Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ '' ΤΣΙΡΑΚΙΑ '' ΤΗΣ BILDERBERG !!!

Όλοι στην οικογένεια της 'Αυτοκράτειρας Βilderberg'. Έτσι εξηγείται η προβολή της συγκεκριμένης, κυρίας της Δανίας!

Φιλαράκια με τον Μπάρακ Ομπάμα και την δικιά μας πρέσβειρα της Bilderberg κ. Διαμαντοπούλου Άννα!
Η λίστα του 2010 με την συμμετοχή της Δανή πρωθυπουργό!
news247.gr Αυστηρά ελληνική υπόθεση τα "Selfie": Και η Διαμαντοπούλου σε φωτογραφία με τη Δανή πρωθυπουργό.Ίσως αποτέλεσε την "πέτρα" του σκανδάλου για το ζεύγος Ομπάμα και πλέον το πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών. 
Η εντυπωσιακή Δανή πρωθυπουργός πόζαρε αφειδώς μπροστά στο φακό δίπλα σε προσωπικότητες του πολιτικού στίβου, προκαλώντας - εν αγνοία της ίσως - διεθνή σάλο, κατά τη διάρκεια τελετής για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα.
Η γοητευτική Δανή πρωθυπουργός προκάλεσε παγκόσμιο "τσουνάμι" σχολίων, μετά τη selfie φωτογραφία της με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο πλανητάρχης που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο "παιχνίδι" με την ξανθιά πολιτικό.
Και η Άννα Διαμαντοπούλου επιδίδεται ... στην τέχνη του selfie και μάλιστα αρκετά χρόνια νωρίτερα από τον Μπαράκ Ομπάμα.
Η Ελληνίδα πολιτικός δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το απόγευμα του Σαββάτου, μια φωτογραφία στο πλευρό της Σμιντ, στο πλαίσιο της συνάντησής τους στην Κοπεγχάγη το 2000, αποδεικνύοντας ότι οι selfie φωτογραφίες δεν αποτελούν πρωτοτυπία για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα.
Αναλυτικά το κείμενο της Άννας Διαμαντοπούλου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:
"Μιας και μιλάμε για Selfies…
Η Helle Thorning-Schmidt είναι μια πολύ σημαντική γυναίκα, με ισχυρές απόψεις και σημαντική διαδρομή σε πολύ νεαρή ηλικία, με μεγάλες διακρίσεις ως Πρωθυπουργός της Δανίας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό.
Τη γνωρίζω από τις αρχές του 2000, όταν εκπροσωπούσε τη Δανία στην Ευρωβουλή και δραστηριοποιούνταν στον τομέα της απασχόλησης και των κοινωνικών υποθέσεων.
Είναι ένας ζεστός και εκφραστικός άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με το ψυχρό μοντέλο του Δανού που έχουμε στο μυαλό μας. Οι προσωπικές φωτογραφίες είναι κάτι που το κάνει χρόνια.
Το Μάρτιο είχα τη χαρά και την τιμή να με προσκαλέσει σε μια κλειστή συνάντηση στην Κοπεγχάγη για την Σοσιαλδημοκρατία, όπου τα “selfies” ήταν ένα ανθρώπινο και χιουμοριστικό διάλειμμα…"
*news247.gr