Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ !!! ΤΟΥ KICK BOXING O ΘΗΒΑΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΟΝΟΓΛΟΥ !!!


Ρεπορτάζ: Αξελός Θοδωρής

Δεν τον σταματάει τίποτα και κανένας. Είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του στην Ελλάδα και πλέον κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο, Βαλκανικό αυτή τη φορά. Επικράτησε του Λευτέρη Χαχαμίδη στο «K-1 82KG» και πήρε τη ζώνη «WKU».



Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο αθλητών ήταν αρκετά εντυπωσιακή, με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου και τον Λευτέρη Χαχαμίδη να παίζουν θεαματικά, με πάθος και δύναμη. Ο Αλέξανδρος «The professor» στο τέλος αναδείχτηκε νικητής κατακτώντας την Βαλκανική Ζώνη WKU K1 στα 82 κιλά και ουσιαστικά παίζοντας τόσο, όσο χρειαζόταν, για να πάρει μια «καθαρή» νίκη. Επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη πίεση και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο.



Ο Αλέξανδρός «The Professor» Χατζηχρόνογλου συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο άθλημα του Kick Box «βήμα-βήμα». Μέσα σε λίγο καιρό κέρδισε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές στην κατηγορία του και μάλιστα....σχετικά εύκολα!



Υπό την καθοδήγηση του προπονητή και παλιού αθλητή, Νίκου Ασκητή, και μέσα από πολύ σκληρή προπόνηση και αφοσίωση, δείχνει ότι θα φτάσει ακόμα υψηλότερα και σίγουρα θα τιμήσει τα ελληνικά χρώματα και σε αγώνες του εξωτερικού.



Ένα «αστέρι» στο χώρο του Kick Boxing έχει γεννηθεί και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει....

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Facebook Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου
ΠΗΓΗ VIDEO: Youtube