Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΔΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΑΪΒΑΝ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ !!! ΕΛΕΩ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ !!! ΤΩΝ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΝΩΝ !!!



Εκεί κατάντησαν τους Έλληνες: εκλιπαρούν για μισθούς 200-300 ευρω το μήνα. Και αν τούς παίρνουν από τους εργοδότες τους!
Η Ελλάδα βιώνει ένα δράμα δίχως τέλος. Μέσα σε χρόνο dt οι Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά με τα συνεχή Μνημόνια έχουν φέρει την Ελλάδα σε μισθούς Βουλγαρίας οι οποίοι ήδη ισχύουν. Άνεργοι επί πολλά χρόνια μπροστά στην απελπισία που βιώνουν εκλιπαρούν για εργασία ακόμη και για 200 ή 300 ευρώ! "Από το τίποτε, έστω κι αυτό", λένε οι δύσμοροι και ταπεινώνονται με μισθούς Βουλγαρίας αλλά και ακόμη πιο κάτω. 
Δείτε τι γίνεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Έχουν απολύσει μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας για να διώξουν το μισθολογικό τους βάρος κι έχουν προσλάβει "τζόβενα" της δημοσιογραφίας ...πουλώντας τους το όνειρο της επαγγελματικής καταξίωσης! Οι νεαροί-νεαρές δημοσιογράφοι εργάζονται νυχθημερόν για 200 ή 300 κατοστάρικα,  χωρίς μάλιστα να τα εισπράττουν στην ώρα τους!!!
Η Ελλάδα του 2012 έχει ...ξεπεράσει τους μισθούς Βουλγαρίας και πιάνει τα ρεκόρ της Ινδονησίας και της Ταϊβάν. Η εγκληματική πολιτική της Μέρκελ έχει πιάσει τόπο. Η Ελλάδα μετατράπηκε σε Εδική Οικονομική Ζώνη!