Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ !!!




ΑΕΡΟΠΕΔΙΟ ΘΗΒΑΣ 90.
Κοπή Πίτας Fly In Στο Δημοτικό Πεδίο Προσγείωσης Θήβας τη Κυριακή 17-2-2013

Ο Πρόεδρος Ματθαίος Χατζής και το Δ.Σ. της Αερολέσχης Αθηνών «Δαίδαλος» σε συνεργασία με την Αερολέσχη Θήβας και τον φορέα διαχείρισης του Δημοτικού Πεδίου Προσγε
ίωσης Θήβας καλούν όλα τα μέλη της αεροπορικής οικογένειας και τα μέλη τους να παραστούν την Κυριακή το μεσημέρι στις 17-2-2013 στο αεροδρόμιο μας.
Όλοι οι χειριστές – ιδιώτες και αεραθλητές με αεροσκάφη που μπορούν να κάνουν χρήση του διαδρόμου μας είναι ευπρόσδεκτοι καιρού επιτρέποντος να μας επισκεφθούν πετώντας.
Πέρα από το Fly In θα γίνουν πτήσεις εθισμού με μηχανοκίνητους αετούς – τράικ και με αυτόγυρα. Είναι μια ευκαιρία για όσους δεν έχετε δει ή πετάξει με αυτά τα είδη υπερελαφρών να τα δείτε από κοντά.
Θα υπάρχει φαγητό BBQ για τα πληρώματα των αεροσκαφών αλλά και για όλους τους επισκέπτες. Το πεδίο διαθέτει MOGAS σε 500 μέτρα απόσταση και μπορούμε να προγραμματίσουμε την πλήρωση με καύσιμα αυτού του είδους για όσους το επιθυμούν.

Μερικές γενικές πληροφορίες για το Αεροδρόμιο Υπερελαφρών Αεροσκαφών Θήβας
Πρόκειται για το μοναδικό αδειοδοτημένο πεδίο υπερελαφρών αεροσκαφών σε απόσταση 90χλμ από την Αθήνα στη Βοιωτία, στο αριστερό μέρος του εθνικού δρόμου (όταν ταξιδεύουμε με κατεύθυνση για Λαμία) 800 μέτρα μετά το αναψυκτήριο & πρατήριο καυσίμων «90». Διαθέτει ασφάλτινο διάδρομο 550 μέτρων και υπόστεγο 600μ2. Στο χώρο δραστηριοποιούνται δύο Αερολέσχες καθώς και ιδιώτες. Τα περισσότερα αεροσκάφη είναι μηχανοκίνητοι αετοί ή τράικ καθώς και αυτόγυρα.

Οδηγίες Προσέλευσης Αεροπορικώς
Το πεδίο βρίσκεται στο ΤΜΑ της Τανάγρας και πλησίον του Reporting Point της Υλίκης
ELEVATION (354FT) 108M - SURFACE ASFHALT.
DESIGNATION 12/30 (Προσεγγίζοντας από τον 30 υπάρχουν κολώνες ρεύματος 4 μέτρων βαμμένες άσπρο-κόκκινες, προσεγγίζοντας από τον 12 υπάρχει η ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας).
AERODROME REF.POINT (MIDDLE OF RWY) 38 22 32,6N 23 15 26,9E.
RWY 350M X 20M,STRIP 410M X 60M.
RWY 18:TORA=TODA=ASDA=350M, LDA=350M.
RWY 36:TORA=TODA=ASDA=350M,LDA=350M.
Καλέστε κατ΄ελάχιστο 3 ναυτικά μίλια inbound στο 119.700

Οδηγίες Προσέλευσης στο Χώρο Με Αυτοκίνητο από Αθήνα Αναλυτικά:

Μπαίνουμε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (από Αττική Οδό έξοδος 8).
Περνάμε τα πρώτα διόδια στις «Αιφίδνες».
Περνάμε το εμπορικό κέντρο – Αναψυκτήριο «ΣΕΙΡΙΟΣ» (Μαλακάσα-Αυλώνα).
Περνάμε από τα ανενεργά διόδια στην περιοχή της Χαλκίδας.
Περνάμε την έξοδο ΘΗΒΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ.
Βγαίνουμε από την Εθνική Οδό στην αμέσως επόμενη έξοδο ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΘΗΒΑ
Μετά τα διόδια ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ προς ΘΗΒΑ, περνάμε δηλαδή επάνω από την Εθνική Οδό.
Στα 500 μέτρα στα δεξιά μας βλέπουμε την είσοδο της Εθνικής Οδού προς Αθήνα και αμέσως μετά την είσοδο στον παράδρομο όπου υπάρχει πινακίδα «Αερολέσχη Θήβας»: ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ
Συνεχίζουμε στον παράδρομο για 5χλμ (περνάμε και μια διασταύρωση) μέχρι να βρούμε το αναψυκτήριο & πρατήριο καυσίμων «90». (Προσοχή: κίνηση βαρέων και αγροτικών οχημάτων)
Προχωρούμε (προσεκτικά λόγο κίνησης πεζών & οχημάτων) για άλλα 800 μέτρα μετά το αναψυκτήριο (όπου συνεχίζεται ο παράδρομος).
Βλέπουμε το υπόστεγο και την είσοδο του πεδίου στο αριστερό μας χέρι.


Τηλέφωνο επικοινωνίας - Πληροφορίες: Νίκος Αντωνίου τηλ: 6996656100