προσκήνιο, πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου που θα πληρώσετε για τις άνομες πράξεις σας, που θα πληρώσετε για τις παρανομίες σας, που θα πληρώσετε για τις αδικίες  που προξενήσατε και διαπράξατε σε βάρος του Ελληνικού Λαού, που ασελγήσατε σε βάρος του  με τον πιο χειρότερο  ταπεινωτικό τρόπο, διαφυλάσσοντας τα δικά σας παράνομα περιουσιακά στοιχεία, σαν κόρη οφθαλμού, ενθυλακώσατε τα αργύρια που αρπάξατε από τις παράνομες επιχειρησιακές δραστηριότητες!!!!και θα εξακολουθείτε να συμμετέχετε στο «τρελό» πανηγύρι της οικονόμας που στήσατε μέσα και έξω από την βουλή, γι΄αυτό και τα χει(οι)ροκροτήματα, (ας το εννοήσει ο καθένας όπως θέλει), της προδοσίας!!!
Όσο και να προσπαθήσει το σάπιο πολιτικό σύστημα, δια των γνωστών μεθόδων όπως το τηλεοπτικό χαζοκούτι που ορισμένοι ανεγκέφαλοι δημοσιογρα-φίσκοι  του  κατάπτυστου  εγχώριου τύπου,  που «διυλίζουν τον κώνωπα   και καταπίνουν την κάμηλο» κλπ , επιχειρούν να «τυφλώσουν»  τους πολίτες!! δεν θα  το πετύχουν, διότι υπάρχουν ευτυχώς πραγματικοί  Έλληνες που θα δημιουργήσουν την  πύρινη φλόγα που θα  κατακαύσει και θα καθαρίσει  την πολιτική «κόπρο του Αυγεία».
Και πρέπει να ξέρετε, κύριοι καταστροφείς του γένους, ότι η αλήθεια γεννάει μίσος, το μισός «γεννάει» κοινωνικές αναταραχές, και οι κοινωνικές αναταραχές, γεννούν εμφύλιους πολέμους και ο Θεός να φυλάει να μην έχουμε κανένα εμφύλιο σπαραγμό, για τον οποίον θα είσθε Εσείς  αποκλειστικά υπεύθυνοι και οι τριακόσιοι ένας  και θα αρχίσετε  πάλι, με την τριτοκοσμική, συγνώμη για το λάθος, την τριτοκομματική  εξουσία ήθελα να πω ,και  θα λέτε ότι «δεν φταίμε εμείς οι άρχοντες που «έχουμε και κατέχουμε»  επαγγελματικά βουλευτικά αξιώματα, αλλά ο καταδυ-ναστευμένος πολίτης!!!» και έτσι θα είσθε πάντοτε στο απυρόβλητο, αλλοίμονο στον οικογενειάρχη και στον βιοπαλαιστή, αλλοίμονο στον άστεγο και στον άνεργο που θα είναι συνεχώς θύμα στις ορέξεις των πολιτικών απατεώνων.
Καταλήγοντας, θα ήθελα, με όλη την δύναμη της φωνής μου, η οποία δυ-στυχώς στο άψυχο χαρτί, παραμένει «άφωνη» και ευελπιστώ με την διατύπωση των σκέψεων  μου,  να γίνει φλόγα  η διαμαρτυρία μου και να βρεθούν «διέξοδοι» ,που σαν πύρινη λαίλαπα,  να διαδοθεί η πραγματική σαπίλα του πολιτικού συστήματος.
Αν είναι δυνατόν, δεν ξέρω σε ποια κοσμογονική χώρα, ζούμε, δεν ξέρω σε ποιά χώρα διαστημική, αν υπάρχει έξω από τα γήινα όρια, που πολιτικοί  «δερ-βίσηδες-νταβατζήδες», όπως οι δικοί μας , εν γνώση  τους θέλουν να καλύψουν τις κλεψιές τους ,τις απατεωνιές τους, τις κομπίνες τους, και όλα τα παρεμφερή κοσμητικά ονόματα και  επίθετα που υπάρχουν και κοσμούν τα λεξικά μας, με το ίδιο περιεχόμενο, με το περιεχόμενο της αρπαχτείς.
Ακούστε ή δείτε με οποιοδήποτε όργανο το σώματός σας, τα επαίσχυντα καμώματα, των πολιτικών απατεώνων. Με ποιό τρόπο  θέλουν να αποφύγουν την δικαιοσύνη, με ποιό έντεχνο τρόπο, θέλουν την παραγραφή των αδικημάτων !!!!(το άντλησα από το διαδίκτυο).
Η Ελληνίδα στην ψυχή και στο σώμα, κατ ουσία και όχι κατ΄όνομα, ΚΥΡΙΑ Κρητικοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά του σάπιου πολιτικού συστήματος για εσχάτη προδοσία και για εξαπάτηση εκλογέων, σε βάρος των βουλευτών του κοινοβουλίου. Κατόρθωσε, με την «θεϊκή»  δύναμη,  δια μέσου του Αρείου Πάγου, να σταλεί   η μήνυσή της στη βουλή, προκειμένου να αποφασισθεί  αν θα πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι ,η δικογραφία όμως για ευνόητους λόγους ευρίσκεται, ακόμα στα «καθαρά χέρια!!» του  Προέδρου της  βουλής, στον κ. ΜεΪμαράκη από τις 10 Οκτωβρίου 2012, την οποία  και δεν ανακοινώσε ως όφειλε, μέχρι σήμερα, για να ξεκινήσει η όλοι διαδικασία. Σ΄αυτή την «επιχείρηση» που αφορά την διάσωση των βουλευτών από τα εγκλήματα που τέλεσαν, συμμετέχουν και είναι συνεργοί και οι 300 βουλευτές μετά του ανύπαρκτου  Προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι απατεωνίσκοι πολιτικοί βρίσκουν πάντοτε τον τρόπο, διαφυγής, αν και  κατά-κλέβουν την κοινωνία, να απαλλαγούν  από τα ανομήματά τους  δια της παραγραφής, κάτι που δεν συμβαίνει με τους  πολίτες.
Δηλαδή συμπολίτες μου, βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομακτική εγκληματική συμμορία απατεώνων!
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί η ποινική δίωξη των βουλευτών εξαρτάται από τους ίδιους τους  κομματικούς  σχηματισμούς- μετασχηματισμούς  που ανήκουν  και οι  πιθανοί  δράστες!!
Τα συμπεράσματα δικά σας, αναρωτιέμαι και σεις φυσικά αναρωτιέστε,  ποιος θα μας διαφύλαξη  από τους διεθνείς εγχώριους εγκληματίες!!
(Ο συντάκτης  αφιερώνει το κείμενο στην οικογένειά του,   στα παιδιά  του, στα εγγόνια του, στην άνεργη νεολαία και  στους μελλοντικούς αγέννητους   άνεργους  πολίτες).
 
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Ελευθέριος  Ζήφιας
Συνταξιούχος  του Υπουργείου Δικαιοσύνης